Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.
Добро бе дали Марадона е нормален?:lud::lud::lud::lud::lud:
Камбиасо и Занети играат во животна форма(исто и Лисандро од лион и Лучо од Марсеј) скоро сите имаат одлична сезона а тој ги зема Палермо(36 години) и некојси анонимци од аргентинското првенство!....јас не знам кој дегеник е човекот..во кратки црти за репрезентацијата се земаат играчи кои играат во врвна форма и во шампионски тимови ама тое:toe:

зарем си изненаден? марадона има памет помалце од едно врапче, ако не го ишмркал и тоа што останало.

Знам дека до сега за пријателски утакмици не го зема, али ова официјално е за Светско?
И што сакате бе, кога Маскерано му е капитен покрај такви играчи во тимот...

--- надополнето ---

The decision to overlook Inter duo Javier Zanetti and Esteban Cambiasso is a crime against football. The former had the world’s best player, Lionel Messi, in his pocket for 180 minutes during the recent Inter-Barcelona Champions League semi final. Meanwhile, after a slow start to the season, the latter has returned to his world class best and has been the world's best defensive midfielder in 201

Preferred to these two likely treble-winners are a Championship-duo – Fabricio Coloccini and Jonas Gutierrez – who have spent the season playing against teams of the calibre of Plymouth Argyle and Peterborough United. The last time I watched Newcastle United, they drew 2-2 away at Bristol City and Coloccini was given a roasting by Nicky Maynard. Obviously this impressed Maradona more than Zanetti’s handcuff-job on Messi.

од наркоман селектор не бива
којзнае што се имал у себе коа праел список, па не му текнало на овие двајца

али битно у тим стаил осумдеспет напаѓањи а се кладам дека цело првенство ќе го изигра со тевез-агуеро и најкриво ќе ми биде за Милито на кого исто така ова ќе му е последна шанса.
За Палермо немам коментар, а што бара Верон во тим кога веќе ради возраст се изоставени Занети и Камбиасо?

од наркоман селектор не бива
којзнае што се имал у себе коа праел список, па не му текнало на овие двајца

али битно у тим стаил осумдеспет напаѓањи а се кладам дека цело првенство ќе го изигра со тевез-агуеро и најкриво ќе ми биде за Милито на кого исто така ова ќе му е последна шанса.
За Палермо немам коментар, а што бара Верон во тим кога веќе ради возраст се изоставени Занети и Камбиасо?

Абе брат овој малце напраил утка , требал да ги земе Ортега и Алмеида , цццц ДЕБИЛ

Добро бе дали Марадона е нормален?:lud::lud::lud::lud::lud:
Камбиасо и Занети играат во животна форма(исто и Лисандро од лион и Лучо од Марсеј) скоро сите имаат одлична сезона а тој ги зема Палермо(36 години) и некојси анонимци од аргентинското првенство!....јас не знам кој дегеник е човекот..во кратки црти за репрезентацијата се земаат играчи кои играат во врвна форма и во шампионски тимови ама тое:toe:
читам на Б92,и не ми се верува....:nesvest:

Јака слика,,,без навреда кон навивачите на Барса :)

28658_1454315195026_1147692871_3008909_1510223_n.jpg

Lucio and Wesley Sneijder were back in full training,

Дај бе да со собереме да гледаме Сиена-Интер заедно!!!!!

Кој е одговорен за маиците??? :vozbud:

Нестрплив сум:vozbud:

Дај бе да со собереме да гледаме Сиена-Интер заедно!!!!!
Ја сум за,ова ни е последен дуел за титулата и мора да го добиеме.Ако има 10 души да се собереме и да гледаме

Јас би требало да можам, ама не ви гарантирам.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom