Divider
Seraphim
- Член од
- 24 февруари 2005
- Мислења
- 27.337
- Поени од реакции
- 3.062
Јас не убивам или сум убивал албанци, но бев да ја одбранам државата од сите внатрешни и надворешни непријатели без оглед на нивната етничка, верска или расна припадност Викторе.Па па па... колку Шиптаришта уби за да ја докажеш својата големина и љубов кон татковината. Колку вицови кажа за грците? Остај ме мене, само сакам мир и благосостојба, не сум као вас големите војници спремни да си ги убијат првите комшии пошто премиерот така ви кажал, а вие не сте можеле да сфатите сами дали е во право ил не, па евноставно сте му верувале на збор. Абе ако провоцираш најде некаде каде можеш да бидеш мудар, не се бламирај вака.
А за Ивл Бети, ај малку припази на речникот и не му давај сугестии кај да дува, постар брат ми е, па се осеќам навреден од муабетот, као мене да си ме опцул. Океј?
А кој ти е брат, кој сестра не ме интересира. На форум нели сите сме еднакви, освен оние малку поеднаквите, ти текнува!
Понатаму, знаеш што е Дајц? Не, а? Е па не си бил ни во бесполезната АРМ, камоли во нормална војска.
За болдираното, ни на шега немој.
Наоѓам јас каде да се чепкам, ама едно имај на ум, кој прв почна...!
@Марсовка - понекогаш да се каже колку да се каже, без поента, е интересно, понекогаш не. Овојпат безидејно, неинтересно, детски, слабо, меко, не бива. Знаеш ти и поостро, ајде, остав, до следниот пат, со повеќе мудроштиња.