Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.
Ти самиот викаше треба да имаме респект кон противникот пред натпреварот,а сега прв критикуваш за Фарса.

Златко ај откачисе и гледај си во твојот фан клуб.Леле ама каква жалосна слика ќе биде са ПЕРЕС,Робен и Шнајдер во финалето.Играчи кои вие буквално ги избркавте!

Дечки ај ако знае некој нека напише за Пандев.Читав на нет дека можно е утре да игра против Лацио,а некаде пишува дека Гранде ПАНДЕВ ќе биде фит за во среда за финалето на купот против Рома?

Да ве прашам нешто Интеристи. Каква ви беше реакцијата на голот на Бојан во 94та минута? :pos:

Офтопик ќе сум, ама морам и јас да се искажам.

До кај 75та минута си лежев во креветот и си размислував пу да тибам каква историска шанса си испуштивме да освоиме на бернабе. Во 84та минута Пике ја измрда одбраната на Интер и им го заби од свртување .... БРАТ СРЦЕТО МИ СМРЗНА. Без радост без ништо само станав, и си го пуштив еднаш Драго како коментира со Челзи, го изгасив, отворив прозорецот и се потпрев на него. 94та минута Боки шутира, топката не ја видов ни па ја барав во голот, само ја пратев реакцијата на публиката позади голот. СИТЕ ИЗРИПАА !!!! .... И на цел глас ... ПУ ДА ТИ ЕБАМ МАТЕР ВО ФИНАЛЕ СМЕ ВТОР ПАТ ПО РЕД !!!! .... На судијата раката горе, голот поништен .... Левата преткомора ми се оддели од десната комора на срцето,:pos: едноставно една ептен тешка тежина осетив таму ... И онда то.

Јас па се дерев “Стомааааак, стомаааааааак, да ти е*ам копилето“ :pos:

20100428-dbqhcngu226q14dqhqeej6g4y3.png

Од снимката се гледа дека топката малку го зафати на долниот дел од шаката при падот, но:
Туре не ја помрдна раката накај топката, неговата рака беше залепена за телото (за стомакот), значи беше ненамерно.

Уште ли ве лажа комуњарите со тоа намерно/ненамерно??? :pos:

Ако смени правец топката, т.е. ако раката влијае на играта, се суди и крај.

Ако топката така се вратила надолу а не го удрила во рака... изгледа папокот му е отечен разбираш... :pos:

Горан Пандев се враќа во составот на Интер,еве ги повиканите за мечот со Лацио -
Goalkeepers: 1 Francesco Toldo, 12 Julio Cesar, 21 Paolo Orlandoni.
Defenders: 2 Ivan Cordoba, 4 Javier Zanetti, 6 Lucio, 13 Maicon, 23 Marco Materazzi, 25 Walter Samuel, 26 Cristian Chivu.
Midfielders: 5 Dejan Stankovic, 7 Ricardo Quaresma, 8 Thiago Motta, 10 Wesley Sneijder, 11 Sulley Muntari, 15 Rene Krhin, 17 Mariga, 19 Esteban Cambiasso.
Strikers: 9 Samuel Eto'o, 22 Diego Milito, 27 Goran Pandev, 45 Mario Balotelli, 89 Marko Arnautovic.

Цитирано од ФК: Барселона

Весела математика...
Pep vs Mou 2:1

Inter Barca - 0:0
Barca-Inter 2:0
Inter Barca - 3:1
Barca Inter - 1:0

;)

Колку требит да си патетинчен за да напишеш вакво нешто...? :tapp:

ps. Коефицентот за Интер сега да освојт ЛШ е некаде 1.50, јас ја уплатив на 15.0. Па не е многу разлика, само точката е префрлена малце по лево... :toe:

Глеам Рома води 0-1,ова значи утре станот ставете го на Интер:toe:.Лацио не верувам дека ке даде многу напор и ке сака титулата да иде кај Рома затоа утре очекувам чиста победа

Goalkeepers: 1 Francesco Toldo, 12 Julio Cesar, 21 Paolo Orlandoni.
Defenders: 2 Ivan Cordoba, 4 Javier Zanetti, 6 Lucio, 13 Maicon, 23 Marco Materazzi, 25 Walter Samuel, 26 Cristian Chivu.
Midfielders: 5 Dejan Stankovic, 7 Ricardo Quaresma, 8 Thiago Motta, 10 Wesley Sneijder, 11 Sulley Muntari, 15 Rene Krhin, 17 Mariga, 19 Esteban Cambiasso.
Strikers: 9 Samuel Eto'o, 22 Diego Milito, 27 Goran Pandev, 45 Mario Balotelli, 89 Marko Arnautovic.

сите освен Сантон се повикани за со Лацио, и Пандев е дел од тимот, па ако му е помината повредата може да ги реши лацио на нивни терен во чест на копукот лотито!

Глеам Рома води 0-1,ова значи утре станот ставете го на Интер:toe:.Лацио не верувам дека ке даде многу напор и ке сака титулата да иде кај Рома затоа утре очекувам чиста победа

Рома бе брат неможе да излезе од шеснаес , Парма има 9 корнери а рома ниту еден , една шанса имаа и Тоти даде гол , а овие напаѓаат цело време .
И верувам дека Рома нема да тепа , и имам сингл стаено 360 денари на 1x , мора навијачки :):):)

Ако не фит со повредата Пандев подобро да не игара зошто гарнт ќе најди лотито еден педер во тимот што ќе му рече да му ја скрши ногата на пандев тука треба мурињо да размисли а Пандев и повреден сигурно ќе сака да му го закачи на лотито и да му се одмазди за неговите последни 6 пеколни месеци :salut:

129972.jpg

Pandev prova a fuggire dagli scherzi di Materazzi

google translate :Пандев се обидува да избега од шегите на Матераци

Рома бе брат неможе да излезе од шеснаес , Парма има 9 корнери а рома ниту еден , една шанса имаа и Тоти даде гол , а овие напаѓаат цело време .
И верувам дека Рома нема да тепа , и имам сингл стаено 360 денари на 1x , мора навијачки :):):)
Ја секако знам дека утре Интер ке тепа:toe:,повеќе ми е важен кикс на Рома бидејки ние со победа утре можеме титула да славиме веќе на домашен терен со Кеиво:toe:

Ако не фит со повредата Пандев подобро да не игара зошто гарнт ќе најди лотито еден педер во тимот што ќе му рече да му ја скрши ногата на пандев тука треба мурињо да размисли а Пандев и повреден сигурно ќе сака да му го закачи на лотито и да му се одмазди за неговите последни 6 пеколни месеци :salut:
Ти знаеш ли што збориш бе:tapp:,како може да го повредат коа со сите таму беше добар пријател а највеќе со Коларов:toe:

Парма погоди пречка колку што видов:toe:иначе во коренери верувале или не 10 - 1 за Парма

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom