Ставаат дрога во сокчето!

S

smart ass

Гостин
нема вакви рабоќе овде, Косово,Бугарија може :)

нема ексклузивен увозник на вакви материјали... некои цинцари шо ќе земат на ситно и тоа е све.. .

шпанска мушичка ми се чини дека има во Валијант... знам некој праф имаше, Ангелски мејби :wtf:

Кој те лаже??

Кетамин...ветеринарите,амфета и хипнотици имаат...знаеш кои..

Hej чим читам дека улошка натопена со ракија е контрацепција што мислиш ти дека знаат ? :треп:
Повеќето не ни знаат што значи котрацепција а камоли дејт рејп дроги

Тоа е таман.
Туку можеби наместо марихуана продукција треба нешто и о0колу ова да се преземе.

Понатаму има посебен тип на табли или екстази(ја ги нарекувам отров за глувци) кои содржат во себе ГХБ,а и PCP...епа сега видете..

831

רַב אושר של חוכמה
Член од
8 ноември 2009
Мислења
6.923
Поени од реакции
12.484
Кој те лаже??

Тоа е таман.
Туку можеби наместо марихуана продукција треба нешто и о0колу ова да се преземе.

Понатаму има посебен тип на табли или екстази(ја ги нарекувам отров за глувци) кои содржат во себе ГХБ,а и PCP...епа сега видете..

Доволно е алкохол за жени море, можи и троа амфетаминче за да не колабира во плач за тоа колку го сакала дечкото во средно, и наредниот ден да се сеќава и то убо, како мушки си ја обљубил, ама малце од амфетаминчето, да не се разбистри многу па да се расприкажи, кој ќе ја слуша после бла бла бла....батали мушици, отрови...
Него подметање хемикалии за легнуење жени е за жалење...

bRutal savaGe

ಠ_ಠ
Член од
10 јули 2009
Мислења
4.213
Поени од реакции
88
Кој те лаже??

на руфис мислев

уствари како можеш да ги распознаеш кога сите се во ист облик и мера, освен ако не си вкусил :wtf:

темата беше дали ставале хемии у сокчиња... не ставаат нормално, шо е ова Вегас?
кога ќе почне да се дила по гимназииве и да стане масовно на цело село е тогаш ќе држи муабетов.

S

smart ass

Гостин
Доволно е алкохол за жени море, можи и троа амфетаминче за да не колабира во плач за тоа колку го сакала дечкото во средно, и наредниот ден да се сеќава и то убо, како мушки си ја обљубил, ама малце од амфетаминчето, да не се разбистри многу па да се расприкажи, кој ќе ја слуша после бла бла бла.....
Нема потреба ни од амфети ни од алкохол...уствари вино може троа.

Енивеј ганџата е добра опција(ама и партнерката да земе некој дим-многу подобро :pusk: кога се на ганџа:vozbud:

батали мушици, отрови...
Него подметање хемикалии за легнуење жени е за жалење..

Јас би рекол дека тие се за кастрирање.

на руфис мислев

уствари како можеш да ги распознаеш кога сите се во ист облик и мера, освен ако не си вкусил :wtf:

темата беше дали ставале хемии у сокчиња... не ставаат нормално, шо е ова Вегас?
кога ќе почне да се дила по гимназииве и да стане масовно на цело село е тогаш ќе држи муабетов.

Ок...инаку има официјални случаи и на злоупотреба на лоразепам со алкохол....има ефект налик гхб/кетамин...нормално кога е со алкохол-а жртвата нема ни м од меморија.

За болдот тоа е точно....ама во алкохоло...зависи.

Туку недај боже да дојде до нешто такво...мислам тие луѓе кои го прават тоа се попримитивни и од амеби..

831

רַב אושר של חוכמה
Член од
8 ноември 2009
Мислења
6.923
Поени од реакции
12.484
Нема потреба ни од амфети ни од алкохол...уствари вино може троа.

Енивеј ганџата е добра опција(ама и партнерката да земе некој дим-многу подобро :pusk: кога се на ганџа:vozbud:

Јас би рекол дека тие се за кастрирање.
Во право си, ганџата напалува в крај, најдобрата ерекција и оргазам го имам ко ќе сум на ганџа...башка сите женскиве убо ми изгледаат тогаш, можам оргазам да доживеам само ако ме гали ебате...
Јас не знам кои се тие шо не можат женска да легнат па ставаат хемикалии...тужно...

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Е да знаеја, ама не знаат.

Росхипнол, царска ствар за лечење неебитис, ама малкуцка нелегална.

831

רַב אושר של חוכמה
Член од
8 ноември 2009
Мислења
6.923
Поени од реакции
12.484
Во прилеп ако сете чуле за Апореа кафиќот, рок стајл метал шит(додуше сега е отепано), најубајте забави беа таму и излезе муабет, демек таму оделе оние наркоманине со долги коси и слушаат рок и тие такви биле оти му ставале дрога во пијачките....пуууу како мене не ми ставија без пари така барем еднаш како редовен посетител...

