Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.
Шала на страна, Балотели го демантираше Син дека не може по десна. Не може кога не сака :)
A јас шо јадев лаИна :)
Иначе, стварно немам збор за Лусио, еве 2 мин. се думам што да речам, не знам, совршенство.
Занети одма после Лусио. За другиве пофалби оти не му се склештија нозете како што си знаат, посебно Камбијасо, кој одлично изигра денеска.
И за на крај, ептен се радувам, без разлика како ќе биди на СБ да ве поздравам со една песна, барем за овие две недели :)
ЈЕХАААААААААА, СА СА СА СА:kesa:

Како и да е добар натпревар...уште поинтересно ке биде на Стемфорд.Позз :helou:

Еден гол да дадеме на стемфорд и се мењаат работите во наша корист,со ваква одбрана како денес не верувам дека ке ни дадат 2 гола:toe:.И јас очекувам Балотели да игра прва се глеа дека на големи натрпевари се труди и ги поминува многу лесно:toe:

браво за победата, искрено се надевам дека ќе одите во 1/4 финале:helou:

А бе Мурињо што сака да им каже тие доброволно ќе почнат да се повлекуваат, потсвеста е заебана работа :)

И Камби немаше да го даде голот да не почнеше Ето да ги моли да дојдат понапред, уште малку со кафе и локум ќе ви викаше. Немаме ние офанзивни играчи од средина кои ќе тргнат напред.

За среќа, подобри сме во одбрана и во напад. Кажав и пред натпревар дека треба да се запре Дрогба и некој од фан клуб Челзи ме убедуваше дека не било доволно тоа. Тикви не е, Анелка и сам да го оставиш никаква закана не е. Дрогба не го чека ништо подобро на реваншот, Цезар ќе си ги среди потенциометрите и се надевам дека ќе прикажеме уште еден школски пример за одбрана.

дечки честито победа, до душа не заслужена ама тоа е тоа... мразам неправда 10000 пати сум кажал али тоа е тоа, сепак од одиграното не си ама ич задоволен сред меаца Челзи беше тимот само што играше :toe:
песимист сум на реваншот со ваква игра... :kesa:

И јас мразам ама после пеналот веднаш падна гол така да не смени ништо во поглед на резултатот. Остатокот судијата го судеше перфектно.

И незнам зошто толку е незаслужена, како што пиша и на фан клуб Челзи дека од авион се гледала разликата? Едноставно имаат подобра средина, имаат посед на топка и иницијатива. Ништо посебно не се заканија. За споредба, Милан имаше 5 пати повеќе шанси против Манчестер отколку Челзи со Интер.

Можеше да биде и Х, ама не гледам што е незаслужено? :toe:

Искрено да почневме 4-3-3 ќе изигравме подобро против Челзи. Вака со нивната 4-3-3, а на моменти и со Малуда делуваше 3-3-4, тие напаѓаа и имаа поголем посед, а ние поради притисокот да не примиме гол игравме доста претпазливо. Кога заигравме 4-3-3 Малуда не ни мрдна од центарот натаму, бидејќи знаеше Анчелоти што ќе го снајде.. Мислам дека силите беа рамноправни, откако заигравме 4-3-3, иако во средината Дејан и Снајдер беа отсечени..
Пандев ставен на десната страна каде е доста послаб во однос на левата..
За Ето не коментирам..
Цезар за мене киксот е очекуван.. Веќе неколку години истото.. Мора по некој екцес да направи..
Одбраната без жолт картон? Сеуште не ми се верува.. Тоа ми дава надеж за успех.. Победа си е победа.. Кај нив ќе ги нема дефинитивно Кол, Есиен, Чех.. А можеби уште некој.. Кај нас само Лусио да е тука.. Другите се заменливи.. Ајде ќе ја биде.. И ние еднаш да се радуваме..
Анчелоти ќе очекува да се браниме.. Јас би одел таму од старт 4-3-3, тоа бранење ни се има удрено од глава во минатото.. Истиот резултат е од онаа со Виљареал.. Сеуште ја памтам..
Нека излези Мурињо со Пандев, Милито и Ето, па нека му ја мисли Анчелоти дали да се брани или да напаѓа..
Честитки уште еднаш..

