Имаш за Батон, пред три години
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
и одиме на победа во Бразил
Немам толку проблем со квалитетот на сликата, колку со ситните графички елементи кои едвај се читаат на екранот....

, а невервам дека така ќе помини.Ќе видиме... се тоа треба да добие “амин“ од Мекларен, а невервам дека така ќе помини.

се закачи в ѕид, така да можи да го искористи уште еднаш.И моторот на Фетел е стар... само Вебер ќе има свеж мотор за оваа трка од сите. Башка не го извози многу и последниот моторсе закачи в ѕид, така да можи да го искористи уште еднаш.
Да, ама пак ќе вози со подвознат... нема нов мотор за него, мора да довозува од веќе искористените. Последна промена прави Вебер и Баричело кој ќе има прилика да се покажи највероватно за последен пат пред својата публика (мислам дека и Хамилтон има нов мотор, не сум 100% сигурен), и толку. Сите ќе имаат возени мотори за последната трка.Па нели му рикна моторот во Кореа (зборам за Фетел)?
ова треба да го сватиме како комплимент оти моторот е издржлив,ама за жал грешка си,нема мотор кој ќе издржи 6 трки туку мислам дека ќе вози за Бразил и за Абу Даби до мотори кој се користени на 2 трки значи не е страшно (барем се надевам)Не ме плашат Мекларен, Ред Бул, онака. Единствено нешто што ме плаши е моторот на Алонсо кој е ист на шест трки едно по друго (ова ќе е шеста ако добро сметам). Фетел и Вебер имаат нови мотори, па можеби и тоа има мал придонес во денешните резултати од тренинзите, а можеби и ќе влијае на резултатите во недела. На 12 трки смени 7 мотори, на последните 5 вози со еден. Како и да е, верувам во тимот на Ферари, па одиме на победа!
Па нели му рикна моторот во Кореа?
ова треба да го сватиме како комплимент оти моторот е издржлив,ама за жал грешка си,нема мотор кој ќе издржи 6 трки туку мислам дека ќе вози за Бразил и за Абу Даби до мотори кој се користени на 2 трки значи не е страшно (барем се надевам)
говедата почнаа да рикаат :pos2:
да, му рикна на Фетел ама ќе вози со веќе користен мотор оти мислам дека сите ги искористи
ебате правилата
сакаат да има дуели на патека
е како ќе има кога треба да го штедат моторот
кога ќе ми текни порано кога возеа со различен мотор на секоја трка и воопшто не го штедеа.......а сега треба да штедат
и се чудат после зошто нема ВИСТИНСКИ ДУЕЛИ