Колку работи треба да се средат, не камери да ми ставаат на раскрсници.Ова со снимањево секаде функционира безпрекорно во светот, се снимаат раскрсници, мостови, тунели, поважни објекти и слично, зошто и кај нас да не се примени, ако не беше од полза немаше воопшто да заживее во светот, сите сакаме кон подобро!!!
Не е ниту до семафорите, ниту до камерите. Ние асален народ немаме, све другото е океј.Колку работи треба да се средат, не камери да ми ставаат на раскрсници.
Ние асални семафори и улици немаме, важно камери имаме!
Некни поминав од тука пешки,камери не видов,само бетонски столбови,ама беа празни,ваљда чекаа монтажа,за разлика од кај раскрсницата кај Алумина каде што се монтирани со сигурност.Ако сварно има камери на 2 и 3 место набројано на листава, тоагаш ја треа да очекувам милионска казна у евра нормално!:nesvest:
Од некаде треба да се почне!!!Колку работи треба да се средат, не камери да ми ставаат на раскрсници.
Ние асални семафори и улици немаме, важно камери имаме!
Сепак мислам дека народот и те како ке се среди ако има власт и закони, колку закони има воведено што ја сменија културата на граѓаните, само и контролите и патролите треба да се засилат за поголема ефикасност на законите!! (пр. фрлање цигари, мастики, плукање и сл.)Не е ниту до семафорите, ниту до камерите. Ние асален народ немаме, све другото е океј.
Да... од почетокот.Од некаде треба да се почне!!!
А што е за тебе почеток, од нешто треба да се почне кон подобро, не значи дека камерите се од почеток туку сакав да кажам малце по малце се движиме кон подобро (не стоиме во место)!!!Да... од почетокот.
Биди сигурен дека камерите не се почетокот!
Си видел во каква состојба се улиците?А што е за тебе почеток?
ајдееееее ако се почнати со работа мене не ми бегаат едно 3-4 плати а мојт и повќе- булевар Јане Сандански не семафорите кај новата Железничка станица
- булевар Јане Сандански на раскрсницата кај ТЦ "Скопјанка"
- булевар Јане Сандански на раскрсницата кај ТЦ "Три бисери"
- булевар Јане Сандански на раскрсниците пред и по ТЦ "Бисер"
- раскрсницата на булевар Јане Сандански и булевар Србија