Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Nope, на аркад не е се отклучено, барем не беше на ГТ5. Тие коли што ги имаш купено, само со нив можиш да возиш, со други не можеш.
Играв Porsche Unleashed кога требаше да ја играм (значи пред 7-8-9 години). Сега ја играм само GRID бидејќи сум во исчекување на GRID 2, а ни една друга не е ни близу до неа (Dirt не е мој стил).Епа играј тогаш НФС ...
Mac имаат damage колите особено тие премиум што се односно 200 коли. Останатите 800 што се имаат само онака да видиш некоја гребнатинка или да видиш демек ти се заебал моторот.
Него на форза 3 може да се пробаат сите стази и коли на фрее плеу. На форза има над 400 колу и таму сите се премиум на сите се има демеџ. Јас 400 НИКОГАШ не ги догледав а да неправам муабет за 1000 коли. 4 месеци ќе ви треба само да ги слушнете како брчат хахахахха.
Ја искрено се изненадив коа го видов ова клипче (http://www.gametrailers.com/video/forza-3-gran-turismo/708122) Испадна дека ГТ 5 е страшно оверрејтед игра (како многу сони ексклузиви) у клипчево ГТ 5 оверал е боље од форца али не многу. Барем ја како што слушав од луге ја величеа ГТ 5 до немај каде али испадна дека нема везе , ионака ај донт кер за тркачки игри =)
Зошто увек ја забораваш GRID? Играта излезе 1 година пред Shift и е скоро на исто рамниште со Shift во тој поглед. GT5 дури и да излезеше на време, пак ќе заостануваше зад GRID во тоа поле (а башка тоа што пак немаше да биде прва што ќе понуди cockpit view)...GT5 има само еден проблем - што излезе година/година и пол прекасно.
Значи гледај колку работи има во неа, кои требаа да бидат нешто феноменално и невидено дотогаш...ако излезеше на време.
Прва која ќе понудеше cockpit view во тркачкиве симулации - за жал, во последната година излегоа SHIFT (најдобра симулација на кокпит, иако аркадна игра) и Forza Motorsport 3.
Ahhh, HELL NO!! Тогаш што се Burnout и NFS серијалите? (со исклучок само на Porsche & Shift)Грид беше убер лејм аркада. -.- и ве молам не споредувајте ја со ГТ5.
Ahhh, HELL NO!! Тогаш што се Burnout и NFS серијалите? (со исклучок само на Porsche & Shift)
Сакаш да кажеш не е реален or what? Пошто ја имам пробано да возам со cockpit view, ама иде доста тешко. Особено откако ќе се лупнеш неколку пати, па цела шофершајбна ќе ти биде распаречена and you won't see SHIT. Е сеа пошто у Shift damage системот е тиња, нормално дека е полесно да се вози со cockpit.Види, збориме за ИГРИВ cockpit view, а не ставен за промоциски слики. : )
![]()
Ти пробај да возиш со овој поглед...
DiRT искочи пред GRiD, па оваа ми беше повеќе како копија само во градска вожња, затоа и не ја пишав дека внесла нешто ново. Мене лично не ми се свиѓаше гејмплејот, стануваше досаден и колите не беа премногу разновидни со детална внатрешност. Ја имав, пробав да ја играм, ми здосади, ја користев само како технолошки демонстратор после - као види графика брат..![]()