Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.
Еве потврда и од Уефа
Код:
http://www.uefa.com/uefachampionsleague/matches/season=2010/live/index.html

Пандев во првите 11, па ќе видиме до кај ќе тераат со Снајдер

Боби[Мкд];3515518 напиша:
Ето, Самуел, Мајкоњ и Занети има шанса да го пропуштат евентуалното финале.:tv:

Нека се пазат вечер.:salut:

Филозофче дебарско не прави малери сега оти тешко тебе!!!!!!!!

Супер!Пандев игра,истиот состав од Милано:vozbud:.Ај со среќа,да им докажите на Каталонциве дека и да ги остават будни играчите и да го напаѓаат Мурињо џабе им е.

Да да, ТИЕ.. Пеп, Меси, Чави, Иниеста.. цел клуб се собраа пред хотел фрлаа петарди и урлаа. Затоа мрази го клубот :tapp:

Буквалист. Не гледаш подалеку од сопствениот нос. Или ти е тој преголем или паметот ти е премногу мал!

Fuck off!:pusk:

Играјте сино црнииииии,играјте за фановии,за сите Македноци верни навивачи сонот да ни се остварииии лалалалалаллала лалала:vozbud::vozbud:Една песна од мене:wink:

BARCA, BARCA, VAFFANCULO! BARCA, BARCA, VAFFANCULO!
FORZA RAGAZZI! FORZA INTER!

АЈМО!!!!! :vozbud::vozbud::vozbud:

ајде дечки ве каминеме на Сантијаго Бернабеу :tv:
се молат сите играчи да не ја одбиваат оваа понуда :helou:
ретко вака сме дарежливи :vozbud:

Ајде дечки, вечерва навивам за вас. Се надевам дека ќе успеете да ја задржите предноста и дека ќе играте во Мадрид. Се надевам дека вечер и Пандев ќе им збрцни голче. :smir:

Играјте сино црнииииии,играјте за фановии,за сите Македноци верни навивачи сонот да ни се остварииии лалалалалаллала лалала:vozbud::vozbud:Една песна од мене:wink:

Минавме многу години, заедно јас и ти, на форумов приказни многу распишани, желби неостварени... лалалал може и вака:helou:

Пак избегал некој интераш и отидел кај филе:pos2::pos2::pos2:

se od vas zavisi idninata na futbalot na italia ako vie odite vo finale ke go cuvame i 4 mesto za champion ako ne tesko nas momentalno germanskata liga e 3 fuck ::@

Изгледа дека Киву ќе игра од прва минута само незнам на чие место:toe:
Ова го слушам директно од Скарпини.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom