Како ја замислувате "Драга Кајгана" ?

Гладиус

notusually
Член од
14 август 2008
Мислења
5.508
Поени од реакции
1.728
До сега зборев со Грегори на телефон и ми рече дека за користење на неговиот сарказам наплаќал тарифа. Ама бидејќи овде било бледа копија не се важело нарушување на авторски права па ќе поминете без наплата.
Уште еден офтопик во темава, и не само што ќе ја снема темава, туку и банови ќе летаат.
Може Хаус нема да ви заблагодари што го величите, ама јас ќе го направам тоа.
Толку ли е тешко да се воздржите?
Значи, ако имате коментар за поентата на темата - напишете мислење како секој друг.
Ако немате - слободно посетете ги останатите 37,031 теми во кои може и ќе најдете потреба од такво однесување.
Чоек да не може на раат да си кликне на форумов.:tapp:

p.s.:правила:

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062

Драга кајгана ја замислувам како некoe (not necessarily дежмекасто и дебелкаво) створење, со престилка, во кујна, како прави питулици или шојазнам кифлици и слични некои кујнопрајски работи и со цигара, онака со пепел да виси од неа, слуша поплаки и потоа бае или гата и дава иљач за среќа на посетителите кои за услугата даваат по 100 денари и 100 грама кафе.

Елем, ко на сликата!

BliND

Raptus regaliter...
Член од
16 јануари 2006
Мислења
3.963
Поени од реакции
361
Ако беше жива особа ќе беше со гомна до врат.
Не дека вака не е .

AlternativeF

госпожата од втори
Член од
1 мај 2006
Мислења
4.830
Поени од реакции
7.575

а у себе си мисли "па добро бе, пак ли ќе ме замараш што си ручала"

KeleS

insolitus res
Член од
22 јануари 2008
Мислења
734
Поени од реакции
57
аха ... Ја гледам темава ... и ај реков да видам како ја замислувам ...
и шо да кажам ... па ја замислувам како ЉиЉаво 43 .

Stre3T Danc@

The definition of #BFABB
Член од
10 април 2009
Мислења
1.690
Поени од реакции
146
Не ја замислувам, гад демит.
Еден пеколен ден и се доверив за испадот на мојата драга професорка по психологија која ме нарече Климентина outta nowhere, па најверојатно од бес сакав прекарот да и го префрлам нејзе ...Така почнав да ја викам Ким, скратено од Климентина.. и веројатно кога почнав да и се обраќам така, започна да ме потсетува на Лил`Ким

Г

Господ

Гостин
Во мојот случај Captains Log...електронски дневник со полно сијалички и мали чудни копчиња.

Иначе генерално,како средовечна немажена теткица во скапо одело со мали дискретни наочари и долга цигара во рака.
Ааа да и некои прилично ниски штикли.

Kajgana Shop

На врв Bottom