S

smart ass

Гостин
Во право си, ганџата напалува в крај, најдобрата ерекција и оргазам го имам ко ќе сум на ганџа...башка сите женскиве убо ми изгледаат тогаш, можам оргазам да доживеам само ако ме гали ебате...
Ќити...се шмекаат меѓу себе другарки...абе добиваш ерекција чиниш пенисо ќе ти експлодира(ебати печуркастата форма:pos2::pos2:)...само од шмекање,галење...а за време на сексо...туку не е ова тој подфорум ЛОЛ...

Јас не знам кои се тие шо не можат женска да легнат па ставаат хемикалии...тужно...
Абе можат..ама кој ти знае што и прават( и колку се) на жртвата.

Кажав КАСТРАЦИЈА!!!!

Aj дајте имиња и адреси на кафиќи каде ставаат дрога в сокчиња

Да заштедам малце.
Ами ако е силувачка???

Член од
6 јануари 2010
Мислења
1.120
Поени од реакции
104
Дека се претерува, се претерува. Повеќето прават од ништо прават нешто и креваат фама околу минорни работи. Но, неможе да се пушти мало дете без никакво искуство без да му се даде некој совет за тоа дека денешното време и не е најсигурно за некој да го излаже. Океј е да се даваат совети, но дека дека на сите може да им се случи вакво нешто, не е баш најверојатно. Да, се случува, но не толку често.

Факт е дека има секакви болни луѓе кои можат да подметнат такво нешто, но при сите овие инспекции кои ги посетуваат локалите и при безбедносните мерки кои се превземаат, се претерува. Она што мене ме плаши повеќе е тоа што младите сами своеволно земаат психотропни супстанци, не дека некој им ги подметнува.

S

smart ass

Гостин
А замислете има толку глупи кои "проблемот" со пребрзо свршување го решаваат со ултрам...ова го читав на медицински форум,а и тука во Македонија има такви случаи(ултрам во САД а во МК трамадол хидрохлорид-дериват на кодеинот)...

Жално е и што и женските почнаа да земаат трамадоли...(од 16+),се прашувам зарем 50 000 евра казна не ги натера фармацевтиве да почитуваат закон или само профитот е???

Каде е етиката??

Инаку и него го мешат со хлорпромазин(празине)..па и така се губи тро меморија.

Ама досега нема таков случај...доброволно го земаат и машки и женски,а истиот е тежок опијат кој се дава само за постоперативни болки ил канцер:toe:

Аххх желбата за долг секс до кај води ццццц...

Абе машки...каќжав еднаш..првен оралка,а за тоа време свршете па после нема да имате проблем...ццц

Она што мене ме плаши повеќе е тоа што младите сами своеволно земаат психотропни супстанци, не дека некој им ги подметнува.
Баш така...има такви случаи.

Факт е дека има секакви болни луѓе кои можат да подметнат такво нешто, но при сите овие инспекции кои ги посетуваат локалите и при безбедносните мерки кои се превземаат, се претерува.
Какви безбедносни мерки...недај боже пожар да избие ќе се испогазат меѓу себе рајата...од играчка плачка ќе испадне работава.

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.479
Поени од реакции
7.947
Сеа дека возрасните се стари и неупатени,а вие(не сите,одредени членови што скокаат) упатени и знаете се,не е баш така.
Младиќу, у времето на СФРЈ малку биле тие што знаеле што е тоа дрога и како изгледа. Целосна цензура на зборот дрога и контрола на пазарот. Ајде сеа ти младичу побарај баба ти да те учи за Ексел, Пауер Поинт и слично.

деца ставет марихуана во сокчето. пазите се на излегвење :vozbud:
Колку се смеевме на ова у средно :pos:

Во прилеп ако сете чуле за Апореа кафиќот, рок стајл метал шит(додуше сега е отепано), најубајте забави беа таму и излезе муабет, демек таму оделе оние наркоманине со долги коси и слушаат рок и тие такви биле оти му ставале дрога во пијачките....пуууу како мене не ми ставија без пари така барем еднаш како редовен посетител...
Сакам за мене, како специјален гостин од Скопје, следниот пат да ми стават у сокчето :pos::pos::pos:

Член од
20 август 2007
Мислења
2.252
Поени од реакции
312
Море бабе не оди на Клипери,дрога клава во жетоните!!!:kesa:

Necrophilia

Find Prettys Womans from your city for night
Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
јас им ставам на другарките дрога...:duel:

Член од
19 март 2007
Мислења
372
Поени од реакции
2
Лугево немаат дрога за нив, а не па да ставаат во туги пијачки. Стравот е настанат од амерички филмови.

Kajgana Shop

На врв Bottom