Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.
Честитки и од мене за скудето!
Се гледаме наредната година :) Да се надеваме дека ке биде поинтересно и понеизвесно !

Поздрав.

Чекај...Мислиш на иститот тој Јуве што недела дена пред натпреварот со нас,ве победи вас???

И не се пали ко млад мајмуни,разбрав дека е ТВОЕ мислење ебаго,ваљда не копираш мислења.Ако не си сфатил,форумите се баш за тоа,за споделување различни мислења,не за монолози.Незнам што толку си се исплашил од тоа.

Па и Катанија не победи де.. Што има тоа врска? И Бари славеше над ЈуБе.. Што има врска тоа?
Да ти треба нерешено на домашен терен, да поведиш со 1-0, и да изгубиш 1-4, треба нешто да не е во ред.. А не беше во ред со нив.. Како што знам јас..
Али што е битно тоа? Битно не победија нас..

Па и Катанија не победи де.. Што има тоа врска? И Бари славеше над ЈуБе.. Што има врска тоа?
Да ти треба нерешено на домашен терен, да поведиш со 1-0, и да изгубиш 1-4, треба нешто да не е во ред.. А не беше во ред со нив.. Како што знам јас..
Али што е битно тоа? Битно не победија нас..

Не па дека мизерни биле.Колку што се сеќавам,а се сеќавате и вие,дека не беа толку мизерни тогаш.Вие тоа најдобро го осетивте.Мизеријата им почна по натпреварот со нас.

Но нема врска сега тоа,пред нас е финалето,и тоа е најважно!

Точно,но затоа реков кога се ќе се собере и одземе тука негде се.Ние на сметка на нашата одбрана имаме одличен напад,надополнет со вонсериски фудбалери како Робен и Рибери,а и еден Олиќ на кој сите му се потсмеваат,има повеќе голови од Роналдо во ЛШ сезонава, а е изедначен со Меси.Такашто доста компензиравме со нападот и средината во однос на одбраната.Но можам да ти кажам дека и тој сегмент е мноогу подобрен во последниот месец дена на наше чудење,секако не толку добра како Интер.

??? Да не сум пропуштил нешто во меѓувреме?

??? Да не сум пропуштил нешто во меѓувреме?

Не....На 18 Мај е конечната одлука околу Рибери,такада ќе бидеш навремено известен.И ние не знаеме во моментов.

А во постот мислев во глобала,за досегашниот дел од сезоната.

Факт дека има потценување во фан клубов кон Баерн во однос на финалето штом стана збор за тоа, али сепак е тоа ваше мислење во ваш фан клуб. Самодовербата ви е на највисоко ниво, тепавте најјаките екипи и сега играте против слабиот Баерн кој сте го гледале редовно и сте заклучиле едногласно. Праев и со Син муабет, се сеќавам на времињата на јосоно и неговото Баерн хејтање насекаде, кога навијаше и за Фиорентина и за Манчестер и викаше дека сме луди кокошки и катастрофа тим. Шознам, не ми пречи тоа, реков и ќе повторам сосема е нормално да потценуваш тим од кој си гледал 5 утакмици само, со пола око. Пошо знам и вас ве потценуваа оти ретко кој го знаеше квалитетот кој го поседувавте.

C_27_photogallery_2707_GroupPhotogallery_listphoto_itemPhoto_5_immagine.jpg

Боби[Мкд];3562077 напиша:
Факт дека има потценување во фан клубов кон Баерн во однос на финалето штом стана збор за тоа, али сепак е тоа ваше мислење во ваш фан клуб. Самодовербата ви е на највисоко ниво, тепавте најјаките екипи и сега играте против слабиот Баерн кој сте го гледале редовно и сте заклучиле едногласно. Праев и со Син муабет, се сеќавам на времињата на јосоно и неговото Баерн хејтање насекаде, кога навијаше и за Фиорентина и за Манчестер и викаше дека сме луди кокошки и катастрофа тим. Шознам, не ми пречи тоа, реков и ќе повторам сосема е нормално да потценуваш тим од кој си гледал 5 утакмици само, со пола око. Пошо знам и вас ве потценуваа оти ретко кој го знаеше квалитетот кој го поседувавте.

Сеуште од тебе и таквите како тебе кои го пратат со две очи Баерн чекам да ми кажат кој е вториот напаѓач во првата постава на Баерн? :tapp:

Се му должиме на овој човек,почестени сме што игра во нашето време!

Се му должиме на овој човек,почестени сме што игра во нашето време!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom