MikiZulum
Tип-Топ
- Член од
- 29 ноември 2009
- Мислења
- 87
- Поени од реакции
- 2
А за хало 3 не се радувам, туку е стварно интересно како една експузивна игра ги поминува на 5 од пс3. Не се гордеам со тоа ама сепак е интересен факт, што докажува дека хбох е стварно купуван за гејминг.
Па сега погоре ти докажав дека не е ФАКТ туку коментар на човек од мајкрософт, ни од далеку не ги поминува Halo - 11m, Резистенс 1 и 2 + Анчартед 1 и 2 + Килзон 2 + ГОВ 3 - 16м ЈАСНО ЛИ Е????
Ај уште еднаш да го прочитате во оваа тема.
ЛЕЛЕ морат да ставиме крај на вакви муабети.
ПРВО
Програмерите не се мрзеливи !!!! Пс3 то е премногу тешко за програмирање заради неговиот глупав процесор. Ако игра на хбох се прави игра за 5 месеци, на пс3 треба 2 години за да е исти квалитет. Тоа е ОГРОМНА сума на губење пари, и никој не е будала да се мачи за ништо!!!
Сони си ја признава грешката и го изјавува следново
Kotaku, citing Impress, is reporting today that Sony is considering not using the Cell architecture for the PlayStation 4, and instead moving to a multi-core CPU, one that will be easier to develop for than the Cell. Sony has repeatedly said the PS3 will have a ten year life span but it's interesting to see that the company already has the PS4 on its mind.
Сте се запнале блуреј блуреј. Блурејот си има негови негативни страни. Blu-ray дискови не преносуваат податоци доволно брзо, и знае да прави проблем кај поголемите игри и игрите со подобра графика. Токму заради тоа се повеќе игри се исталираат на хард дискот од пс3. За да се пополни цел блуреј од 50 гига потребно е премногу време и тоа не е исплатливо.
Последно време читам многу си имаат проблем со Moder Warfare 2 им ги заебувал читачите на пс3 токму поради тоа што не исталира ништо.(незнам колку пати е десено и дали е сосема точно).
--- надополнето ---
А и да, не ме интересира како може да изгледаат игрите на пс3 кога веќе 5 години изгледаат подобро на хбох. Можеле вака можеле така. ЕПА НЕ Е ТАКА.
Што мене ме боле дали програмерите не праеле ова она. Дури игрите излгедаат исто а и во огромен дел подобро на хбох јас сум вери хеппи.
ТХЕ ЕНД
Ајде сега очекувам глупи коментари, вака така. Како излгедаат kill-zone 2 uncharted 2, изгледаат ама затоа се прават 3-4 години.
Ајјјјјјјјјјјјј не на ова неам коментар, ваков бисер не смее да се уништи:pos2:
Тоа што се инсталира на Хард Диск е баш супер камо сите игри да имаа таква опција , што помалце се користи читачот (се продолжува рокот на живот).