Не ми е воопшто јасно зошто си толку негативна по ова прашање. И секој ден по 3 пати да ме поцрвенуваш, баш ми е гајле. Тоа е одраз на твојот карактер, а не на мојата желба за фрлање пари кај соседот.
Не ни знам каде ја навредив Македонија?!? Ама да, јас сум слепец, а ти си премногу паметна, па почна да го читаш и тоа што не сум го напишала. А баш и знам дека форумов е за дискусија, а не за навреди:smir:
Ќе шетам и ќе трошам пари. Ми можеш нешто? Не! Моја одлука. И да, не сум засегната од тоа, ниту ме интересира како функционира економијата, а ти ако си некоја што ја боли таквата за екомонијата, ќе делеше бесплатни совети за тоа како да ја подобриме. Е сега не гледам како Зоки Поки улетува во муабетов(а бидејќи тврдиш дека не сум ја прочитала) ќе речам...Сигурно е некоја економска книга:nesvest:
И да, моите не се ни малку засегнати од тоа што на грците им забраниле да си ја пренесат робата во Грција.
Убаво им беше кога ги принудуваа текстилните работници да си ја дадат душата по 15 саати за 100 евра. Ефтина работна сила...хахаха...да бе! Ние сме криви што одиме на шопинг во ГР? Ма дај те молам. Ја осиромашуваме земјава со тоа?
Да јас со моите 300 евра што ќе ги оставам и уште 3000 будали како мене. А кај живееш мила моја да те прашам...Не ли гледаш дека некој друг ни ја турка МК кој провалија со мноооогу покрупни пари? И да...ич не ми е гајле што не можат легално да си ја извезат робата. Сега ќе оди нелегално, па на Грција нема ни давачките да и ги платат.
А мацуфка шетала и ќе шета. Без разлика дали е тоа Солун или Атина.
А дали била од Република Македонија или од Република Скопје, баш ја заболе. Ако одам во Јужно Арфиканската Република и им кажам дека сум од Македонија, баш се ќе им биде јасно. Кога и онака врска немаат каде е МК. Затоа и не ме навредува. Се додека ме третираат како човек.
И да, ако 3 другарки шетаат по Солун, Атина, Комотини или што ти ја знам каде...не значи дека е мацуфка и нејзините другарки
А ти HITCH и онака никогаш не си ни била во Грција. Што скокаш одма :lud: