Се додека вака размислуваш ти и сите останати кои го делат твоето мислење ќе имате ФЕЈСБУК наместо живот.Знаеш што е ФЕЈСБУК?
E ова
Можеш ова да го гушнеш или прошеташ?Можеш да водиш љубов со истото?Да ти изрази чувства, да ти каже дека те сака, те мрази, те обожава, да се насмее, расплаче?
Значи оној кој ќе каже дека фејсбук му ја расипал врската, можам да кажам дека имал психички проблеми уште пред да се појави социјалната мрежа фејсбук и истите вешто ги криел од својот партнер, при тоа глумејќи искрена љубов и врска со него.
C:
Ако сега за љубоморен испад и крај на врска го криват фејсбукот, кога не би постоел мислите дека не би биле љубоморни или би ја зачувале врската без доверба?:nenene:
Ниту фејсбук ниту некоја друга социјална мрежа не може да ја изгради довербата меѓу партнерите и да ја сочува врската во која основа за комуникација ќе им биде:Зашо си стаил/а тоа на фејсбук, кој/а е оваа пријателк/ка на фејсбук, зашо таа/тој ти стиснал лајк на слика, објава и слични глупости кои ги сметаат за ГЛАВНИ ВИНОВНИЦИ ЗА КРАЈОТ НА НИВНАТА ВРСКА.Се додека некои гледаат на фејсбукот како виновник за немање КОМУНИКАЦИЈА, ДОВЕРБА, РАЗБИРАЊЕ, ИСКРЕНОСТ, врските ќе им пропаѓаат и нормално главен виновник нема да бидат тие,што не сте се потрудиле да го имаат сето тоа, туку фејсбук:глуБ:
п.с.ДОВЕРБАТА И ВРСКАТА НЕ СЕ ГРАДАТ ВИРТУЕЛНО, ТУКУ РЕАЛНО-ВО 4 ОЧИ :кис4е: