Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.
Абе да ама па и не е поентата да свршава на гол во 3та минута ко Миланезите :toe:

А и курназ си е :) :) :) :)
Да беше курназ ке рипнеше како и секогаш:toe:,ако сака не е 1 минута не е тоа оправдание.Сигурен сум дека од респект беше смирен нема друго:toe:

Петре Чех и официјално 1 месец надвор од терените.
пу јазк, со него поарно ни одеше. :helou:

На челзи не му треба чех за да не победат:toe:..реално гледано повторно мислам шансите се 60-40 за челзи иако имаме предност..:toe:..чуствувам како да немаме искуство за вакви натпревари и стварно немаме ако издржиме провото без примен гол е тогаш е веќе друга приказна ама не ми се верува да издржиме:toe:

Епа сеа ако не го искористиме ова стварно сме кретени:wink:,ја да играм во напад ке му дадам гол на тој Хиларио

Епа сеа ако не го искористиме ова стварно сме кретени:wink:,ја да играм во напад ке му дадам гол на тој Хиларио
Па еден на еден со него би му дал, откако ќе го поминеш дебилот Оби Микел претходно, а тој нема ни да те забележи; и Тери ќе го летниш со најобична финта ко мало дете.

Tака викаа и каталонцине во 2006та, кога се повредија Чех и Кудичини па Хиларио бранеше против Барса, и остана со празна мрежа. :tv:

Сепак треба да се види во каква форма е сега па после да се дискутира. :smir:

Не го потценувај Хиларио. Многу добар голман е. Иако се надевам дека искуството ќе пресуди и ќе направи грешка

А ElNinho ... може и така, нека не прими гол Хиларио, ама ни Цезар да не прими

Чех нас ништо не ни решава, важно е добро да се одигра и ако игра Ето да ја погаѓа топката да не му бега низ нозе.

Абе каков добар Хиларио... Низок е човекот, една во агол и нема да мрдне.

Jaс мислам да почниме да размислуваме малце за во сериа А а за челзи има уште три недели:toe:се може да се случи дотогаш и повреди и падови ..и сепак јас мислам дека ќе не победат и ќе испадниме едноставно преголем притисок ќе ни направат на голот и не ми се верува да издржиме 90 минути:toe:се надевам дека грешам.....ах милан на -4 е ќе биди вистински резил ако ја испуштиме титулата од свои раце..јас мислам за тимот да почниме да размислуваме а не за судиите попаметно е тоа и за мур и за нас како тим(полесно ќе излегуваме на теренот и подобар пристап)..па дечки то е то и недела со удинезе 2-јче..:toe:

Значи да не се секираме со Челзи решена е само маж да се најде да шутира на голот.Овој од Саша Матич значи полошо брани.
Сега да се сконцентрираме на Сериа А и чекаме противник во четврт финале.

Ја мислам дека за со Челзи ке ја реши Снајдер со удар од далечина:toe:,а Хиларио ке месечари по топката:pos2:

до кај сте со анализиве што да ја играм на спортска ? :)

Која милина ејј

Интер да победи во Осмина Финале
Да фатам ливче

Ммммммммммммммммммм /оргазм

Ја мислам дека за со Челзи ке ја реши Снајдер со удар од далечина:toe:Хиларио ке месечари по топката:pos2:

Не викај два пута..така беше со Хиларио на важна утакмица мислим дека беше во ЛШ само не ми текнува со кого беше,каде што сите викаа дека ќе кикснува ова она..а он си одбрани топ!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom