Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.
Cestito tituli momci, osobeno cestitki za ovaa poslednava :), navivav za inter ko nikad i toa od nekolku pricini
5. poso bayern ne isteraa so sudii
4. italija da go zadrzi 4toto mesto za CL,
3. Pandev, mn mi e krivo so ne postigna gol, ama sepak imase odlicen ucinok pretrca mn i mislam deka bese pokorisen od eto,
2. brat mi ( me napna cel den ecese PAZZA INTER AMALA :)) i
1. ZANETTI,Il Trattore, il Capitano coekov mi e omilen igrac , klasa igrac, role model, kopile ona maradona ne go vikna u reprezentacija da si osvoese i svetsko prvenstvo ( go izede mesi zatoa ne go zema rasipani)

Момци честитки за титулата, нека ви се множат и почесто да можеме да се раадуваме на титули.. и ние и вие :)
Mислам дека моментално нема клуб што може да ја пробие страшната одбрана на Интер. Штета што ќе си оди Мурињо, се надевам дека со исто темпо ќе продолжите и без него.
Уште еднаш Браво за Интер и за Пандев !

Го поминавте Челзи, ја поминавте Барса, а ова со Баерн баш беше рутински.
Дечко мене по рутиснки ми изгледаше двомечот со Барселона ?!?!

Пред да одам во нашата тема на форумов мора да ви пружам рака вас. 100% заслужено, поефикасни бевте од нас, си ја игравте вашата игра, вГаал со дискутабилни замени и тоа е тоа.

Браво за сезонава, па се надевам ќе се сретнеме и наредната :helou:

Дечки честитки.Да ви се множат титулите.Заслужено.Не смеам а да не ви го пофалам голманот.Цезар е прекрасен,како и целиот тим што ви беше супер,И Пандев беше добар,само да не се утепуваше толку многу,и шансите за гол да прераснаа во голови :):)И,голем поздрав до Мурињо..Се повеќе и повеќе ме изненадува човекот.Не ми се допаѓа како тренер,ама тоа што го стори вчера говори убаво за него :):)

lucio216255532mbqf12745.jpg

Е заради ова не можам на вГаал да му простам за Лусио... Не дека не правеше кикс од време на време ама ваков игра...

Како и да е уште еднаш честитки.

ДИЕГО АЛБЕРТО МИЛИТО... ДИЕГО АЛБЕРТО МИЛИТО... ДИЕГО АЛБЕРТО МИЛИТО... ДИЕГО АЛБЕРТО МИЛИТО... ДИЕГО АЛБЕРТО МИЛИТО... ДИЕГО АЛБЕРТО МИЛИТО... :pehar::je:

Најпрво честито титула,сосема заслужена со елиминациите на Англискиот двоен првак,на најдобриот тим во Историјата,и со Германскиот двоен првак.На стартот на сезоната влеговте како не толку големи фаворити покрај засилвањата кои ги направивте.Јас зборам за ЛШ,во Италија ниту сумњам дека сте најдобри и тоа 5 сезони по ред.Мурињо ги спои трите титули и од Интер си заминува како шампион.Му посакувам добредојде во Реал,а најмногу му честитам на Пандев како Македонец што не прави горди и на Морати кој цел живот го чекаше ова.Веројатно е најсреќниот човек на планетава.Еден голем поздрав од мене и се гледаме наредната сезона!:salut:

Прегледај го приврзокот 29318

Е заради ова не можам на вГаал да му простам за Лусио... Не дека не правеше кикс од време на време ама ваков игра...

Како и да е уште еднаш честитки.

Neznam dali dadoa na kanal 5, i eto so deteto otide kaj fanovite na Baern i gi pozdravi, naide na golemi aplauzi od niv, istoto go napravi i Milito, potoa i koga pocnaa da peat bavarcite bea pozdraveni so aplauz od Curva Nord, jas zameniv shal so eden fan na baern, mu dadov dva zasieni shala, makedonski i forza inter shal, on mene od b.m. Neznam kakva atmosfera vladeese tuka na forumov, vo madrid site bevme prijatelski nastroeni, respekt za toa do germancite.
Denes trgam za sk so kola, za 2 dena ke pisam sto i kako od madridov iako ni 0.00001% ne mozam da vi dolovam od ova cuvstvo, ednostavno e, ova moze samo da se dozivee. Pozdrav.

Neznam dali dadoa na kanal 5, i eto so deteto otide kaj fanovite na Baern i gi pozdravi, naide na golemi aplauzi od niv, istoto go napravi i Milito, potoa i koga pocnaa da peat bavarcite bea pozdraveni so aplauz od Curva Nord, jas zameniv shal so eden fan na baern, mu dadov dva zasieni shala, makedonski i forza inter shal, on mene od b.m. Neznam kakva atmosfera vladeese tuka na forumov, vo madrid site bevme prijatelski nastroeni, respekt za toa do germancite.
Denes trgam za sk so kola, za 2 dena ke pisam sto i kako od madridov iako ni 0.00001% ne mozam da vi dolovam od ova cuvstvo, ednostavno e, ova moze samo da se dozivee. Pozdrav.

Те чекаме!!!

Не го видов тој момент со Ето и Милито, меѓутоа се гледаше дека владее таа пријателска атмосфера, како на теренот така и на трибините!!!!

Чекаме многу слики!

Момци честитки!

Заслужена победа! Се гледаме догодина пак!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom