Darling
High Value
ооо салепот многу го сакав како девојченце.
убав е пробајте го.
убав е пробајте го.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Кај има салеп у Тетово?
Ииииј интересна работа![]()
Последно време имам проблеми со дишни патишта па не е лошо да се проба, плус има и други добри дејства![]()
Викате и во аптека го има?И , малце глупо прашање, што вкус има? Има на нешто да наликува?
![]()
Никад не сум пиел ова, впрочем прв пат слушам за вакво нешто и досега во ниту еден кафич не сум сретнал да служат салеп.
И како што праша РедХед, каков вкус има?
Go obozhavam salepotlani go piev eptem i so mnoooooooogu cimet- go sakam zhezhok- ne polu ostinat , go kupuvav turskiot od market vo chair-ama ovaa godina ne sum se napil nitu ednash- go zaboraviv(sega temava me potseti na nego, ke moram da si kupam- super e za zimskiov period)
vo gejlada salepot go prodavaat na ulica (vprochem,kako i se ostanato-hahhahaha-krofni, pchenka, bostan...po plazhi) http://farm3.static.flickr.com/2184/2250128949_7dcdac0580.jpg
Има у Маестро, ептен е вкусен.
--- надополнето ---
Малце на сутлијач мене ми личи.
Или јас не знаев да го направам(го правев со вода), ама повеќе е како чај, не е воопшто густ, како што прочитав тука дека треба да биде...
Јас го правам така што ставам 2-3 лажички салеп во чаша за млеко, и потоа го посипувам со зовриено млеко. Посипувам малку по малку, за цело време мешам со лажичка. Може и да се стави во садот во кој се загрева млекото, ама така се прави премногу густ. и можно е да загори садот, па после е тешко за миење.
Леле анонимнвава сограѓанка из Тетова абе се уби од барање на салеп
Го најде?!![]()