дечки честито победа, до душа не заслужена ама тоа е тоа... мразам неправда 10000 пати сум кажал али тоа е тоа, сепак од одиграното не си ама ич задоволен сред меаца Челзи беше тимот само што играше :toe:
песимист сум на реваншот со ваква игра... :kesa:
Заслужена ли не ли е заслужена ПОБЕДА Е!
и барса не требаши да биде шампион минатата година ама биде.:toe:
и не ни расипувајте вечерта и расположенијето ве поздравувам со песната.

А бе Мурињо што сака да им каже тие доброволно ќе почнат да се повлекуваат, потсвеста е заебана работа :)

И Камби немаше да го даде голот да не почнеше Ето да ги моли да дојдат понапред, уште малку со кафе и локум ќе ви викаше. Немаме ние офанзивни играчи од средина кои ќе тргнат напред.

За среќа, подобри сме во одбрана и во напад. Кажав и пред натпревар дека треба да се запре Дрогба и некој од фан клуб Челзи ме убедуваше дека не било доволно тоа. Тикви не е, Анелка и сам да го оставиш никаква закана не е. Дрогба не го чека ништо подобро на реваншот, Цезар ќе си ги среди потенциометрите и се надевам дека ќе прикажеме уште еден школски пример за одбрана.

сериозен сум, Анелка играше?

инаку поздрав од Интеристи Велес!!! после ќе ставам и фотки.

Честитки за победава , честитки за Лусио , браво !

Дечки што ќе беше Ето да ја погодеше топката и Цезар да ја фатеше ...
Не сакав да примиме гол но ете се случи . Се надевам за реваншот ќе имаме асолен лев бек ...

сериозен сум, Анелка играше?

инаку поздрав од Интеристи Велес!!! после ќе ставам и фотки.

Го пазеше Тери да не дупне некоја жена на трибини :poss:

Слики ако ставаш стај на наш форум :)

Се е до потсвеста, ви треба напаѓачка врежана филозовија, безразлика дали водите и со кого играте, посебно на домашен терен.

Него, честито нека ви е победата, имате и те како шанси да пројдете на Стемфорд.:smir:

Јас сум голем песимист за реваншот...ние како што паѓаме веднаш на притисок се виде тоа и лани со манчестер и оваа година со барса тешко дека ќе издржиме да не примимегол во првото а камоли цел натпревар..се надевам дека горан ќе игра во реваншот,просто знае подобро да задржи топка за разлика од ето и очекувам формација 4-3-2-1 со мунтари на средина пандев и снајди полутки и по можност марио напред(ем побрз е од милито ем подобар дриблинг има)милито свака част за првиот гол ама се гледа дека неможе да издржи силно темпо(можеби е преуморен со овој распоред на натрпевари)...ве уверувам дека ако излезиме со оваа формација со мунтари средина и со марио напред дека ќе извршиме позитивен резултат(ама мурињо неможе да ме слушни:toe::toe:)..ај да не претрувам дај боже да бидат сите здрави дотогаш и да почниме да победуваме во калчото оти милан е на -4 не смееме да си дозволиме да го изгубиме скудетото од милан:star::star::star::star:

Ајде ајде, нека ни е честито победата, каква таква важно идеме со преднос во Лондон:icon_surp. Иначе Лусио и Камби зверови, посебно Лусио кинески зид се прашувам дали Дрогба се виде воопшто вечерва:vozbud:. Иначе изненаден сум од Балотели стварно изигра добро свака част, Снајди беше добар во неколку моменти:toe: ке биде тешко на СБ но сепак со добра и паметна игра би мпжеле да се пласираме понатаму.

Јас сум голем песимист за реваншот...

Ти беше песимист и за денес :pos2:
Шала, држи ти песимизам, јас се препишманив навреме, па заедно ќе славиме по реваншот.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom