Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.
ае сакам и јас да ми честитам 3 титула и европски прваци,за утакмицата ке казам само дека бевте надиграни ито многу од барен посет имаја мн дури и шанси ама ги фајќаше искусниот цезар,иначе бев неутрален убо ке беше и баерн да земит ама сепак му припадна на мурињо,еден од надобрите тренери во сите времиња.:salut:

Као по обичај, вакви падобранци мора да има!

Као по обичај, вакви падобранци мора да има!
Комплетно се сложувам со тебе. Значи како што сум пијан ќе кажам дека горе цитираниот член од твоја страна е комплетна будала со комплекси и слободно нека оди да ги лечи и ќе кажам дека неговиот пост е комплетно бескорисен како што е и мојов. Во секој случај браво ИНТЕР, навивав за вас и бев среќен оваа вечер бидејќи победивте, нека ви се множат титуливе.

Мурињо, како чу без тебе сутра
Мурињо, фаличе ми стобом јутра
Нема других нема бојих а и небо зна
ти си наша ѕвезда АМАЛА!

Инаку прајслес беше и Пандев со нашето знаме. Кој начека таква слика одма тука!!!

П.с. Утре ви давам слики од собиранката во Паланка!

Честитки Интераши.Платиниумски споменик на Занети сред Милано.Колкаво срце има тој човек, секоја чест.

Уффф... Какво било чуството само...а? Најсилни во Европа!!!! Да ми јадат од ноктите тие што ја тупат со барса била ваква или онаква... или што го величат само големиот Мурињо во случајов. Ваков тим, ваква група, немало и нема да има во следните 50 години... Група каде што еден Ето, игра бек, каде што иако резервиа повекето од сезоната еден Матераци се радува како дете мало... ма не може ова да се пише... ова може да да се чуствува.

п.с. уно мас Мурињо!!! :) Нека седи уште една сезона да го ебам...

Може некој да најде видео од славењето на интерашите во dirreta stadio 7 gold? :)

ЈА ОСВОИВМЕ И ЕВРОПА , ПОЗДРАВ И ЧЕСТИТКИ ДО СИТЕ ИНТЕРИСТИ ОД СТРУМИЦА ШТО БЕА ДЕЛ ОД ЖЕШКАТА АТМОСФЕРА ВО КАФЕ 19 ЧИЈ ШТО СОПСТВЕНИК Е ЧОВЕКОТ КОЈ НЕ НАПРАВИ ГОРДИ ОВАА ВЕЧЕР ЕДЕН И ЕДИНСТВЕН ГОРАН ПАНДЕВ !

30032_1426906866356_1043313145_1286165_541722_n.jpg

30032_1426907426370_1043313145_1286166_3539599_n.jpg

30032_1426908146388_1043313145_1286168_2147178_n.jpg

30032_1426909146413_1043313145_1286169_2911440_n.jpg

30032_1426913386519_1043313145_1286173_1619601_n.jpg

Прво честита да ви е титулата, според мене заслужено. Го поминавте Челзи, ја поминавте Барса, а ова со Баерн баш беше рутински. Милито е страшен гол играч и ќе беше штета да не го земат во репрезентација, а ќе е поголема штета ако седи на клупа на светското.

Второ и основно :) баш ми е мило за Пандев, човекот со ова стана најголема легенда кај нас во Македонија. Ова го заслужи со целиот труд кој го има вложено. Работник на теренот, скромен надвор од него. Вистинска легенда. Секоја чест.

Спортски поздрав

Сеа се враќам од славје и да оставам еден коментар морам.
АААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА ААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА ААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА. Друго немам шо да кажам, толку од мене.

Честитки за победата, јас сум фан на Вест Хем ама сепак посакував победа за Интер не толку колку за чудото од дете од Струмица туку повеќе за Занети.
Човекот заслужи барем една титула во лига на шампиони за сета онаа лојалност кон клубот, професионализам и фер плеј што го покажа во текот на својата долга кариера.
Не знам што гледаат оние слепцине од Уефа ама треба да го одберат барем за МВП на лига на шампиони како некоја сатисфакција за целиот негов труд во текот на кариерата, подобар рол-модел за еден фудбалер како треба да изгледа, однесува на терен и надвор од него не можат да најдат не на денешницава туку воопшто, што се вика ако не постоеше требаше да го измислат.

Одлично кажано Виндфакер,одлично! Фала за убавите зборови :)

Занети... ми е у срце уште од пред многуууу време!

FORZA INTER!

Vcera vi se slucija dve raboti koj ke ja smenat idninata i go smenija minatoto
1. Osvoivte trojna kruna i toa e itljanski klub sto znaci najbolje ste u italija
2. go izgubivte Mourinho- The Special One
Sepak cestitki i so sreka osvojte go svetot!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom