Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Чекај...Мислиш на иститот тој Јуве што недела дена пред натпреварот со нас,ве победи вас???
И не се пали ко млад мајмуни,разбрав дека е ТВОЕ мислење ебаго,ваљда не копираш мислења.Ако не си сфатил,форумите се баш за тоа,за споделување различни мислења,не за монолози.Незнам што толку си се исплашил од тоа.
Па и Катанија не победи де.. Што има тоа врска? И Бари славеше над ЈуБе.. Што има врска тоа?
Да ти треба нерешено на домашен терен, да поведиш со 1-0, и да изгубиш 1-4, треба нешто да не е во ред.. А не беше во ред со нив.. Како што знам јас..
Али што е битно тоа? Битно не победија нас..
Точно,но затоа реков кога се ќе се собере и одземе тука негде се.Ние на сметка на нашата одбрана имаме одличен напад,надополнет со вонсериски фудбалери како Робен и Рибери,а и еден Олиќ на кој сите му се потсмеваат,има повеќе голови од Роналдо во ЛШ сезонава, а е изедначен со Меси.Такашто доста компензиравме со нападот и средината во однос на одбраната.Но можам да ти кажам дека и тој сегмент е мноогу подобрен во последниот месец дена на наше чудење,секако не толку добра како Интер.
??? Да не сум пропуштил нешто во меѓувреме?
Боби[Мкд];3562077 напиша:Факт дека има потценување во фан клубов кон Баерн во однос на финалето штом стана збор за тоа, али сепак е тоа ваше мислење во ваш фан клуб. Самодовербата ви е на највисоко ниво, тепавте најјаките екипи и сега играте против слабиот Баерн кој сте го гледале редовно и сте заклучиле едногласно. Праев и со Син муабет, се сеќавам на времињата на јосоно и неговото Баерн хејтање насекаде, кога навијаше и за Фиорентина и за Манчестер и викаше дека сме луди кокошки и катастрофа тим. Шознам, не ми пречи тоа, реков и ќе повторам сосема е нормално да потценуваш тим од кој си гледал 5 утакмици само, со пола око. Пошо знам и вас ве потценуваа оти ретко кој го знаеше квалитетот кој го поседувавте.
Директо прославата фудбалерите само што стигнале на аеродромот
http://videochat.gazzetta.it/index_Live01.shtml