Да беше курназ ке рипнеше како и секогашАбе да ама па и не е поентата да свршава на гол во 3та минута ко Миланезите
А и курназ си е![]()
![]()
![]()
![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да беше курназ ке рипнеше како и секогашАбе да ама па и не е поентата да свршава на гол во 3та минута ко Миланезите
А и курназ си е![]()
![]()
![]()
![]()
Петре Чех и официјално 1 месец надвор од терените.
пу јазк, со него поарно ни одеше. :helou:
Епа сеа ако не го искористиме ова стварно сме кретени:wink:,ја да играм во напад ке му дадам гол на тој ХилариоПетре Чех и официјално 1 месец надвор од терените.
пу јазк, со него поарно ни одеше. :helou:
Па еден на еден со него би му дал, откако ќе го поминеш дебилот Оби Микел претходно, а тој нема ни да те забележи; и Тери ќе го летниш со најобична финта ко мало дете.Епа сеа ако не го искористиме ова стварно сме кретени:wink:,ја да играм во напад ке му дадам гол на тој Хиларио
Епа сеа ако не го искористиме ова стварно сме кретени:wink:,ја да играм во напад ке му дадам гол на тој Хиларио
Не го потценувај Хиларио. Многу добар голман е. Иако се надевам дека искуството ќе пресуди и ќе направи грешкаЕпа сеа ако не го искористиме ова стварно сме кретени:wink:,ја да играм во напад ке му дадам гол на тој Хиларио
Ја мислам дека за со Челзи ке ја реши Снајдер со удар од далечина,а Хиларио ке месечари по топката:pos2: