Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.
Балотели не игра но е расположен да дава интервјуа.Повторно ги изнервира навивачите на Интер.
Најинтересно беше кога новинарот го праша дали натпреваро со Челзи е победа на Мурињо овој нервозно ``Ма кој Мурињо победи екипата``
Навивачите повикуват да го избацат од тимот и да го вклучат Дестро кој растура во примавера а за продажба не лето е сигурен.
Инаку и си доби дресче од новинарот и снесе од радос..
BALOTELLI2.jpg

http://www.digital-sat.it/new.php?id=21638
Ееее котле глупо се му е... ццц не ми се верува, овој лето пот хитно на продажба, немата појма колку сум се изнервирал:nerv::nerv: копиле гнасно.

Балотели мислам нема шанси некој да го опамети тој си тера по свое нема авторитет за него во Интер.
Сево ова намерно го прави го провоцира на Интер за да го продаде.
Прво го зема најомразениот аген за Морати Раиола.
Сега дава Интервјуа за Медиасет(телевизија на Берслускон) и го провоцира Интер.
Сака да го продадат но не знам Морати дали ќе му исполни желба како на Мансини не ми се верува дека до толку ќе е дедо Мраз.
А на сликата што да кажам повесел го немам видено.

Читам коментари на Италијанци навивачи на Интер еден нема што го подржува.Повеќето не ни сакат да го продадат велат да го заковат на трибини до 2013.

@IoSono - Неможам да кажам за некој дека игра совршено, зашто не постои таков играч:smir:
@Neroazuro - Де мариа ако не се лажам е крилен играч... а сите знаеме како завршија крилните играчи во Интер, а да беше толку добар веќе ќе направеше трансфер во некој подобар клуб:smir:

Значи потенцирав дека во тоа време игравме со крила(Фиго,Цезар) и на местото на Цезар(кој имаше катастрофален центаршут) би играл ди мариа..ама сепак тоа беше во времето на манчини и сега е друга ера...А за ди мариа дали е квалитетен или не би ти препорачал да ја гледаш бенфика оваа недела и другата ..кога било важно да ја фатиш на ТВ да видиш ди мариа кој звер е....ако не пак не мора бенфика...постои youтube..ако не аргентинската репрезентација е тука...колку што знам челзи е заинтересиран за ди мариа исо така и манчестер бил..звер е играчот не зафркавај......а тоа за интер не играл преку крила..да ве прашам нешто кога интер последно имал квалитетни крила???...

а тоа за интер не играл преку крила..да ве прашам нешто кога интер последно имал квалитетни крила???...
Па еве Ван дер Мејде беше ставан во ист кош со Робен, кога овој играше за Ајакс, другиов во ПСВ, потоа доаѓаат Кили Гонзалес, Солари, Фиго, Кварезма, Мансини, далеку се ова од К.Роналдовци и остали, но важеа за доста добри фудбалери кои во Интер едноставно не просперираа, се посраа, односно, дел од нив беа просечни, дел катастрофални, но ниеден не се покажа ко огромен бенифит за екипата.
И Рекоба тука би го стаил зашто и он на времето беше користен ко лево крило, некогаш и ко полушпиц/напаѓач.

^За тоа дека требаше да се прати на позајмица ептен си во право. А исто си во право дека сега таа варијанта не е повеќе во игра.
Јас ИСКРЕНО ПОСАКУВАМ, уште на први Јули да му се шитни на МанСити за некој 40 тина милиони.
Еве јас што би направил в лето.
Балотели аут - 40 мил.
Мајкон аут - 40 мил. (не дека го нејќам ама мислам дека последна година е каде што можиме на големо да профитираме од него) А Сантон сигурен сум дека ќе стани незаменлив десно!
Плус 40 милиони од Ибра од лани.
Имаме 120 милиони за трансфери.
Ин:Џерард/Хамшик(еден од овие 2, а чак можи и двајцата), Коларов, Бонучи назад, Биабини назад како бекап. Плус го имаме Кутињо, што од утакмица во утакмица се повеќе и повеќе се подобрува.
Сигурен сум дека за сите 5 души ќе ни стасаат 120 милиончиња. Е тогаш, be scared, be very scared!!!!!!
Ај дури се филмам да направам и една формација за вгодина :)
Цезар
Сантон Лусио Самуел Коларов
Камби
Џерард Хамшик
Снајдер
Ето Милито
:drk:
п.с Да не знај некој мсн од Морати да му го пуштам составов? Можи че му се бендиса :)

Море сезонава ако не се загриза за Торес, никогаш ваква прилика нема да се пружи ... :)

Па еве Ван дер Мејде беше ставан во ист кош со Робен, кога овој играше за Ајакс, другиов во ПСВ, потоа доаѓаат Кили Гонзалес, Солари, Фиго, Кварезма, Мансини, далеку се ова од К.Роналдовци и остали, но важеа за доста добри фудбалери кои во Интер едноставно не просперираа, се посраа, односно, дел од нив беа просечни, дел катастрофални, но ниеден не се покажа ко огромен бенифит за екипата.
И Рекоба тука би го стаил зашто и он на времето беше користен ко лево крило, некогаш и ко полушпиц/напаѓач.

Ван дер мејде???кили гонзалес????солари??? овие играја во време кога интер беше потсмеф од екипа..едвај завршуваја 3 а скудетото беше само сон..според мене солари беше солиден ама остатокот освен адриано беше за фрлање....кварезма???има талент дечково ама за во италија не е..тој сака атракција,дриблинзи,акции, брз фудбал а во италија знаеме како е и тоа плус премногу себичен е скоро со никој не игра...Манчини??квалитетен ама од кога го стави сино-црниот дрес како да заборави фудбал да игра???..едино фиго беше така подобро крило и прикажуваше солидни партии но тој кога дојде кај нас беше дооден односно му поминаја најубавите фудбалски години....рекоба ротираше т.е. не беше класично крило...не велам за К.роналдовци или робеновци туку освен фиго немаме асолно крило од кога јас го пратам интер(2000)...нека ги ангажира морати ,ди мариа и красич па тогаш ќе видиме дали не ни оди играта со крила...

Еве Газета што пишива нај угледен весник во Италија
La punizione di Mario finirà quando il giocatore chiederà scusa a tecnico e squadra, dopo il litigio con parole grosse nell'allenamento di domenica 14.
Казната на Балотели ке заврши кога тој ќе се извини на тренерот и екипата за тешките зборови упатени на тренингот на 14 март.

Сигурно нема да се извини бидејќи тој е прав него треба да му се извинат.А читав некаде дека Морати го праќал да се извини во Лондон но овој одбил.
Друго што читав дека Интер планира да го замени со Лукаку.

А и да ако Ливерпул не оди во ЛШ има шанса за Торес.

интер(2000)...нека ги ангажира морати ,ди мариа и красич па тогаш ќе видиме дали не ни оди играта со крила...
Eпа еве, ги ангажираа Кварезма и Мансини, првиов беше феноменален пред да дојде во Интер, најдобар играч на Порто и немаше фан на Интер што не го посакуваше во тимот, овој вториов не докажан, предокажан беше во Италија.
Од каде знаеш дека Ди Марија или Красич се таман за Италија, односно, од каде знаеш дека истиот муабет што го вртиш за Кварезма не важи и за овие двајца ? :wink:
Ван Дер Мејде дојде сезоната по онаа кога во последно коло загубија титула, е сеа тоа лето го изгубија Роналдо и се деси тоа што се деси, но факт е дека важеше за огромен талент во европскиот фудбал, тогаш догура и до националниот дрес.

Интер едноставно не е створен за вакви играчи, незнам тоа како да ти го докажам, и Панчев убаво рече кога гостуваше кај Бране дур коментираа Интер - Милан, Интер е од недостаток на креативци и универзалци во среден ред, тоа е она што фали во екипата, а не крила, такви на тони ги имаа Интер и сите беа кој од кој помизерен.

CesarAparecidoNew.jpg

ви текнува на ѕверот од лево? Манчини го довлечка од Лацио, овој копук немаше ни еден центаршут на шеснаесетник, сите столчиња на меаца ги искрши. во последно време со центаршутевите Маикон почна да го имитира:tv:

Ромелу Лукаку ???

ТИпот е ЗВЕР ........Тој ке стане боље од Дрогба ...... Мајке ми .....

Eпа еве, ги ангажираа Кварезма и Мансини, првиов беше феноменален пред да дојде во Интер, најдобар играч на Порто и немаше фан на Интер што не го посакуваше во тимот, овој вториов не докажан, предокажан беше во Италија.
Од каде знаеш дека Ди Марија или Красич се таман за Италија, односно, од каде знаеш дека истиот муабет што го вртиш за Кварезма не важи и за овие двајца ? :wink:
Ван Дер Мејде дојде сезоната по онаа кога во последно коло загубија титула, е сеа тоа лето го изгубија Роналдо и се деси тоа што се деси, но факт е дека важеше за огромен талент во европскиот фудбал, тогаш догура и до националниот дрес.

Интер едноставно не е створен за вакви играчи, незнам тоа како да ти го докажам, и Панчев убаво рече кога гостуваше кај Бране дур коментираа Интер - Милан, Интер е од недостаток на креативци и универзалци во среден ред, тоа е она што фали во екипата, а не крила, такви на тони ги имаа Интер и сите беа кој од кој помизерен.

за красич не сум многу сигурен ама за ди мариа и тоа како сум..едноставно дечково е премногу брз и одличен дриблер и префектен центаршут..не се споредливи со кварезма...ди мариа од сите страни е баран а во репрезентацијата подобро и од месси се покажува..и самиот знаеш каков играч е ди мариа...е сега како можи крилата во милан и во јувентус да просперираат а кај нас да се како склеротични??зарем и тие играат во сериа А..ван дер мејде???ти потенцирав дека играше во време кога интер по заминувањето на роналдо беше многу послаба екипа и тој се вклопи во тоа сивило кое не пратеше тие времиња..беа кој од кој помизерен бидејќи земаа недокажани и ѓубриња т.е. набркани од нивните тимови кои бараја утеха во интер..кварезма и мансини не се докажаја поради воглавно слабата средина кој ја имаме..неможат крилата туку така сами да играат и тоа плус мансини како да заборави што е фудбал од кога дојде кај нас и начука 10 кила плус...гледај во манчестер на валенсиа и нани припомош доаѓаат и евра со рафаел/невил и тука се карик и флечер да помагаат..а кај нас кој помагаше освен од десно мајкон???камбиасо станкович и мунтари повеќе на одбрана размислуваат..занети само на продори тргнуваше кон голот...за крила јаки не треба само КРИЛА треба цел тим да игра а и кварезма воопшто не ги игра другите односно е пресебичен:toe:...

Еве мајмунчево наше да видите шо напрај:nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv:
http://www.striscialanotizia.mediaset.it/video/gruppivideo_gongolo.shtml
Балотели е веќе отпишан за навивачите на Интер какви реакции има само од сите страни од новинари на Интер до бивши играчи да си оди.
Новинарот кога го снимат му вели да го облече дресот(во позадина навивач на Интер му вели фрли го) а овој се смее и само го става на гради.Но кога завршува интервјуто 4мин и 00 сек видете што селучува.

4м 00с
За негово добро е да не се појавува веќе на Меаца.

Еве мајмунчево наше да видите шо напрај:nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv:
http://www.striscialanotizia.mediaset.it/video/gruppivideo_gongolo.shtml

Ццц племе му ебам бе еј,накурчен сум од овие негови малоумни постапки,реков јас,за овој само лекот пуштање Матераци на тренинг да го осакати убаво,па да го видам после колку ке јаде гомна,копиле едно црнечко !!
Летово шиткање,со Ливерпул трампа Торес-Копилето Балотели и ауфидирзен...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom