Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.
јасно е дека треба да тепаме ние да не се ослноуваме на резултатите на конкурентите, ова под наводници кажано, но, ние имаме така тежок натпревар со Џенова, па имаме гостување на Сицилија со Палермо, во Рим со Рома, во Фиренца со Фиорентина, и да ги иЗмердаме ѓубрентус, од така по незгодните противници што ни преостануваат во наредните 12 кола, додека пак "конкурентите" ББилан имаат: гостување во Рим против Рома (директен дуел за 2рото место), па играат дома со Наполи, па во гости со Сампдориа, одма по нив на Сицилија со Палермо, па дома со Фиорентина, гости со Џенова, и дома со ѓубрентус... прилично тежок вака на хартија распоред за Милан... не дека нашиот е така "лесен" али тоа не очекува до крајот...

Како мислиш, тежок? :)

Ај малце да ве олабавам и изненадам со нови маици :)

intermaica2.jpg

intermaica9.jpg

Знам дека Грејт ке биде љубоморен :) и голема благодарност до Zokis за помошта околу маиците (иначе тежок росоњер е ) :pos:

IoSono не ме карај ке ги закачам и кај нас на форум :) овде ке можат и ривалите да ги ѕирнат :)

Втората никако не можам да ја видам, ни тука ниту па на Интер форумот!
Опрај ја некако да се гледа!:smir:

А да ја дадеше некој 2 слика да ја видам, зашо кај мене нешо не се глеа!:smir:

abe ista e kako prvata samo sto e razli4na :D:D:D se salam brat... a so ke ti e da ja vidis??!!!!!

Не ти кажувам тајна ми е!:pipi:poser

Добро е видов Иосоно ми пишал на другиот форум.
Така да ако е само со оние ж’тите линии, тогаш добро, такво нешто ке биде полесно да се изведе, ама ако има нешто придавка додавка со тие плаво/црни комбинации е тогаш веке пишав зашо не бива!

Многу сме јаки !!!! :)

Ај да кажам и јас збор два за вчерашната утакмица со мало каснење...
Прво го гледав така така,добра игра во првото полувреме,лесно играа,додека во второ полувреме му ја препуштија играта на противникот,направија пенал и после се бранеа,но нема врска,со крпен состав добро е што тепавме :)

За маиците не знам зошто сите викате поло маички,ама ке пишам кај нас на форум...
Avanti Inter !!!

Добри се Газета дело Спорт со овие цртежи, имаа доста пофални зборови за Интер во денешното издание на весникот.

jose-mourinho-funny-face.jpg

:zver:

Дали може да дизајнирате вакви маици за други клубови?

Се збунил бе.Си вика Шнајдер игра у Интер и ја ќе им барам маици..:pos2:

aj iosono кога ќе се стаиш перни го банеров на сајтот

banerGLAVEN3praen.png

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom