Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Абе Меси не ми е многу по кеиф.. Еден од најдобрите е што играле.. Али онака не ми е по кеиф.. Ама сигурно кога идеше Пандев (Декември месец), јас не сум го спомнал Меси, а мислам дека нити Роналдо, барем во тој преоден рок.. Да не си зборувал со оној имењакон, кој е луд по Меси? Оти јас си го преферирам Роналдо.. :pos2:
А што се однесува до третата титула.. Реков поназад.. Ако не го изгазиме Баерн не знам кој.. Ван Бујтен, Бадштубер.. Уште сега ги гледам Милито и Ето како се шетаат во нивниот 16 -тник..
А кутриот Олич.. Бел ден нема да види од Лусио и Самуел.. Како ни одговараат тимови со 1 напаѓач.. Поубаво здравје.. Нити Златан, нити Дрогба, ама баш никој мислам дека не би се снашол сам против нашата одбрана..
И секако.. Се надевам нема да издрапаат мадиња нешто со Рибери.. Тој е тој кој е број 1 за мене таму.. А Робен ќе си помине како Меси..![]()
По оваа логика, можеш нас да замислиш како ни е со оглед на фактот дека играа со Барса, класа тим над Јунајтед оваа година, па и Челзи, кои се моментално шампиони во Англија.Едвај чекам на дуелот,респект за екипата(кон која искрено немам ни 2% страв во споредба со Манчестер),и честито за титулата во Италија!
Точно во финале ништо не се знае.Феноменално.....
Цела сезона овие муабети,онака као секвенци само се навраќаат пред било која утакмица сезонава во ЛШ.На моменти си помислувам дека станува збор за истите луѓе само во различни фан-клубови.Ама баш е екстра што не потценувате!
Кога ќе ми текне само на изјавите пред утакмицата со Манчестер од типот „Леле Руни има да се прошета во Минхен,или незнам Нани хет-трик ќе постигнел а Мајкл Џексон бил жив“
И погодувате,сите на крај со прашалници во главите.......И така цела сезона,гледам ништо не се променило и на крајот,но нема врска.
Едвај чекам на дуелот,респект за екипата(кон која искрено немам ни 2% страв во споредба со Манчестер),и честито за титулата во Италија!
п.с.
Со анализава твоја на Рибери,само потврдуваш дека еднаш асално не си го прател Баерн сезонава....Затоа претпоставувам и вака си попален,ама ќе видиш на 22 Мај што е и како е.
Утре ќе бидат готови дел, и попладнето или во вторник утро ќе почнат да се праќаат. Останатите ќе бидат пратени во среда. Важно до сабота сите што плативте ќе добиете.
п.с. Ќе има утре точни информации, тука, на фцинтер, на фејсбук, по емаил...
По оваа логика, можеш нас да замислиш како ни е со оглед на фактот дека играа со Барса, класа тим над Јунајтед оваа година, па и Челзи, кои се моментално шампиони во Англија.
Опуштена атмосфера владее, ко онаа пред мечот со ЦСКА Москва, ваљда и зашто Интер освоија 2 круни сезонава и веќе се победници, ко и Баерн, дури и да го изгубат финалето, пак, нема да ги сметам сезонава за некакви губитници, напротив, премногу добија и како што реков и претходно, ги надминаа очекувањата и на најголемите оптимисти.
Нешто слично е и со Баерн, по спориот почеток на оваа екипа и поразот дома од Бордо во фазата од групи ...
Реално, никој не очекуваше дека тој период овие 2 екипи ке догураат вака далеку, Баерн беа лоши, Интер во фаза од групи такоџе, пред Се во второто издание со Барса, па и првото, кога и ја реков дека сеуште не се дораснати за највисок дострел во ЛШ, ама ....![]()
IoSono ќе ти одговори. Тој ги води листите. Незнам дали има повеќе маички. А дресови нема повеќе...каде да платиме??? дај ако можеш аддни ме на мсн sniper.nk@hotmail.com
Точно во финале ништо не се знае.
Но Баерн единствен озбилен противник што го имаше беше Манчестер кој не е оној манчестер со Роналдо и Тевез.
Руни играше со една нога а Ван Бујтен се обидуваше да му ја онеспособи и другата.
А Интер ги помина Челзи и Барса,Баерн знаеш ли кога ќе ги помине тие екипи на Св.Никад.
IoSono ќе ти одговори. Тој ги води листите. Незнам дали има повеќе маички. А дресови нема повеќе...
Ченто со цело поштување, али тоа со потценувањето е излишено... Барса не потцени вториот меч? Челзи не потцени 2та меча?
Друго, ова со потценувањето ако кажам јас, го земаш како да го кажал и Мурињо и Занети... Па они после колку време стигнале до финале, сега уште еден меч и мислиш дека ќе влезат опуштено... Едни се нашите претпоставки, статистики, и надевања, било објективни или субјективни, но се паѓа во вода кога ќе свирне судијата...
Мене ако ме прашуваш јас сум сигурен дека ќе победиме, да, во моментов сум сигурен... Баерн беше еден од тимовите(покрај Арсенал, а особено Манчестер ради одмазда за лани) кои ги сакав како противници, сега искрено во финалево не го сакам Баерн, не знам зашто...
Како што кажав, до почетокот на натпреварот сите можеме да си кажуваме што сакаме, но кога ќе свирне судијата, и Шкендија може да го победи секого...
Феноменално.....
Цела сезона овие муабети,онака као секвенци само се навраќаат пред било која утакмица сезонава во ЛШ.На моменти си помислувам дека станува збор за истите луѓе само во различни фан-клубови.Ама баш е екстра што не потценувате!
Кога ќе ми текне само на изјавите пред утакмицата со Манчестер од типот „Леле Руни има да се прошета во Минхен,или незнам Нани хет-трик ќе постигнел а Мајкл Џексон бил жив“
И погодувате,сите на крај со прашалници во главите.......И така цела сезона,гледам ништо не се променило и на крајот,но нема врска.
Едвај чекам на дуелот,респект за екипата(кон која искрено немам ни 2% страв во споредба со Манчестер),и честито за титулата во Италија!
п.с.
Со анализава твоја на Рибери,само потврдуваш дека еднаш асално не си го прател Баерн сезонава....Затоа претпоставувам и вака си попален,ама ќе видиш на 22 Мај што е и како е.
И кога игравме со Манчестер сите викаа дека никад нема да ги поминеме.Руни да те потсетам играше 90 минути во Минхен,па освен голот во 2 минута,НЕ СЕ ВИДЕ.Плус Манчестер годинава со настапите во ЛШ според сите статистики прогнози,беше подеднакво голем фаворит за титулата со Барселона.На крај краева станува збор за екипа што 2 години по ред играше финале.
Абе ај ти се чудиш што ве потценуваат.. Дали се тоа истите луѓе..
Ама јас не можам да разберам дали стварно некој толку е глупав, или во сите фан клубови ги има такви..
Па јас си пишувам што мислам за мечот со Баерн во мојот фан клуб..
Значи ако пишам во фан клуб Баерн такво мислење тогаш тоа ќе биде провокација..
Ако пишам во темата лига на шампиони значи сакам одговор на тоа и барам дискусија..
И сега си пишувам тука кај моите.. и такви како тебе идат и ми солат памет?!
Јас не сум го гледал Баерн? Ти ако навиваш за него да не си го гледал повеќе?
Среќа ваша што го имавте за противникот очајниот ЈуБе, на кој му требаше едно нерешено инаку ќе игравте во купот на Уефа..
И среќа ваша што судијата ви поклони гол со Фиорентина..
И сеуште се чудам како Манчестер изгуби против вас, а не го победивте вие него..
Мое мислење бре?! Ако ли?
И Рибери е една класа подобар од Робен.. Не за џабе пола Европа го бара.. Не за џабе Робен го набркаа од Челзи, од Реал.. не дека е слаб играч.. Али доста предвидлив (дрибла или се мести само на лева страна) и доста е склон на повреди.. -мое мислење се разбира..
И на крај..
Ќе си видиш на 22 -ри..
Ќе треба да ни исклучат 2 играчи и поништат 1 гол за вие да победите на таа утакмица..
(мое мислење..)
Да те поправам за Руни, на 0-1 имаше зицер шанса по огромната грешка на Демикелис, чудо беше што промаши таков подарок, башка сезонава го красеше реализацијата па затоа и реков, '' чудо '' што промаши таков зицер, и тоа при позитива на неговиот тим од 1 гол на гостински терен.
Како и да ја вртиме, Манчестер е послаб од лани, не може да кажеме за тим кој остана без еден Тевез и Роналдо дека е на исто рамниште од лани, и на исто скалило со Барса на пример која сезонва има 1 феномен од играч у екипа, Меси.
Нејсе тоа, што би било кога би било е муабетов, стварно не би можеле да знаеме, но да тргнам од она што кажа, дека горе доле изедначени се екипиве, не би се сложил и тука, само во 1 сегмент слободно можам да ти кажам дека Интер се подобри, а тоа е одбраната.
Сезонава во ЛШ се безгрешни, поготово со Челзи и Барса како изиграа сите секоја им чест, од друга страна одбраната на Баерн правеше големи киксови, првиот гол со Јунајтед дома, потоа и шансата на Руни по грешката на Демикелис, па отварањето во Англија од 3 гола во само едно полувреме, трите гола на гости со Фиорентина ...
Но, како и да е, и тоа е 1 небитен фрагмент, поминало, сега следи само 1 меч, без шанси за поправен, се согласувам дека моментот Ван Гал - Мурињо ке биде клучот во овој меч, ко што на пример од моја страна Мур добива целосна заслуга за елиминацијата на Барса, кога го прочита Пеп ко селски буквар во двата натпревари.