Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.
Така игра Барса, затоа ви начукавме три гола на Џузепе Меаца.
И пошто Мурињо учи од грешките на Пеп, он не се праеше паметен и не одеше офанзивно на Камп Ноу.
Тоа се вика ПЛАН Б, кој вие како тим го немате.

И не, не е предност, туку е мана - да изгубевте само 1-0 или 2-1 на гости, 99% ќе одевте понатаму дома. Али нели Барса е Барса, мораат они офанзивно да играат, па ете нека пуштаат прскалки сега.

Следната година, те молам, исто играјте, се надевам на Реал ќе им тргне со играчиве и ќе ви начукаат пет комада и на двете утакмици. Па да видите дека тој тотален фудбал ќе си го негувате против Ваљадолид и Осансуна, а за сите други ќе се размислите два пати.

Тоа е тоа, некад вие нас, некад ние вас, некад некои други вас, некад некои други нас, тркалото се врти, но одстапки нема, нема ни да има. :)

Барса ованзивно играла и ќе игра, поразот од Интер во никој случај нема да измени ништо во нејзината игра, никад, така било така и ќе остане.
А план Б со бранење нема да видиш никад од Барса, т.е. ќе видиш кога ќе води 3-0 на гости па ќе се повлече малце, а се дур е 0-0, 1-0. тоа нема да го видиш.

И следната година ќе играме така, впрочем со таква игра како што се негува во последниве 20 год се победи Реал 4-пати едно подруго а и многу многу други тимови.

Таквата игра на Барса и донесе многу трофеи во последниве 20 години, таквата игра на Барса и донесе многу успеси, со таквата игра се победени многу големи фудбалски екипи, со таквата игра се понижени многу елитни клубови.

Е сега, ова е спорт, па нормално е да има и неуспеси, нели..
А тоталниот фудбал ќе се игра и понатаму, против сите екипи, една утакмица, еден пораз не е доволен репер за одстапки од таквата игра.

Со среќа понатаму. :smir:

Денеска ќе се знај подетално за Пандев колку време ќе отсуствува од терените, првите резултати се дека ќе треба да мирува 3-4 дена, а после тоа ќе му биди достапен на Мур за преостанатите натпревари, мислам дека против Лацио нема да игра, но за финалето од купот би требало да е фит:toe:

1e61d28be90b9538c19a2de813b69cbf-1272564977.jpeg

Инаку во моментот од сликава откриле што точно Мур му рекол на Пеп а тоа било во стил: под нормални услови ние ќе бидеме шампиони:tv:

Јас па читав дека вработени во шпанска телевизија што читаат од уста тврдат дека Мурињо рекол отприлика: Најдобриот тим на светот не би имал потреба да се служи со театар за да изнуди исклучување на ривалски играч. :tv:

http://www.independent.co.uk/sport/...efa-to-act-over-busquets-theatre-1958467.html

Ај кој знае нека ми каже како е у италија доколку двете екипи имаат исто бодови ( нема да се деси ама да си знам :):):):)

И сеа го глеам Марио на овој клипов кај што плаче и си мислам дали има некаква шанса малиов да се средил , дали е можно да си ги среди мислите и да сфати за кој тим игра и жал ми падна кога го видов маме му ебам , има нешто у детево ме потсеќа на Адриано

Ај кој знае нека ми каже како е у италија доколку двете екипи имаат исто бодови

Меѓусебниот дуел мислам дека ќе решава, а тоа значи Рома шамПон :pos:

Меѓусебниот дуел мислам дека ќе решава, а тоа значи Рома шамПон :pos:

така и е. правилото на меѓусебниот дуел го воведоа од сезоната 2005/06, пред тоа се играше додатен натпревар. ако и во меѓусебниот дуел се израмнети, тогаш се глеа гол-разликата.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom