Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.
Челзи губат благодарение на нивниот голман Хиларио. Да се надеваме дека и со нас вака ќе брани :smir:

Чех нас ништо не ни решава

Го повлекувам ова :pos:

Патем, денешниов натпревар на Сити против Челзи е точно она што треба да го играме (и ќе го играме), одбрана и контри. Одбраната им е очај а Сити ги бушат од страните, што го потврдува она што го реков:

Милито
Пандев - Балотели

И то...

Ја би играл Милито, Ето и Пандев. Зошто да не.. Слаби се страните, а во средината се доста силни за таму да пробиваме..
И исто така би платил 50 милиони за Тевез..
Милито веќе замина 31 година, на Балотели не би се потпрел сеуште, Ето можеби ќе игра добро вгодина, можеби не, а Тевез можеш да го играш и како шпиц, исто така и во 4-3-3.. Аргентинец е и веднаш ќе му направиме една скара по негов рецепт во Апиано..

П.С. Сонував дека сме победиле 1-3 со Удинезе, играч на мечот со два гола беше Ето. И то..

Балотели ептен ги бушеше десно и затоа мислам дека треба да игра. Не Ето, сакам да им играме со физички посилни играчи кои знаат да се заградат, да задржат топка и да поминат човек. Сити ги поминуваше и од десно и од лево, одбраната им е сирење. Мора да притиснеме.

П.С.
И Манчио го среди Карло :)

Балотели ептен ги бушеше десно и затоа мислам дека треба да игра. Не Ето, сакам да им играме со физички посилни играчи кои знаат да се заградат, да задржат топка и да поминат човек. Сити ги поминуваше и од десно и од лево, одбраната им е сирење. Мора да притиснеме.

Мислам дека Ето е физички посилен од Балотели и поубаво ја гради топката, само што повеќе е научен да игра на прва и некои 1-2 подавања како во Барса.. Инаку ако не забележа ни П од Пандев по таа лева страна.. Пандев е најдобар по десната кога дрибла и се мести на лева нога.. Ето е добар за контри и се бори и трча по топката за разлика од балотели.. Затоа му давам предност.. И мислам дека кога прави измени Мурињо при крај треба да го вади Милито, а Ето да оди шпиц бидејќи ем е побрз, ем има повеке кондиција во себе, ем кога тогаш ќе ја опали некоја..

lele hilario srce ubavo kakov tapak si ti :-) aj samo odrzi si ja formata

chelsea gi prifati ova so kartonive od meazza, izgleda zarazno e !

Пендев кога го пушта Мурињо 3 напаѓач и тоа ептен назад вратен не го дава максимумот.Пандев е добар кога игра со само еден напаѓач напред значи кога играт двајца напаѓачи а зад нив Снајдер или кога игра на место на Снајдер е добар.А кога игра како крило и назад не го бива.Како што беше со Челзи или Самдорија.

на тацна ви се наместени, само будала може да не искористи ваква прилика.

Хиларио зверка голман !!!:cuc:

Следната мора да се нападне од прва минута,гледаме како брани Хиларио,дупче е...

Пендев кога го пушта Мурињо 3 напаѓач и тоа ептен назад вратен не го дава максимумот.Пандев е добар кога игра со само еден напаѓач напред значи кога играт двајца напаѓачи а зад нив Снајдер или кога игра на место на Снајдер е добар.А кога игра како крило и назад не го бива.Како што беше со Челзи или Самдорија.

А бе ако ја гледавте утакмицава со Сити, посебно кога бркаа резултат, се ќе ви биде јасно. Само контри со двајца играчи кои можат да побегнат во ситуација еден на еден, и го решаваме мечот од неколку обиди.

Дечки ја гледав Челзи пред малку и ова заклучив: На Стемфорд, Мурињо мора, едноставно мора да тргне офанзивно, доколку се добие битката во средниот ред ја добиваме утакмицата, одбраната на Челзи е повеќе од катастрофа.
Дури и кога би играле на пенали, оној Хиларио незнае да се фрли како што треба, па сметам и тука дека имаме предност.

Goalkeepers: 1 Francesco Toldo, 12 Julio Cesar, 21 Paolo Orlandoni.
Defenders: 2 Ivan Cordoba, 4 Javier Zanetti, 6 Lucio, 13 Maicon, 23 Marco Materazzi, 25 Walter Samuel, 26 Cristian Chivu, 29 Giulio Donati, 39 Davide Santon, 46 Luca Caldirola.
Midfielders: 5 Dejan Stankovic, 7 Ricardo Quaresma, 8 Thiago Motta, 10 Wesley Sneijder, 11 Sulley Muntari, 15 Rene Krhin, 17 MacDonald Mariga, 19 Esteban Cambiasso.
Strikers: 9 Samuel Eto'o, 22 Diego Milito, 27 Goran Pandev, 45 Mario Balotelli, 89 Marko Arnautovic.

болдираните минус киву, нели немаа право на настап?

Goalkeepers: 1 Francesco Toldo, 12 Julio Cesar, 21 Paolo Orlandoni.
Defenders: 2 Ivan Cordoba, 4 Javier Zanetti, 6 Lucio, 13 Maicon, 23 Marco Materazzi, 25 Walter Samuel, 26 Cristian Chivu, 29 Giulio Donati, 39 Davide Santon, 46 Luca Caldirola.
Midfielders: 5 Dejan Stankovic, 7 Ricardo Quaresma, 8 Thiago Motta, 10 Wesley Sneijder, 11 Sulley Muntari, 15 Rene Krhin, 17 MacDonald Mariga, 19 Esteban Cambiasso.
Strikers: 9 Samuel Eto'o, 22 Diego Milito, 27 Goran Pandev, 45 Mario Balotelli, 89 Marko Arnautovic.

болдираните минус киву, нели немаа право на настап?

Не ми се верува што читам. Што е работата, ќе бидат со тимот а нема да играат? :toe:

^^очигледно некоја грешка е...:toe:

Probable Lineup (4-3-1-2): Julio Cesar, Maicon, Lucio, Materazzi, Zanetti; Mariga, Stankovic, Thiago Motta; Sneijder; Milito, Eto'o

Chivu and Santon are unavailable for the trip to Udine and Samuel, Cordoba, Cambiasso and Muntari are suspended. Coach Jose Mourinho starts his three-match touchline suspension on Sunday.

ова на шит.ком го најдов...:toe:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom