Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.
и пред тоа се форсираше интер а сеа камоли со Пандев.Газдата на телма е интераш и коментаторот.Газдата ја ги купил правата на почеток да си гледа интер со другарите :)

Стави си сателитска бе Тенкче и гледај си го јуве цел ден ако сакаш :) нема врска тоа со газди веруј,мора да гледаш малце и од бизнис аспект.Ако јуве беа јаки колку Интер сега и со Паки во тим дефинитивно они ке идеа како редовни на Телма ,,веруј.Во бизнис нема лични емоции :)

Ај не можеш да заплачеш зошто нема да го даваат ЈуБе ???
Никој не сака да гледа второкласен фудбал...:pipi::)

Токму така,ке ја префрлат во Наполи кога Рома ке прими гол на минута две и после Интер пак :)
не плачам ја си гледам на дримбокс него за другиве ми е што неможат сите да гледаат и на интернет :wink:

Ај не можеш да заплачеш зошто нема да го даваат ЈуБе ???
Никој не сака да гледа второкласен фудбал...:pipi::)

Токму така,ке ја префрлат во Наполи кога Рома ке прими гол на минута две и после Интер пак :)

ТОБ! :helou:

не плачам ја си гледам на дримбокс него за другиве ми е што неможат сите да гледаат и на интернет :wink:

Епа не му ја секирај тогаш :)

Ти со цел памет мислиш дека Телма треба да пренесуваат мизерија од тим како Јубентус? Абе ај магла.
него не му смета што не го пренесуваат ѓубрентус, му смета што Интер го пренесуваат.

и пред тоа се форсираше интер а сеа камоли со Пандев.Газдата на телма е интераш и коментаторот.Газдата ги купил правата на почеток да си гледа интер со другарите :)

и не ги гледам ама ако сакаат да им се зголеми гледаност нека сменат малце :)

Телма овозможува да се проследат натпревари во кои игра шампионот надоврзана со играта на Горан Пандев,и не дозволува да се гледа игра која е од второлигашко ниво така да слободно можеш да шеташ.(Има еден ваш играч мислам дека се вика "Имобиле" што во буквален превод значи, и го носи имиџот на вашата екипа "НЕПОДВИЖНИ")

tesko se igra protiv sudii taka ?

Ni ja ebaa majkata ovaa godina sudiite i na vas, i na nas
ali koj gi ebe site

Inter sampion vo Italija
Fiorentina go zima kupot na Italija

tesko se igra protiv sudii taka ?

Ni ja ebaa majkata ovaa godina sudiite i na vas, i na nas
ali koj gi ebe site

Inter sampion vo Italija
Fiorentina go zima kupot na Italija
само затоа што ве оштетија со милан немора да ви го пуштиме купот :)

само затоа што ве оштетија со милан немора да ви го пуштиме купот :)

Јас би им пуштил, сочуствувам со нив и тие страдаат оваа година. Замисли во ЛШ некој да ни даде гол од 2 метри офсајд во 90-та минута. Страшна работа...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom