Гејминг војна

• Креатор на темата Креатор на темата Џои
  • Време на започнување Време на започнување
Ја не глеам игра која била PS3 и PC ексклузива.
Ти си видел Џои?

И баш па Heavy Rain од сите, играта која е правена како филм и е замислено да се игра на телевизор. Пре би рекол дека можеби Killzone 2 би ја конвертирале (не тројката, двојката), него неа. :)

Ја не глеам игра која била PS3 и PC ексклузива.
Ти си видел Џои?

И баш па Heavy Rain од сите, играта која е правена како филм и е замислено да се игра на телевизор. Пре би рекол дека можеби Killzone 2 би ја конвертирале (не тројката, двојката), него неа. :)
Со пс3 не ја ,али сони си држеле ексклузиви и во минатото па затоа ке ти кажам дека Фаренхајт (истите типци од Хеви Рејн) ја имаа само на ПЦ и пс2 . =) Али сепак Јоеу мора source да оставиш ...

На ПЦ ќе изгледа премногу дебилно. Ако ја имаш видено играта, знаеш за што зборувам.

Ќе изкришиш 2-3 тастатури кликај Q O P ќе биде хахахах

Треба да има повеке вакви луѓе во Македонија...........:nesvest:

--- надополнето ---

Добро..........не повеке ....али само еден барем......хахаха

Ништо не овој =) имам гледано еден тип има 300 игри за Иксбокс од кој 70% не му се отворени и не е сигурен дали ке ги отвори , ги има сите ПС3 ексклузиви и 40% од нив не се воопшто отворени ... Лудак

Вака изгледаат новите паковки од игрите што ќе излегуваат

Deus%20Ex%20New%20Box%20Art.jpg

For a quick run down there was one very unique comment made form our leak: “X360+ as MS said already will be re-launch. Re-launch not because they added motion support but to cut from famous RRODs, E74 etc. They are planning to do it like sony did with PSP - you know PSP-3000 AND PSPgo - similar possibilities yet 2 different SKUs.”

Ќе видиме што како XBOX 360 +

Големото изненадување на Valve на Е3 највероватно ќе биде Counter Strike 2.

Fifa 2011 првите screenshots

fifa-soccer-11-20100608080357137.jpg

На оваа вторава сите играчи летаат или ?

fifa-soccer-11-20100608080401730.jpg

fifa-soccer-11-20100608080437775.jpg

Големото изненадување на Valve на Е3 највероватно ќе биде Counter Strike 2.

Fifa 2011 првите screenshots
Counter-Strike 2??? Јас знам за Counter-Strike: Source Update-от што треба да излезе официјално деновиве и кој е базиран на Source 2009 енџинот.
И како по обичај, FIFA screenshots изгледаат одлично, ама затоа енџинот најчесто е Same Old SHIT!

Така прочитав по интеренетов. А иначе Фифа на конзоли е убава, а дали за пц ќе менуваат незнам

--- надополнето ---

Нешто многу интересно:

Halo 3 has outsold Resistance 1 + 2, Uncharted 1+2, Killzone 2 and God of War III COMBINED

Ај немоеш со поголем фонт, брее што радости. :tv:

Ако е ова вистина, се прекрстувам.

Ај немоеш со поголем фонт, брее што радости. :tv:

Ако е ова вистина, се прекрстувам.

100 %, ама ај уште сега да ви кажам Halo Reach ќе продаде 3-пати повеќе од сите експлузиви на сони. хахахахах

100 %, ама ај уште сега да ви кажам Halo Reach ќе продаде 3-пати повеќе од сите експлузиви на сони. хахахахах

И шо ако? Јас не знам ти шо се радвиш? Или ти плаќаат од Микрософт? Или ќе ти дадат бесплатна конзола? Стварно се чудам шо ти е....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom