Во право си, али според оваа твоја статистика, ние постарите сме малцинство, така да токму ради тоа и немаме баш право да мрчиме дека имало многу децаапсолутно, ко паразити се, кај и да отидеш те следат :shok:
85% -18
10% 19-25
5% +26
Во право си, али според оваа твоја статистика, ние постарите сме малцинство, така да токму ради тоа и немаме баш право да мрчиме дека имало многу децаапсолутно, ко паразити се, кај и да отидеш те следат :shok:
85% -18
10% 19-25
5% +26
Еј жити се кажи која цена и кај да се најдеме пари да ти дадам...!да напрам еден офтопик: има таква околу 2000 беше можам да ти најдам
: )))))има таква околу 2000 беше
Тачно.Во право си, али според оваа твоја статистика, ние постарите сме малцинство, така да токму ради тоа и немаме баш право да мрчиме дека имало многу деца
И Sandstorm ја пропишти )))ОМГ! Ja пуштиле Serenity од Armin. Готово идам да се бесам. Не ми се верува дека ја пропуштииииииииииив!!!!!!!!!!!
ImaИ Sandstorm ја пропишти )))
BTW, има некој начин да се земе слика освен со скриншот?
И викаш јака била zurakta, а? :pos2:mnogu jaka bese zurakta)))))))
да ама прво да ја порачам од америка да ја донесат :smir:Еј жити се кажи која цена и кај да се најдеме пари да ти дадам...!
Имаше флаери, делеа по школи!Дали само јас не најдов флаер од евентов или не беа пуштени воопшто?