Гејминг војна

• Креатор на темата Креатор на темата Џои
  • Време на започнување Време на започнување
Prodazni rezultati na konzoli za mesec noemvri:

xbox 360 1 370 000
Wii 1 270 000
PS3 530 000

Po prv pa xbox 360 ja nadmina prodazbata na Wii

--- надополнето ---

Prodazni rezultati na konzoli za mesec noemvri:

xbox 360 1 370 000
Wii 1 270 000
PS3 530 000

Po prv pat xbox 360 ja nadmina prodazbata na Wii

Овие ти се само во Америка мислам, и е РЕКОРТ за која било конзола досега никоја не се продала за еден месец толку. Замисли на светско ниво 3 пати повеќе од пс3.

И во бивша југославија Југо се шиткаше по многу пати повеќе од Мерцедес , ама тоа не го прави бољи кола од него :)

Абе и јас имам југо па уште го возам ако не.

Сакаш нешто да кажеш ? :)

И поентата на постов? :uvo:

Не не што е поентата на ова не разбирам, некако муабетов не ми се сврзува со конзоливе, убава споредба ама не за со конзоли

И во бивша југославија Југо се шиткаше по многу пати повеќе од Мерцедес , ама тоа не го прави бољи кола од него

Не не што е поентата на ова не разбирам, некако муабетов не ми се сврзува со конзоливе, убава споредба ама не за со конзоли

Поентата е дека продажбата не го прави еден продукт подобар/полош .
А да , со здравје да си го возиш Југото. Коа ќе ти „рикне“ , пак Југо да си купиш :))

Поентата е дека продажбата не го прави еден продукт подобар/полош .
А да , со здравје да си го возиш Југото. Коа ќе ти „рикне“ , пак Југо да си купиш :))

Колата има хммм 20 години па фура? А што ти е муабетов да земам мерцедес па да дадам 5000 денари за САМО свеќица да ми менат? Муабетов врска ти немат, а верувајми бројките ЈА ИМААТ НАЈГОЛЕМАТА УЛОГА.

Цената е ирелевантна тука . Ти потенцираше дека бројките на продажбата се мерило за нечиј квалитет .
верувајми бројките ЈА ИМААТ НАЈГОЛЕМАТА УЛОГА.
Сигурен сум дека има повеќе продадени југовци у југославија , него ли мерцедеси .
Тоа кажува колку е боље нешто од нешто друго (според тебе) , а воедно и ми го прави денот поинтересен :)

http://vgchartz.com/weekly.php?reg=World&console=&date=40349&maker=

Зошто ми даваш листа од Јуни месец?

абе ова е улава работа...купете ги и двете конзоли и видете кое е подобро шо дигате галама кое е поарно...нема подобро само поефтино и поскапо...и кај нас се оде на поефтино

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom