Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.
Честитки за победата, не многу сјајна игра но се бројат головоите.
Лусио, оу мај гад :nesum::nesum:

Нијанси ке решаваат на Стемфорд Бриџ,но очекувам Балотели прва постава да игра тогаш и преку контри да падне гол,пошо Челзи ке притисне од самиот старт,ама ај Мур сигурно ке смисли зверска тактика :)

Честито победа... се надевам дека ќе гледаме уште повозбудлив натпревар на реваншот, од овој денеска... Кој е подобар нека победи :helou:

Како и секогаш сите играчи борбено до крај,до последниот атом од силите.Челзи играше малку претпазливи а Интер како и секогаш.Згреши Мур што играше со Ето кој беше тотално индиспониран.Можеби најреално ќе беше нерешено но вака ќе биде интересен реваншот на Стемфорд Бриџ.

Само средниот ред ме загрижува за никаде се.Се трудат но не ги бива.Немам некој да пофалм.Од одбраната Лусио чиста 10 подобар одбрамбен немам гледано во еден натпревар по Канаваро како играше против Германиа на светско.
Во напад Ето се теуди човекот трча но нишаните му се разместени.Балотели одлично изигра направи добри пробиви.
Сепак немаме игра со 3 напаѓачи кога играт.Мурињо треба да бира меѓу Милито,Пандев и Балотели.

Ова го зборев на секој форум... мислам дека треба да му бидам асистент на Мурињо... кога влезе Балотели поминуваше како мало дете... ама кој да ме слушне...

Лусио чиста 100ка, 10ка му е малце......

Ето мој ето....:toe:

Имаш поддршка од мене :)

Шала на страна, Балотели го демантираше Син дека не може по десна. Не може кога не сака :)

Сега имајте во предвид дека на реваншот нема да игра Малуда таму ама ја во секој случај би играл со играчи кои знаат да задржат топка како Бало и Пандев, отколку со Ето кој знае само да се избаци да ја прими и да ја поттурне до некој. Челзи ќе има посед и таму, мора да ни проработат контрите.

Мурињо мора да го игра Ето покасно, барем на вакви утакмици.Балотели покажува дека сепак знае да игра фудбал, а Горан сигурно подобро ќе се снајдеше од Ето.

Милито според мене ими загарантирано место во први 11, е сега Мур треба да бира кој од Горан, Марио.

Лусио,Камбајсо најдобри беа,се потврдува дека средината ни е најслаба точка неможе да поврземе акција убаво:toe:.Коа влезе балотели беше подобро за нас барем ги поминуваше .

Лусио,Камбајсо најдобри беа,се потврдува дека средината ни е најслаба точка неможе да поврземе акција убаво:toe:.Коа влезе балотели беше подобро за нас барем ги поминуваше .

Можеби и тоа беше тактиката на Мурињо да го препушти средниот ред колку толку на Челзи,но да не се дозволи да се разиграат Лампард,Балак и Дрогба,му успеа тоа.

Во Лондон како што реков Балотели прва постава !!

дечки честито победа, до душа не заслужена ама тоа е тоа... мразам неправда 10000 пати сум кажал али тоа е тоа, сепак од одиграното не си ама ич задоволен сред меаца Челзи беше тимот само што играше :toe:
песимист сум на реваншот со ваква игра... :kesa:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom