Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
30 јули 2008
Мислења
2.066
Поени од реакции
71
1. Се цитирам: Секоја почит за Меси, дечкото игра премногу добро но уште поголема среќа има тоа што игра во тим како Барселона. Значи никогаш нема да го оспорам фактот што игра многу добро...
2. Неам што да ти замерам, твое мислење vs мое мислење.. бај д веј кои биле интересните постови стварно незнам:toe:
3. Хмм... изгледа го заборави Роналдињо, Кристијано и други кои што играат константно добро, што е мн поважно од 2-3-4 добри сезони...
4. Исто викаа и за тоа кога беше Роналдиљо во Барса... секогаш ќе дојде некој подобар...(иако според мене Роналдињо е најдобриот играч што некогаш играл на зелениот терен а што јас сум го гледал)
5. Ако во овој кош ме смести и мене ќе морам да те демантирам зашто сум полнолетен(мислам дека е доволно и ова)....
6. Не верувам дека некој ќе биде навреден:smir:

Извинете за спамот...
Цитатот беше на твој пост затоа што беше последен во серијата од голем број постови кој беа дискутирани за Меси, тоа што можеше да го прочиташ од мојот пост небеше наменето затебе лично, туку општо до сите фанови кој постираме на фан клубовите, а посебно на фан клубот Интер. Можеби не требаше да биде како цитат на твој пост.
Те сметам за еден од покоректните фанови на Интер. Со кој задоволство е да се дискутира.
Фала на разбирање.

Член од
13 октомври 2009
Мислења
2.640
Поени од реакции
1.240
Нашиов Снајдер има некоја повреда на бутниот мускулот на левата ( колклу што можев да разберам ) и ќе го пропушти дуелот со Ливорно , а се шпекулира дека може да не игра и на средбата со Рома . Голем хендикеп за Интер и Мурињо со оглед на фактото дека наредната среда играме лига на шампиони а во сабота мора да го добиеме дуелот со Рома , одлулувачки за скудетот. Падневчо ќе си игра најверојатно на местото на Снајдер за прстојниот дуел со Ливорно .

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.931
Поени од реакции
8.810
Нашиов Снајдер има некоја повреда на бутниот мускулот на левата ( колклу што можев да разберам ) и ќе го пропушти дуелот со Ливорно , а се шпекулира дека може да не игра и на средбата со Рома . Голем хендикеп за Интер и Мурињо со оглед на фактото дека наредната среда играме лига на шампиони а во сабота мора да го добиеме дуелот со Рома , одлулувачки за скудетот. Падневчо ќе си игра најверојатно на местото на Снајдер за прстојниот дуел со Ливорно .
пардон, Недела се игра натпреварот помеѓу Рома и Интер :)

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.766
Поени од реакции
6.556
Ај за со Ливорно нема да биде многу потребен бидејки Пандев ке го замени,али со Рома ке биде хендикеп да не игра и сепак да се надеваме дека ке се опорави и ке им даде гол на Олимпико:wink:

пардон, Недела се игра натпреварот помеѓу Рома и Интер :)
Сабота се игра:wink:

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.624
Поени од реакции
59.476
1. Се цитирам: Секоја почит за Меси, дечкото игра премногу добро но уште поголема среќа има тоа што игра во тим како Барселона. Значи никогаш нема да го оспорам фактот што игра многу добро...
2. Неам што да ти замерам, твое мислење vs мое мислење.. бај д веј кои биле интересните постови стварно незнам:toe:
3. Хмм... изгледа го заборави Роналдињо, Кристијано и други кои што играат константно добро, што е мн поважно од 2-3-4 добри сезони...
4. Исто викаа и за тоа кога беше Роналдиљо во Барса... секогаш ќе дојде некој подобар...(иако според мене Роналдињо е најдобриот играч што некогаш играл на зелениот терен а што јас сум го гледал)
5. Ако во овој кош ме смести и мене ќе морам да те демантирам зашто сум полнолетен(мислам дека е доволно и ова)....
6. Не верувам дека некој ќе биде навреден:smir:

Извинете за спамот...
Јас да му се придружам на Думан во ова: греота е да речеш дека Меси игра многу добро. :smir: Меси во моментов е број еден на планетава и нема среќа што игра во Барса, туку Барса има среќа што игра Меси во неа. Малиот е тоа што беше Роналдо на времето. Самиот презема одговорност и самиот решава натпревари. По конституцијата потсетува на light верзија од Марадона а по головите на R9. Точно, неговите движења се едноставни и во тоа е убавината. Едноставни се ама никој не може да го запре, затоа што максимално ги користи неговите можности. И движењата на Занети се едноставни ама кога ќе реши да направи продор од 30 метри само со фаул може да го запре некој, некогаш ни така.

Веројатно од препирката со фановите на Барса вчера стигнавме до тема Меси која не требаше ни да започне на овој фан-клуб. Се надевам дека нема да играме со нив во полуфинале зошто од фан-клуб Барса напорни се у п.м...

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Јас да му се придружам на Думан во ова: греота е да речеш дека Меси игра многу добро. :smir: Меси во моментов е број еден на планетава и нема среќа што игра во Барса, туку Барса има среќа што игра Меси во неа. Малиот е тоа што беше Роналдо на времето. Самиот презема одговорност и самиот решава натпревари. По конституцијата потсетува на light верзија од Марадона а по головите на R9. Точно, неговите движења се едноставни и во тоа е убавината. Едноставни се ама никој не може да го запре, затоа што максимално ги користи неговите можности. И движењата на Занети се едноставни ама кога ќе реши да направи продор од 30 метри само со фаул може да го запре некој, некогаш ни така.

Веројатно од препирката со фановите на Барса вчера стигнавме до тема Меси која не требаше ни да започне на овој фан-клуб. Се надевам дека нема да играме со нив во полуфинале зошто од фан-клуб Барса напорни се у п.м...
Еве јавно се извинувам што ја донесов темава да излута во сосема излутан правец бидејќи јас бев тој што ја почна дискусијата за месии(едноставно бев фасциниран од неговите голови со сарагоса и неговата форма што ме натера да помислам дали месси е меѓу најдобрите 5 играчи во историјата???)...тоа заврши готово не мроа да го споменуваме сепак ЦСКА неоправдано предвреме ја отпишавме и Арсенал исто така..(како да забораваме што ни се случи со виљареал пред 4-5 години)...Среда мислам дека играме со ливорно..очекувам победа од 2-1 или од 1-0 без многу залагање за да се зачуваат силите за одлучувачкиот натпревар против рома ,и за против ЦСКА(да се створи предност пред реваншот во москва)....иначе веќе кога спомнавте најдобар играч во историјата е без сомнение марадона па после него зидан(двата играчи се единствените(исто и чави) кој ја воделе топката без да погледнат во неа,тоа не го можи секој) ....долга е нивата за орање,уште многу натпревари треба да се изиграат..ќе победуваме,ќе киксираме,ќе губиме неочекувано со оглед тоа што играме на три фронта и немаме квалитетна клупа....Како прво следните три утакмици(вклучувајќи ја и ЦСКА) треба да се победат а милан сигурен сум дека ќе кикснат:helou:..

|И.И|

говно интерашко
Член од
24 јуни 2008
Мислења
5.572
Поени од реакции
6.701
Снајдер го пропушта ливорно?

Според многу спортски веб портали оговорот на ова прашање е ДА,но тука гледам можност за Пандев како стартер но дали би му одговарала позицијата на плејмејкер или Мур ке комбинира со две крила (пандев,ето)...ке видиме

Jax Rebel

Navajo Rider
Член од
6 јули 2008
Мислења
5.265
Поени од реакции
2.261
Видете ја дебатата на шит.ком за тоа кој ќе го освои Скудетото оваа година.

Најсмешен ми е делот каде зборуваат за адутите на Милан и зошто баш тие треба да освојат Сериа А. Погледнете на кого се надеваат......:pos2:

Инаку веста за Варгас ме радува повеќе и од доаѓањето на Кутињо летово. Мидфилдер кој многу лесно може да се снајде во нападот. Единтствено ме плаши да не е ова планирано Варгас да биде замена за Маикон???? Се поизвесно станува дека Маикон ќе го напушти Интер. Некои сега ќе речат, нека си оди, игра од дерби за дерби, но играч со таква сила не верувам дека ќе најдеме скоро. Мислам дека е спремен да истрча 2 утакмици една подруга притоа носејќи ја на грб целата глупост на Балотели. Па самото тоа што е Тројански Ѕид:)wink:) кажува се!

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Снајди го пропушта Ливорно,но тоа не треба да не плаши,треба да биде на време подготвен за Рома и ЦСКА,таму ке ни биде попотребен :pipi:

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.624
Поени од реакции
59.476
Видете ја дебатата на шит.ком за тоа кој ќе го освои Скудетото оваа година.

Најсмешен ми е делот каде зборуваат за адутите на Милан и зошто баш тие треба да освојат Сериа А. Погледнете на кого се надеваат......:pos2:

Инаку веста за Варгас ме радува повеќе и од доаѓањето на Кутињо летово. Мидфилдер кој многу лесно може да се снајде во нападот. Единтствено ме плаши да не е ова планирано Варгас да биде замена за Маикон???? Се поизвесно станува дека Маикон ќе го напушти Интер. Некои сега ќе речат, нека си оди, игра од дерби за дерби, но играч со таква сила не верувам дека ќе најдеме скоро. Мислам дека е спремен да истрча 2 утакмици една подруга притоа носејќи ја на грб целата глупост на Балотели. Па самото тоа што е Тројански Ѕид:)wink:) кажува се!
Дебатата е Варгас или Коларов, нема врска Маикон многу, освен што ако си оди, Сантон ќе го замени Маикон десно, а некој нов ќе игра лево. Мене повеќе ми се допаѓа Коларов зошто ја покрива целата лева страна додека Варгас е поофанзивен и игра повеќе од половината па напред, повеќе како крило отколку бек. Но изгледа дека има проблеми околу Коларов, веројатно со Реал Мадрид.

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Дечки не знам дали се сеќавате но јас убаво се сеќавам летото 2007 кога бевме заинтересирани за тевез и ди мариа а го купивме киву:tapp:..е тоа беше потег на управата:kesa:...камо да ги имавме сега во тимот.во тоа време како што игравме со крила и тоа како ќе се вклопеше ди мариа и сега веќе зверка ќе беше кај нас..тој и така е ....:toe::toe::toe:..неостварени желби јбг..иначе што се однесува со варгас не ми се верува да го земиме ,само една шпекулација која не натера ние фановите безпотребно да дискутираме и да се надеваме...а и да дојде не ми се верува дека нешто ќе покаже сепак варгас е крило не бек.....само да дојде еден од гуркуф и де роси летово и задоволен ќе бидам ако може и двата.....иако рано е сега засега треба да мислиме за ливорно среда...балотели???ќе игра овој???се врати???

Член од
8 декември 2009
Мислења
2.706
Поени од реакции
2.181
Мурињо и Снајдер повторно прават најверојатно некој шеми дека е повреден за да одмори утакмицава со Ливорно, а за со Рома ке си настапи најнормално. :salut:

Massimo Moratti

engin90
Член од
4 мај 2008
Мислења
1.341
Поени од реакции
156
Кој сака да се клади со мене дека нема да купиме лев бек ?

Ги имаме Киву , Сантон и Занети како алтернатива и нема да купиме лев бек , ако случајно одлучат да го продадат Маикон е тогаш би можело да се очекува купување на лев бек , а до тогаш не ми се верува . Маикон-Лусуо-Самуел-Киву , за мене се повеќе од одличен одбранбен ред .

Спред мене ќе се купи еден или двајца играчи во средина , и подмладување во одбрана .

Член од
13 октомври 2009
Мислења
2.640
Поени од реакции
1.240
Сликиве кажуваат колку важен период ни следи , и ни треба секој играч што е здрав и може да даде 100 % за тимот , па ако треба и тренер ќе игра , како што рече Габриеле Ориали во едно интервју дека ако треба и тој ќе се спреми и ќе игра .

Сликиве ми даваат надеж дека овој стручен штаб и овој тим се спремни за висок подвиг оваа сезона

Giuseppe Baresi против малдите :):)

Daniele Bernazzani против Марига

Il Fenomeno

non mollare mai
Член од
14 март 2007
Мислења
3.226
Поени од реакции
707
Балотели не игра но е расположен да дава интервјуа.Повторно ги изнервира навивачите на Интер.
Најинтересно беше кога новинарот го праша дали натпреваро со Челзи е победа на Мурињо овој нервозно ``Ма кој Мурињо победи екипата``
Навивачите повикуват да го избацат од тимот и да го вклучат Дестро кој растура во примавера а за продажба не лето е сигурен.
Инаку и си доби дресче од новинарот и снесе од радос..

http://www.digital-sat.it/new.php?id=21638

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom