Apokalipto
Tredici
- Член од
- 4 март 2007
- Мислења
- 15.576
- Поени од реакции
- 2.586
Епа нека ви е честито... него архитективе од скопје 2014 ќе си ги позајмите?
Не ни требаатЕпа нека ви е честито... него архитективе од скопје 2014 ќе си ги позајмите?
Ок е за војниците тоа е вкус, според мене бришан простор без содржина нема никаква поента. Втора работа авторот кога ги ставал сигурно не бил без идеја , точно е дека дал согласност да се преместат но јас сум сепак да се остават онака како што биле првично замислени.Затоа и пишав дека не сум сигурен дали е Струма, фала за „поправката“.Се слагам за мозаикот... мислам шо значење има он? ИНаче ќе има фонтана таму. За спомениците со борците дека ги залепија до Гоце мислам дека е добро, така се добива поголем простор за шетање... А Фак мислам дека ќе беше добро да го остават, само да го потсредеа малце и топ ќе беше...
За сообраќајот е одлично решение, само тоа асфалтот не ми штима нешто... мислам оти за брзо време ќе му ее мамата... :/
Ја чув 3.5 милиони...
Да ве потсетам само дека 8милиони евра фалеа од проектот за трговскиот центар глобал...
инаку ми се допага како е направено..
Кој ти кажа за 8 те милиони ???Ја чув 3.5 милиони...
Да ве потсетам само дека 8милиони евра фалеа од проектот за трговскиот центар глобал...
инаку ми се допага како е направено..
Ако де, и да дојде ќе дојде, луѓе сме... сакаме антика... споменициНе ни требаатА и ќе нема споменици кај нас, само овој и уште еден ако има... за повеќе нема шанси. Освен ако не дојде некој од овие другите па да нареди една армија споменици.
![]()
од дека до дека па фалат 8 милиони евра ?
Епа испрал 8 милиони...Кој ти кажа за 8 те милиони ???
Тоа сите го знаеме. Не е само Заев, со сите тендери е така кај нас... Мора сите да ќарат.Епа испрал 8 милиони...
Еве пример...
Се договарам со шефот на фирмата за стакло... ако еден квадрат стакло треба да го платам 5 евра... во наплатницата пишува 8... 6 зема газдата на фирмата, 2 за Заев...
На тендерите за набавки, се јавуваат роднини/пријатели на Заев... па тој уствари плаќа пари на негов роднина..
Тешко да се случи такво нешто кај нас.Може ли барем на еден проект да му се израдуваме без да го усерете со политика.
и точно 8 милиони човече преку си гледал СИТЕЛ смени малко канал поздравЕпа испрал 8 милиони...
Еве пример...
Се договарам со шефот на фирмата за стакло... ако еден квадрат стакло треба да го платам 5 евра... во наплатницата пишува 8... 6 зема газдата на фирмата, 2 за Заев...
На тендерите за набавки, се јавуваат роднини/пријатели на Заев... па тој уствари плаќа пари на негов роднина..
Да те поправам,денеска само патот се пушти,има уште малце да се средеДенеска е отварањето на плоштадот во 17:30![]()
Може ли барем на еден проект да му се израдуваме без да го усерете со политика.