Chelsea 2-0 Arsenal

Конечен епилог ?

• Вкупно гласачи
    154
Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
Челзи ќе тепа, колку и да сакам Арсенал да се радува на крајот, сепак не очекувам некаква „помош“ од лузерчињава во борба за титулата.

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Со оглед што 90% титулата е изгубена , незнам не би типувал ... секако јас страсно посакувам Арсенал да биде победникот но ... Челзи им требаат поени ... повеќе отколку нам .. па ќе видиме што како:toe:

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.719
Поени од реакции
43.763
Не знам што ќе биде и тешко е да се предвиде..Си гласав за Арсенал,чисто ради тоа што на Манчестер повеќе му одговара 2ка да излезе утакмицава..Бар добар фудбал да има :)

Челзи ќе тепа, колку и да сакам Арсенал да се радува на крајот, сепак не очекувам некаква „помош“ од лузерчињава во борба за титулата.
Да те потсетам..ПРед 3 години изиграа 1:1 со Челзи и титулата ја освоивме на 1 или 2 кола пред натпреварот со Челзи на СБ :)

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Кој се клади со мене у аватар,дека челзи ќе победи...?...Ајде кој сака...ако имате муда:toe:
ПС.Немам ни една кладба изгубено до сега...

F

fantomX

Гостин
Коефициент за Челзи мислам дека е 1,70 а за Арсенал 4,30 !
:icon_eek:

Arsenal have won more times away at Chelsea (6) than any other team in the Premier League era.

Ајде, сега му е мајката :D
Апсолутно точно, сега му е мајката малку да се балансира таа статистика. :toe:

Па мислам дека ќе победи Челзи, затоа што Челзи ги чуваше првотимците против Хал за Арсенал в недела... :toe:
:icon_eek:

Вторпат со вакво смајли во ист пост, добро бе, оти не мислите шо пишувате?
Коефициент за Челзи ко да игра со Фулам?
Дрогба играше против Хул за Калу да биди спремен за в недела? Или Иванович играше за Фереира да не се умори за големиот дуел? Лампард му чуваше место на Оби Микел, Карваљо на Алекс? Боже, боже....

Па според моменталната форма на Арсенал мислам дека Челзи ќе тепаат,но очекувам интересен натпревар со многу искри на теренот...
Ако ги гледаме последниве дуели, Арсенал бар беше размонтиран од јак противник, претендент за титула. Челзи изигра очајно против претендент за 17-то место, и бодот треба да го рачуна како успех, иако всушност тој бод е тежок пораз. :toe:

Да те потсетам..ПРед 3 години изиграа 1:1 со Челзи и титулата ја освоивме на 1 или 2 кола пред натпреварот со Челзи на СБ :)
Изиграа на Емирати, во ситуација кога на Челзи само молитви му помагаа (слично ко на Јунајтед сега :smir:) + (за ова не сум најсигурен) им требаа бодој за осигурување пласман во ЛШ.
Апсолутно е нормално од навивачите на Јунајтед да бараат секакви „можости“ низ минатото, но фер е да се споменат и другите аспекти на настаните. :smir:

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Ако ги гледаме последниве дуели, Арсенал бар беше размонтиран од јак противник, претендент за титула. Челзи изигра очајно против претендент за 17-то место, и бодот треба да го рачуна како успех, иако всушност тој бод е тежок пораз. :toe:
Но по поразот Манчестер моралот на играчите на Арсенал отпаднал....Челзи ако ја сака титулата мора да држи чекор со Манчестер...

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.719
Поени од реакции
43.763
И чек сеа..Ќе играат Тери и Иванович или?? Јас мислам дека ќе играат..оти како шо гледав и Руни има 5 жолти,а не се сеќавам да паузирал ради 5 жолти..Глеам само дека не играл против Болтон,оти - појма неам,ама тогаш имал само 2 жолти добиено

Едит: Глеам дека сум го пишал ова у Фан Клуб Челзи..ОК нвм :)

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
И чек сеа..Ќе играат Тери и Иванович или?? Јас мислам дека ќе играат..оти како шо гледав и Руни има 5 жолти,а не се сеќавам да паузирал ради 5 жолти..Глеам само дека не играл против Болтон,оти - појма неам,ама тогаш имал само 2 жолти добиено

Едит: Глеам дека сум го пишал ова у Фан Клуб Челзи..ОК нвм :)
Ќе играат бе,ќе играат...:wink:

Член од
30 јули 2008
Мислења
4.319
Поени од реакции
2.846
Со оглед што 90% титулата е изгубена , незнам не би типувал ... секако јас страсно посакувам Арсенал да биде победникот но ... Челзи им требаат поени ... повеќе отколку нам .. па ќе видиме што како:toe:
Како така на Челзи им требаат повеќе. На двата тима им требаат подеднакво. Ако Арсенал тепа разлика ќе е 3 бода а со Манчестер 1 (или 4 зависи како ќе изигра манчестер) . Плус после тоа останува уште ливерпул и Сити од појаките другите се релативно "полесни" а челзи и манчестер и ливерпул треба да играат.

Челзи се фаворити но сепак ова е дерби и не се знае многу. Еден кикс може да смени многу работи. И ливерпул го отпишаа против манчестер па победи иако неможе две победи да врзи.

F

fantomX

Гостин
Но по поразот Манчестер моралот на играчите на Арсенал отпаднал....Челзи ако ја сака титулата мора да држи чекор со Манчестер...
Никој не рече дека Челзи има за што друго да мисли освен за победа. Но истото е и кај Арсенал.
Не знам за моралот на играчите на Арсенал, но го знам следново...
http://sport.blic.rs/Fudbal/172275/Mali-ti-si-igrac---za-Arsenal
Воопшто не е битен младичот кој го задржале откако бил на проба во нашиов муабет, битна е констатацијата дека Венгер бил „ljut kao ris“. Од друга страна во Челзи го имаш компирот од Џон Тери, со неговата ситуација која стаса дотаму да Дрогба беше именуван како петти Челзиев играч дека бил со дотичната „госпоѓица, покрај своевремено Муту и Гудјонсен исто така. PR агенцијата на Дрогба и Чех преку портпарол морала категорично да го негира тоа за Дрогба или кој било друг нивни клиент. Ситуацијава ја затерав баш вонфудбалска, ама чисто информативно како стојат работите со „моралот“. Фудбалски тука е срамотниот пораз од Хул. :smir:

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773

Ова дека отпаднал беше ти до Лондон да видиш или како?

Kajgana Shop

На врв Bottom