Greatest Hits pt. 5 @ Metropolis Arena 13.3.2010

-Trance-HCI

Трансер до срж...
Член од
18 ноември 2007
Мислења
145
Поени од реакции
16
Live Bands + DJs

Start: 21:30

More info soon

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Минатиот пат пропуштив сега најверојатно одам иако е рано ќе си планирам за таа вечер.

Член од
21 септември 2008
Мислења
4.021
Поени од реакции
2.513
Јеееееееееееееееееееее али има време уште месец и пол....

МадерФакер

Титл по моја желба
Член од
25 ноември 2009
Мислења
678
Поени од реакции
44
Лани серев пред журка, али ипак отидов и си поминав невиџено добро. Овој пат идам, уште од сега најавувам. :)

Член од
21 септември 2008
Мислења
4.021
Поени од реакции
2.513
сугестија.... да пуштаат по комерцијала на грејтест хитс... тоа се бара .. затоа и се грејтест хитс...
утка нема никад Навигатор :cuc:

old_School_mk

Програмер, гејмер, psy-trance уживател
Член од
11 август 2009
Мислења
6.157
Поени од реакции
5.933
Јас па баш сакам повеќе од ова:

или ова

Член од
21 септември 2008
Мислења
4.021
Поени од реакции
2.513
Све је то у реду.. али ипак мислам дека е Грејтест Хитс...

МадерФакер

Титл по моја желба
Член од
25 ноември 2009
Мислења
678
Поени од реакции
44
Све је то у реду.. али ипак мислам дека е Грејтест Хитс...
Друже, Цапе можда и може да пушта комерцијала ама Казар? No way! Си чул некогаш некоја комерцијална хард-техно трака? :)

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Друже, Цапе можда и може да пушта комерцијала ама Казар? No way! Си чул некогаш некоја комерцијална хард-техно трака? :)

Епа логично тогаш не ни треба да учествува ако не знае да се вклопи во идејата. Уствари испаѓа дека не е Greatest Hits туку она што сакаат да го пуштаат диџеите во овој случај.

Точкест

I'm Awesome
Член од
25 јануари 2007
Мислења
7.641
Поени од реакции
458
А зашо ми смрди на уште една грда глупа преретардирана журка?

GoD.HateUSaLL

Фар акрос д диштанс
Член од
30 март 2008
Мислења
8.339
Поени од реакции
8.238
А зашо ми смрди на уште една грда глупа преретардирана журка?
Еднаш иам отидено на гејест шитс, и задњи пут ќе ми е :)
И тоаш ме тераа со сила, па попуш(т)ив. На 2ката чинам беше...
Брат... Незнаеш, се осеќав ко да ме соблекле гол, намачкале со уље и фрлиле на милост и немилост на гла.. о, на, на геј клуб у арачиново.
Една од нај ретардираните евенти шо се организираат у скопјево, мајке ми.

Член од
6 јануари 2009
Мислења
103
Поени од реакции
43

eve ti odgovor na toa momak

i ushte eden

i ushte....

Ovie se samo raboti shto garant bi ti bile poznati, inaku toa shto vie ne slushate hard techno, ne znachi deka nema hitovi, traki shto na sekoja zhurka se bukvalno himni, kaj nas se nepoznati, ali toa ne gi pravi pomalce hitovski od elena ristevska :D

Od druga strana zhurkata se vika "Greatest Hits", a ne "Greatest Radio Hits" ili "Greatest Commercial Hits", a pod toa se podrazbira deka ima hitovi od site zhanrovi vo muzikata, hitovi od rapot, hitovi od transot, hitovi od house, kako i hitovi od techno i hard techno, bez razlika dali gi utepuvale pushtajki gi po radijava ili ne.
E sega spored toa koj shto slusha, toa mu e poznato, a se ostanatoto mu e ili sranje ili ne mu e hit (poshto ne go slushnal neli predhodno)

Pozdrav :)

МадерФакер

Титл по моја желба
Член од
25 ноември 2009
Мислења
678
Поени од реакции
44
eve ti odgovor na toa momak

i ushte eden

i ushte....

Ovie se samo raboti shto garant bi ti bile poznati, inaku toa shto vie ne slushate hard techno, ne znachi deka nema hitovi, traki shto na sekoja zhurka se bukvalno himni, kaj nas se nepoznati, ali toa ne gi pravi pomalce hitovski od elena ristevska :D

Od druga strana zhurkata se vika "Greatest Hits", a ne "Greatest Radio Hits" ili "Greatest Commercial Hits", a pod toa se podrazbira deka ima hitovi od site zhanrovi vo muzikata, hitovi od rapot, hitovi od transot, hitovi od house, kako i hitovi od techno i hard techno, bez razlika dali gi utepuvale pushtajki gi po radijava ili ne.
E sega spored toa koj shto slusha, toa mu e poznato, a se ostanatoto mu e ili sranje ili ne mu e hit (poshto ne go slushnal neli predhodno)

Pozdrav :)
Кази сите тие траки од видеата се меш-ап хард-техно со шит комршал рејдио хитс. Иначе ја слушам хард-техно и мене ептен ми се свиѓа тоа шо ти го фураш на журките. Башка фино-лепо си објасни шо значи тоа Greatest Hits така да тој дел од дискусијата е завршен. Останува да видиме кој ќе биде warm-up и after-party (читај спиење) за DD екипата. :)

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.481
Поени од реакции
7.961
Ќе има тупан&бас ди-џеј? На првиот ГХ, ако добро се сеќавам Дарко Степич опичи мрсно послем Панчо нискоП. Но после тоа мислам дека немаше ДнБ на ГХ забавите.

МадерФакер

Титл по моја желба
Член од
25 ноември 2009
Мислења
678
Поени од реакции
44
Ќе има тупан&бас ди-џеј? На првиот ГХ, ако добро се сеќавам Дарко Степич опичи мрсно послем Панчо нискоП. Но после тоа мислам дека немаше ДнБ на ГХ забавите.
Арно памтиш, само шо типот некако се укака, имаше утки у прелази ако не се лажам. :)

Kajgana Shop

На врв Bottom