S
smart ass
Гостин
Значи МВР има поставено над 40 камери низ скопје кои снимаат 24/7.
Истите се поставени баш на интересно место-Семафори(ја опфаќа зебрата-Т.Е граѓаните)...
МВР гарантира дискреција на податоците-да се надеваме,мада јас немам доверба во МВР 100% имам доверба во АРМ,уствари АРМ ужива најголема доверба кај граѓаните на Р.М....
Нејсе слични случаи има низ светот,наводно-ПАЗЕТЕ СЕ НЕШОФЕРИ-вие кои не почитувате правила сообраќајни(без жмигавец,,недавање предност на пешак...) значи имате одреденброј жолти картони-а потоа ЦРВЕН.(вака мислам практикуваше Авсстралиската полиција)...
МВР велат ете Скопје ќе го направиме европски град+побезбеден-и БЕА ИДИОТИ да кажат дека имаат камера на Блаце(т.е-им кажаа на криминалците по друг пат да одат за косово-бегајќи)....
се согласувате со ова???
дали мислите дека приватноста е нарушена??
Имате доверба во МВР??
П.С ако не е за автомобилизам-нека оди темава во право или општи муабети....
Истите се поставени баш на интересно место-Семафори(ја опфаќа зебрата-Т.Е граѓаните)...
МВР гарантира дискреција на податоците-да се надеваме,мада јас немам доверба во МВР 100% имам доверба во АРМ,уствари АРМ ужива најголема доверба кај граѓаните на Р.М....
Нејсе слични случаи има низ светот,наводно-ПАЗЕТЕ СЕ НЕШОФЕРИ-вие кои не почитувате правила сообраќајни(без жмигавец,,недавање предност на пешак...) значи имате одреденброј жолти картони-а потоа ЦРВЕН.(вака мислам практикуваше Авсстралиската полиција)...
МВР велат ете Скопје ќе го направиме европски град+побезбеден-и БЕА ИДИОТИ да кажат дека имаат камера на Блаце(т.е-им кажаа на криминалците по друг пат да одат за косово-бегајќи)....
се согласувате со ова???
дали мислите дека приватноста е нарушена??
Имате доверба во МВР??
П.С ако не е за автомобилизам-нека оди темава во право или општи муабети....
. se soglasuvam donekade, eve i zosto zatoa sto vika na krajot od denot nekoj ke gi pregleduva snimkite sto znaci toj nekoj treba da ja pusti snimkata so x10 brzina i da glea ke ima mnogu promasuvanje od tipot na. odis na pesacki da receme ne zastanuvas za 2 peshaka oni ti pisuvaat kazna ima i takvi peshaci so i da im zastanes ne pominuvaat. neznam kolku ke moze oni da procenat od snimka vo kakva situacija si bil. od tipot na si moral da se prestrois i ne si dal zmigavec. jas sum za se toa sto e so vreme prestrojuvanje vo lenta koristenje signalizacija itn itn.. megjutoa prvo neka pocnat oni da go pokazuvaat toa deka go praat a ne preska gleam eden od golfovite lovci batkite i na crveno si vrtat epa ne e fer taka. kako za mene taka i za niv