- Член од
- 30 јули 2008
- Мислења
- 2.066
- Поени од реакции
- 71
Цитатот беше на твој пост затоа што беше последен во серијата од голем број постови кој беа дискутирани за Меси, тоа што можеше да го прочиташ од мојот пост небеше наменето затебе лично, туку општо до сите фанови кој постираме на фан клубовите, а посебно на фан клубот Интер. Можеби не требаше да биде како цитат на твој пост.1. Се цитирам: Секоја почит за Меси, дечкото игра премногу добро но уште поголема среќа има тоа што игра во тим како Барселона. Значи никогаш нема да го оспорам фактот што игра многу добро...
2. Неам што да ти замерам, твое мислење vs мое мислење.. бај д веј кои биле интересните постови стварно незнам
3. Хмм... изгледа го заборави Роналдињо, Кристијано и други кои што играат константно добро, што е мн поважно од 2-3-4 добри сезони...
4. Исто викаа и за тоа кога беше Роналдиљо во Барса... секогаш ќе дојде некој подобар...(иако според мене Роналдињо е најдобриот играч што некогаш играл на зелениот терен а што јас сум го гледал)
5. Ако во овој кош ме смести и мене ќе морам да те демантирам зашто сум полнолетен(мислам дека е доволно и ова)....
6. Не верувам дека некој ќе биде навреден:smir:
Извинете за спамот...
Те сметам за еден од покоректните фанови на Интер. Со кој задоволство е да се дискутира.
Фала на разбирање.