Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.
А мој фаворит за тренер е Синиша Михајловиќ...
Човекот што најмногу ме израдувал во животот Април 1991 година, Црвена Звезда - Баерн Минхен.

+1

Таков психо и таков тренер од кој имаат страв играчите ретко се наоѓа. Дисциплината на врвно ниво, го познава тимот и приликите во Интер, го сакаат навивачите и Морати.

Значи Михајловиќ и паметен трансфер-период. По мене, Киву треба да биде заменет (Варгас, Коларов, Срна), Мунтари (Гуркуф, Лучо, Качар), Кварезма (Ленон, Азар), замена за Сезар (Хандановиќ) и Диего Капел.
Пет играчи за нови трофеи.

Шо ви викав ја, ги мрзи од коска. : )

Ајде бе, ќе иде сезона/две таму, ќе ги изгази, ќе иде после на чело на Португалија, ќе освои светско и на крај ќе дојде пак кај нас. :devil3:

Јас сигурен сум дека после Реал Мадрид ќе оди на местото на САф во Манчестер..тој и самиот си кажа дека ќе биди врв во неговата кариера да го води Манчестер ......(иако е легенда на Челзи)

Дечки време е за славење и за средување на емоциите после историскиот успех на ГРАНДЕ ИНТЕР на специјалниот.Колку што можев да забележам Маикон и Милито дадоа изјави дека сакаат да си го одработат својот дел од договорот.Факт е дека лидерот на тимот,оди по нови предизвици со ветување дека еден ден пак ќе се врати кај нас.Сега сме во потрага по нов тренер,а се спомнуваат многу имиња за наследник на Мурињо.
Единствено што ни фали е еден лев бек и еден креативец како Весли Снајпер.Мислам дека ќе ангажираме добри вакви играчи и добар тренер со кои би ја продолжиле успешната сезона.Моја претпоставка е дека во групите од Лигата на Шампионите оваа година ќе паднеме со Реал Мадрид.Таква е таа фудбалска иронија!
Васко, кој сака да си оди отворена му е вратата. Сите што сакаат да си заминаат, ќе ги снајде тоа што го снајде на Ибрахимовиќ.
Мој преедог за нови имиња:
Синиша Михајловиќ - тренер
Александар Коларов ( Варгас ) - Лев бек
Стефан Јоветиќ - офанзивен
Марек Хамшик - средина

@КУЦЗ: Капел потпиша нов договор со севиља пред неколку дена

Иначе дечки ни нас ни вас ви/ни одговара да завршат прегговорите успешно, така да ја се молам да бидат неуспешни.

@КУЦЗ: Капел потпиша нов договор со севиља пред неколку дена

Иначе дечки ни нас ни вас ви/ни одговара да завршат прегговорите успешно, така да ја се молам да бидат неуспешни.

Абе ако има посмешно нешто од македонски фан на Реал Мадрид јас ќе се обесам..
Не му одговарало на Мадрид..
А што му одговара? Да поминуваат годините без трофеј? :tapp:

Абе ако има посмешно нешто од македонски фан на Реал Мадрид јас ќе се обесам..
Не му одговарало на Мадрид..
А што му одговара? Да поминуваат годините без трофеј? :tapp:

Ми одговара да продолжи проектот што е започнат барем две сезони. И не ме нарекувај глуп, пошто не те навредив, фрустриран еден.

Васко, кој сака да си оди отворена му е вратата. Сите што сакаат да си заминаат, ќе ги снајде тоа што го снајде на Ибрахимовиќ.
Мој преедог за нови имиња:
Синиша Михајловиќ - тренер
Александар Коларов ( Варгас ) - Лев бек
Стефан Јоветиќ - офанзивен
Марек Хамшик - средина

И мора достојна малда замена за Лусио и Самуел . Кордоба и Матераци , полека се готови овие двајца , неможат да дадат максимум поготово Марче . Затоа може да се донесе BONUCCI или BOCCHETTI . Двајцата се едни од најтелантираните малди одбрани во Италија , другото е топ

Mora nekoj plejmejker koj ke bide vo tandem so Snajder.Pandev Eto i Milito da si bidat toa sto se prvenstveno napagjaci.

Армин не заебавај, подобар тренер од Мурињо Реал не може никад да добие, бар не во моментов...

Ми одговара да продолжи проектот што е започнат барем две сезони. И не ме нарекувај глуп, пошто не те навредив, фрустриран еден.

Кај те нареков глуп бе? Или смешен за тебе е глуп.. Ондак нека биде..
Абе што разбирате вие од проект? Не знаат во Мадрид, ти ќе кажуваш за проектот..
Тој проект кој започна со Роналдо, Кака и Пелегрини падна уште на првиот тест.. Зеро титули годинава..
А кога веќе се бара Мурињо, сигурно Перез не планира да продолжи со пропаднатиот проект..
И тие разбирале од проект?
Абе знаеш ти што е Реал Мадрид?
Знаеш што значи да не се освои нити една титула 2-3 години?
Знаеш што значи да загуби Реал дома од Барса, 2-6?
Знаеш ли што значи елиминација од Лион?
И ти мене ќе ми кажуваш за проект..
Будали се во Мадрид, го бараат Мурињо, за да го уништеле проектот.. :tapp:
Туку гледам 20 години имаш.. Едвај 2 титули си видел на твојот Мадрид.. Толку зедоа последниве 5 год..
А времето од кога ги памтам јас со Зидан не дозволуваа Барса да се поигрува со нив..
Да ти се мочам на проектот јас тебе со Пелегрини..
Со Албиол, Гарај и Игуаин.. Вашата гол машина.. :tapp:

I so Murinjo Real Madrid nema nisto da osvojat,a otkako nisto nema da osvoi ke si odi na klupata na Portugalija .

Какви прогнозери сте мајката,да игравте спортска сигурно милионери бевте станати.Абе од кај знаете дека Мурињо нема да успее во Реал?И со вас лани не успеа да го помине 1/8 финалето,и што тој е пропаднат траснфер.Да збориме за ЛШ,не за мизернана Италијанска лига.За таму не ви треба ни Мурињо ни никој,а да имаш противник како и да изгубиш не е ништо страшно.А за титули барем вие не зборувајте,а најмалку со нас,чекајте сега да дојде 2055.

Дај бе не ми го спомињајте Михајлович,дека со тој човек повеке од Куп Италија друго не гледам. Нас ни треба некој со дебела биографија како Капело или Гус,,,а не младич кој му е втора сезона на водење клуб...ако дојде во Интер црно ни се пишува веруј те..

I so Murinjo Real Madrid nema nisto da osvojat,a otkako nisto nema da osvoi ke si odi na klupata na Portugalija .
Ова потешко. Мурињо може да направи чудо со онаков тим каков што има Реал Мадрид. + ако му исполнат барем 50% од неговите барања.

Морати мора итро да постапи. Ако замине Мурињо (а 90% заминува), Морати треба од пред нос да му земе најголемото засилување кое го планира во Реал (Де Роси, Жерард...)

Какви прогнозери сте мајката,да игравте спортска сигурно милионери бевте станати.Абе од кај знаете дека Мурињо нема да успее во Реал?И со вас лани не успеа да го помине 1/8 финалето,и што тој е пропаднат траснфер.Да збориме за ЛШ,не за мизернана Италијанска лига.За таму не ви треба ни Мурињо ни никој,а да имаш противник како и да изгубиш не е ништо страшно.А за титули барем вие не зборувајте,а најмалку со нас,чекајте сега да дојде 2055.

Еве уште еден подобранец..

1. Лани Мурињо освои Серија А со Мунтари и Златан во нападот. Лига на шампиони отпадна од Манчестер, најдобриот за минатата година.
2. Мизерна лига е онаа (читај шпанската), која мислам дека по коефициенти падна позади Аргентина, во која два клуба освојуваат по 100 бода, а третиот има едвај 60.. Тоа ти е нешто како Шкотско првенство..
3. Пропаднат трансфер (проект) е да фрлиш 200+ милиони, да ги доведиш најдобрите двајца фудбалери, и да не освоиш нити еден куп.

П.С. Чувај ги твоите анализи за фан клуб Мадрид.. молимте..

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom