-Trance-HCI
Трансер до срж...
- Член од
- 18 ноември 2007
- Мислења
- 145
- Поени од реакции
- 16
Live Bands + DJs
Start: 21:30
More info soon
Start: 21:30
More info soon
Друже, Цапе можда и може да пушта комерцијала ама Казар? No way! Си чул некогаш некоја комерцијална хард-техно трака?Све је то у реду.. али ипак мислам дека е Грејтест Хитс...
Друже, Цапе можда и може да пушта комерцијала ама Казар? No way! Си чул некогаш некоја комерцијална хард-техно трака?
Еднаш иам отидено на гејест шитс, и задњи пут ќе ми еА зашо ми смрди на уште една грда глупа преретардирана журка?
Друже, Цапе можда и може да пушта комерцијала ама Казар? No way! Си чул некогаш некоја комерцијална хард-техно трака?
Кази сите тие траки од видеата се меш-ап хард-техно со шит комршал рејдио хитс. Иначе ја слушам хард-техно и мене ептен ми се свиѓа тоа шо ти го фураш на журките. Башка фино-лепо си објасни шо значи тоа Greatest Hits така да тој дел од дискусијата е завршен. Останува да видиме кој ќе биде warm-up и after-party (читај спиење) за DD екипата.eve ti odgovor na toa momak
i ushte eden
i ushte....
Ovie se samo raboti shto garant bi ti bile poznati, inaku toa shto vie ne slushate hard techno, ne znachi deka nema hitovi, traki shto na sekoja zhurka se bukvalno himni, kaj nas se nepoznati, ali toa ne gi pravi pomalce hitovski od elena ristevska
Od druga strana zhurkata se vika "Greatest Hits", a ne "Greatest Radio Hits" ili "Greatest Commercial Hits", a pod toa se podrazbira deka ima hitovi od site zhanrovi vo muzikata, hitovi od rapot, hitovi od transot, hitovi od house, kako i hitovi od techno i hard techno, bez razlika dali gi utepuvale pushtajki gi po radijava ili ne.
E sega spored toa koj shto slusha, toa mu e poznato, a se ostanatoto mu e ili sranje ili ne mu e hit (poshto ne go slushnal neli predhodno)
Pozdrav
Арно памтиш, само шо типот некако се укака, имаше утки у прелази ако не се лажам.Ќе има тупан&бас ди-џеј? На првиот ГХ, ако добро се сеќавам Дарко Степич опичи мрсно послем Панчо нискоП. Но после тоа мислам дека немаше ДнБ на ГХ забавите.