Breaking Bad

• Креатор на темата Креатор на темата Psyside
  • Време на започнување Време на започнување

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.767
Поени од реакции
18.522
Ја гледа ли некој серијава? јас веќе ја завршив и едвај чекам да почне новата (3) сезона многу добро смислено со некои ситни грешки но сепак е одлична. Глумата е на ниво а и приказната не е за фрлање!

Дефинитивно ја препорачувам за сите што скаат да видат нешто поразлично,уникатно. Одлична серија нема што.

http://www.imdb.com/title/tt0903747/

Чим Psyside ти препорачвит нешто, ич не му ја мисли, сигурно е нешо јако :).

Ко ке имам време ќе ги спуштам и овие, деновиве се занимавам со Lie to me.

Интереесна серија за човек кој се обидува да обезбеди за својата фамилија кршејќи го законот. Интересна драма но ми пречи што е малку бавна, олекував успехот во пробивањето да оди малку побрзо.

Чим Psyside ти препорачвит нешто, ич не му ја мисли, сигурно е нешо јако :).

Ко ке имам време ќе ги спуштам и овие, деновиве се занимавам со Lie to me.

Фала фала, мило ми е што по форумиве конечно најдов некој со којшто имам сличен вкус :)

Иначе во серијава на кратко се работи за еден средновековен човек којшто откако дознава дека има рак, се одлучува да создаде финансиска подкрепа за неговоро семејство составено од (трдуна жена и болен син,тинејџер) којшто пак ги поминува своите најубави години многу тешко, борејќи се со болеста и немаштијата. Погоден од сето ова и финансиската немоќ за подкрепа на своето семејство таткото, главниот лик во серијата се одлучува на еден радикален чекор за обезбедување на финансии и иднина за своето семејство кога него веќе ке го нема (докторите ќе му предвидат дека му останува малце време/ живот) Од тој момент станува многу интересно!

Дефинитвно серија која нема да зажалите ако ја погледнете.

Доколку пак оваа не ви се свиѓа, моја друга препорака е Six Feet Under!(според една од најдобрите серии некогаш напревена) со едно мало предупредување, серијата е многу тешка,трогателна и верувајте ми дека не е за секого. Но доколку се одлучите да ја гледате бидете спремни за едно реланистично трогателно а сепак прекрасно патување во најтешките моменти од западниот па делумно и балканскиот човечкиот живот.

Извинување за офтопик, не можев да издржам :)

Фала фала, мило ми е што по форумиве конечно најдов некој со којшто имам сличен вкус :)

Иначе во серијава на кратко се работи за еден средновековен човек којшто откако дознава дека има рак, се одлучува да создаде финансиска подкрепа за неговоро семејство составено од (трдуна жена и болен син,тинејџер) којшто пак ги поминува своите најубави години многу тешко, борејќи се со болеста и немаштијата. Погоден од сето ова и финансиската немоќ за подкрепа на своето семејство таткото, главниот лик во серијата се одлучува на еден радикален чекор за обезбедување на финансии и иднина за своето семејство кога него веќе ке го нема (докторите ќе му предвидат дека му останува малце време/ живот) Од тој момент станува многу интересно!

Дефинитвно серија која нема да зажалите ако ја погледнете.

Доколку пак оваа не ви се свиѓа, моја друга препорака е Six Feet Under!(според една од најдобрите серии некогаш напревена) со едно мало предупредување, серијата е многу тешка,трогателна и верувајте ми дека не е за секого. Но доколку се одлучите да ја гледате бидете спремни за едно реланистично трогателно а сепак прекрасно патување во најтешките моменти од западниот па делумно и балканскиот човечкиот живот.

Извинување за офтопик, не можев да издржам :)

Море најтешките драми на Тв ги гледаш, само уште анатомијата на Грејс ти фали :smir:.

Сепак ако ја сакаш Six Feet Under од истиот креатор ја имаш и True Blood можам да ти ја препорачам, мислам дека ќе ти се допадне.

Веќе ја изгледав, одлична е. Фала у секој случај :)

Само што ја догледав втора сезона и морам да кажам дека waaay подобра од првата.
Идејата со cliff hanger на почетокот од секоја епизода, брилијантно.

Не ја почнувам 3 сезона додека не заврши целата, нема шанси една по една епизода да ги гледам.

Епа јас ја почнав третата :vozbud: и сега можам да кажам со сигурност, дека ова е убедиво најдоброто шоу што иде у етер моментално. Значи ништо не доаѓа ни приближно до оваа серија. Третата сезона ја оставив како главен тест за квалитетот на шоуто, и на мое големо изненадување иако сите серии некако паѓаат во квалитет после 2/3 сезона Брејкинг Бед не е една од нив!

Одлична глума, одлична идеја,одлично сценарио одличен сетап..перфектна серија, од мене има чиста 10-ка :vozbud:

Неможам да дочекам до утре кога излага 4-та епизода!!!!!

Гледај те ја нема да зажалите!

Ја гледам серијата, скоро почна 3та сезона. Интересна е за губење време, ама искрено според тематиката очекував повеќе, така да не е нешто специјално. Инаку финалето на 2та сезона беше лудило
со авионите кога се срушија
.

Ја гледам серијата, скоро почна 3та сезона. Интересна е за губење време, ама искрено според тематиката очекував повеќе, така да не е нешто специјално. Инаку финалето на 2та сезона беше лудило
со авионите кога се срушија
.

Ако оваа серија не е ништо специјално тогаш што е ? :toe:

Многу јако интро на епизода. :)

Инаку омилена сцена, Волтер кога се враќа кај лудиот дилер Туко со кесичка "метамфитамин". :D

Многу јако интро на епизода. :)

Инаку омилена сцена, Волтер кога се враќа кај лудиот дилер Туко со кесичка "метамфитамин". :D

Епик!

Исто и:

Kога Туко ќе го (убие од ќутек на тој што ќе работи за него) Какви фаци ќе праат Волт и Џеси !! :icon_lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom