Логикс
Gooner
- Член од
- 17 септември 2007
- Мислења
- 7.358
- Поени од реакции
- 2.290
аha u 1913.:nerd:omg забораив дека се преселиа, North
:salut:
аha u 1913.:nerd:omg забораив дека се преселиа, North
Јавна тајна е :pos2:Боби[Мкд];3287481 напиша:Сеа демек не сте лузери, не е тајна тоа.
Да те потсетам..ПРед 3 години изиграа 1:1 со Челзи и титулата ја освоивме на 1 или 2 кола пред натпреварот со Челзи на СБЧелзи ќе тепа, колку и да сакам Арсенал да се радува на крајот, сепак не очекувам некаква „помош“ од лузерчињава во борба за титулата.
:icon_eek:Коефициент за Челзи мислам дека е 1,70 а за Арсенал 4,30 !
Апсолутно точно, сега му е мајката малку да се балансира таа статистика.Arsenal have won more times away at Chelsea (6) than any other team in the Premier League era.
Ајде, сега му е мајката
:icon_eek:Па мислам дека ќе победи Челзи, затоа што Челзи ги чуваше првотимците против Хал за Арсенал в недела...
Ако ги гледаме последниве дуели, Арсенал бар беше размонтиран од јак противник, претендент за титула. Челзи изигра очајно против претендент за 17-то место, и бодот треба да го рачуна како успех, иако всушност тој бод е тежок пораз.Па според моменталната форма на Арсенал мислам дека Челзи ќе тепаат,но очекувам интересен натпревар со многу искри на теренот...
Изиграа на Емирати, во ситуација кога на Челзи само молитви му помагаа (слично ко на Јунајтед сега :smir + (за ова не сум најсигурен) им требаа бодој за осигурување пласман во ЛШ.Да те потсетам..ПРед 3 години изиграа 1:1 со Челзи и титулата ја освоивме на 1 или 2 кола пред натпреварот со Челзи на СБ
Но по поразот Манчестер моралот на играчите на Арсенал отпаднал....Челзи ако ја сака титулата мора да држи чекор со Манчестер...Ако ги гледаме последниве дуели, Арсенал бар беше размонтиран од јак противник, претендент за титула. Челзи изигра очајно против претендент за 17-то место, и бодот треба да го рачуна како успех, иако всушност тој бод е тежок пораз.
Ќе играат бе,ќе играат...:wink:И чек сеа..Ќе играат Тери и Иванович или?? Јас мислам дека ќе играат..оти како шо гледав и Руни има 5 жолти,а не се сеќавам да паузирал ради 5 жолти..Глеам само дека не играл против Болтон,оти - појма неам,ама тогаш имал само 2 жолти добиено
Едит: Глеам дека сум го пишал ова у Фан Клуб Челзи..ОК нвм
Како така на Челзи им требаат повеќе. На двата тима им требаат подеднакво. Ако Арсенал тепа разлика ќе е 3 бода а со Манчестер 1 (или 4 зависи како ќе изигра манчестер) . Плус после тоа останува уште ливерпул и Сити од појаките другите се релативно "полесни" а челзи и манчестер и ливерпул треба да играат.Со оглед што 90% титулата е изгубена , незнам не би типувал ... секако јас страсно посакувам Арсенал да биде победникот но ... Челзи им требаат поени ... повеќе отколку нам .. па ќе видиме што како
Кој се кладе со мене на Аватар?
Јас викам Челзи ке тепа, кој се Кладе ?
Никој не рече дека Челзи има за што друго да мисли освен за победа. Но истото е и кај Арсенал.Но по поразот Манчестер моралот на играчите на Арсенал отпаднал....Челзи ако ја сака титулата мора да држи чекор со Манчестер...
Но по поразот Манчестер моралот на играчите на Арсенал отпаднал....Челзи ако ја сака титулата мора да држи чекор со Манчестер...