Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.
Ај еве ти просветли ме кој е вториот напаѓач со кој Баерн игра во првата постава покрај Олич.. Оти ти повеќе знаеш..

Милер :pos2: Тој што падна наместо да шутне против Лион :)

Шала на страна, Гомеш е добар напаѓач али против крупната одбрана на Интер не се снајдоа многу подобри напаѓачи како Дрогба и Ибрахимович... Мислам дека најголемата опасност доаѓа од Робен, али ако изиграме како што знаеме, нема да биде проблем ни он...

Capolista se ne va :)

Честитки момци, Grande Inter на Морати, конечно се оствари.

Мурињо плачење, Занети плачеше, Милито плачеше... Какви емоции беа тоа... Среќа ја гледав на сателитска и ја оставија прославата до крај. А потегот на Морати со рацете вркстени (као Мурињо со Сампдорија) беше прајслес. :) Сега казна ќе му лупнат кај и да е...

Иначе дресовиве ми се ептен детски со змијана од страна. Јес да е симбол на Интер, но премногу тапа ми е.

Некој од Ибракадабровците дужи ПИВО и уште нешто ...

Знам имаше кладба у пиво/торта/храна за трофеите ....Све добивме до сеа , уште ЦЛ ни фали ....

СИН , најди го постот ако не те мрзи !

Ја дужам... Пиво, пица... :) Ма бирајте :)

Ја дужам... Пиво, пица... :) Ма бирајте :)
Кладбата наша почна со оноа, ти рече Интер не освојува Серија А, ја реков освојува, после ја сам додадов уште еден услов, не само што ке освојат Серија А, него и ке стигнат подалеку во ЛШ од Ибра, или од периодот со Ибра, не ми текнува баш.
Како и да е, кладбата беше Туборг, ја двата услови ги исполнив, али бидејќи сум добар дечко, нц, не мора, само по 22ри, да се собереме на една асална гозба некаде, на пифце и јадење, прв пат во опуштена атмосфера, без фудбал на ТВ и без нервози и притисоци.

Иначе, ја разгледував дискусијата на форумов во периодот кога Интер го дадоа Ибра, а немаа сеуште испазарено плеј, и беше во ваков стил :

1. Kaвги со иброфциве, и уфрлање на фанови на Јуве по ремито со Бари во прво коло, во стил, во право биле овие двајцава.

2. Со оглед дека ви го собравме Диего, ке зимате ли плеј вие ? Еден фан на Јуве се дрзна да рече " дај боже да го земете Снајди '', на прашањето зошто '' дај боже '', вика, па ние го имаме Диего, да не кукате демек немате плеј а у, а и не бил ништо посебно, бил преценет.

3. Наезда од фанови на Барса убедени дека Ибра ке владеел оваа сезона, на тоа им се уфрлаат и фанови на Јуве убедени дека Интер биле скалило послаби ради продажбата на Ибра.

4. Мојот омилен дел, фанови на Јуве тука не убедуваат дека Канаваро - Киелини биле убер подобар тандем у одбрана од Самуел - Лусио, дури Лусио го направија и катастрофа од играч во споредба со Канаваро ...

И тн и тн, бисер до бисер.

Како и да е, приказната за Интер тече во насока за која ниеден фан на форумов не се надеваше дека ке бидне, а тоа е тројна круна, се на се склопено, феноменална сезона за нас.

Маиците коа ке бидат готови знае некој?
Утре ќе бидат готови дел, и попладнето или во вторник утро ќе почнат да се праќаат. Останатите ќе бидат пратени во среда. Важно до сабота сите што плативте ќе добиете.

п.с. Ќе има утре точни информации, тука, на фцинтер, на фејсбук, по емаил...

1.Честитки до сите навивачи на најдобриот тим во светот во моментоt - ИНТЕР!!!!!!!!!!!!Нека ни се множат уште многу вакви прекрасни моменти!
2.Се надевам дека јаготката на шлагот ке биде пехарот кој ке го подигне најголемиот играч во историјата на ИНТЕР (според мене) - Javier Zanetti на 22 Мај
3. Немојте да очајувајте ако си отиде специјалниот,ние имаме некој многу повреден од него - MORATI!!!Додека он е на чело на овој голем клуб,јас не стравувам за ИНТЕР. Огромна благодарност до претседателот за се што направи за ИНТЕР и се надевам дека уште долго ,многу долго ке биде со Интер.
Поздрав и Forza Ragazzi!!!

1.Честитки до сите навивачи на најдобриот тим во светот во моментоt - ИНТЕР!!!!!!!!!!!!Нека ни се множат уште многу вакви прекрасни моменти!
2.Се надевам дека јаготката на шлагот ке биде пехарот кој ке го подигне најголемиот играч во историјата на ИНТЕР (според мене) - Javier Zanetti на 22 Мај
3. Немојте да очајувајте ако си отиде специјалниот,ние имаме некој многу повреден од него - MORATTI!!!Додека он е на чело на овој голем клуб,јас не стравувам за ИНТЕР. Огромна благодарност до претседателот за се што направи за ИНТЕР и се надевам дека уште долго ,многу долго ке биде со Интер.
Поздрав и Forza Ragazzi!!!

130643-500.jpg

Ај честито скудетото, момци. Сте го заслужиле 100%! :helou:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom