Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.
Ањелка никогаш не бил играл и нема ни да биде, добро беше што го запревме Дрогба и Лампард... некој рече претходно дека не се видел Станкович, не се виде затоа што го држеше во заби Лампард.. дадоа гол по наша грешка, првин Иванович требаша да го сопрат уште пред да ја подаде топката, а после тоа и Цезар, несакав да примиме гол, али добра е и победава....

Само што се вратив од пеколната атмосфера во Клуб на новинари,два видео бима еден плазма телевизор и околу 150 луге,мал број од нив неутрални другите поделени на Интераши и навивачи на Челзи.

Одичен натпревар сум се дерел ко нездрав башка со Милито дрес и замислете како беше чуството на првиот гол :)

Предноста е одлична за натпреварот против челзи,мислам дека и таму ке постигнеме гол дека Тери е многу далеку од ланската форма.Но неможам да тврдам ништо нели? :) што е тука е....

Форца Интер !

п.с. Здравје боже наредната утакмица кажете колку има заинтересирани да резервирам во Клуб на Новинари дека стварно имам одличен впечаток после денешниот натпревар.

Нема место за песимизам. Кога Билан можат да бидат оптимисти(:pop::pop::pop:), јас да хистеришувам?!? Но Веј!

Инаку, мечот го гледав со фан на Челзи, на Милан и на Јувентус. Да ви кажам навивачот на Челзи не се радуваше толку кога изедначија како се радуваа другите две ѓубрињо(мамето нивно). Посебно навивачот на Милан ми одеше да го утепам на лице место!

Како што велеше ****; Лусио ако продолжиш вака да играш, ке ти даам да ми го бапнеш:pos2::pos2::pos2:

Стемфорд хир ве кам!

Еве ви уште една слика:
23443_1245752587330_1334874662_30688725_1664268_n.jpg

Со оглед на пацерајот од гол шо го примија, топ е резултатов, Интер ретко, многу ретко сезонава не постигнувале гол така да гости мора да атакуваат на истото, шанса нема да бранат водство од прв меч, неизводливо ми е тоа.

Него глеам за Балотели, дап, изигра ок десно но, каква е користа од тоа во овој Интер со играчи во шеснаестерец кои имаат оцена нула во дуел игра со глава, башка и беше чуван да се разбереме, од лево крило, Малуда, не од бек кој знае и дефанзива да игра.

Нејсе, честитки за победата, добро е што влегоа во победнички ритам зашто ги очекува '' тежок '' период кој верувам ке биде биде доста позитивен за екипата, доволен морал буст им е овој резултат за наредни 3 меча во Серија А кои мора, повторувам, мора да се добијат, без оглед на дешавките во последно време.

Forza Inter !

воопшто не ми се допаѓа резултатот ... уште отсега се спремам за реваншот . решение а) се наклукам со апчиња за спиење и да го преспијам натпреварот б) ризик од инфаркт или побелена коса и - 20 год. од живот .... зашто можам да замислам како ќе се браниме уште сега , и ќе направиме грешката со виљареал , јбг песимист сум .. иначе хамшик/џерард дефинитивно ко воздух му треба на овој тим на интер , нека спрема морати бланко чек плус суљо и некој од младинска школа или ние ќе си пееме zero tituli следнат година

воопшто не ми се допаѓа резултатот ... уште отсега се спремам за реваншот . решение а) се наклукам со апчиња за спиење и да го преспијам натпреварот б) ризик од инфаркт или побелена коса и - 20 год. од живот .... зашто можам да замислам како ќе се браниме уште сега , и ќе направиме грешката со виљареал , јбг песимист сум .. иначе хамшик/џерард дефинитивно ко воздух му треба на овој тим на интер , нека спрема морати бланко чек плус суљо и некој од младинска школа или ние ќе си пееме zero tituli следнат година

Како што тргнаја пензиоонерите и оваа година ќе си пееме изгледа:toe::toe:дај нека се стегнат малце нашите да почнат во сериа а да победуваат ....како може милан да ни дише врат а пред два месеца ја славевме титулата сега:uvo:......три натпревари без победа многу се дас е разбериме со удинезе марига со луцио назад во средина камби дејан и суљо снајди пандев и милито и одиме на победа едноставно мора да се оди:toe:

Момци само едно приметив, кога игра Снајдер никогаш не губиме! така ке биде и на СБ хехе позз

Види ние уште денес ќе славевме титула но мистер Росети се погрижи да не е така.Сега исто како Интер и Фиорентина објави молк не зборат со медиумите.

Ја сум задоволен со резултатов пошто искрено очекував 0-0 и некој таков резултат. Боље 2-1 него 2-3 како комшииве наши хехе. Пред утакмицава бев песимист, сега сум оптимист за реваншов. Ќе видиме...
Ето, Мота, Балотели дрва. Ме разочара Самуел, многу слабо изигра, за разлика од Лусио :zver: , јајцата му ги изгазија :pos2::nesum:.

Ме изнервираа овие Милан гзлациве, у продолжение бапнаа гол, пи**а им стопанкина...

Julio Cesar - 5: Saved comfortably from Lampard, but ultimately is responsible for Inter conceding a crucial away goal as he should have stopped Kalou's curler.

Maicon - 6.5: While he doesn't have the energy of past seasons, this was a solid Maicon performance. Over-ran when clean through after a great one-two with Milito.

Lucio - 9: Quite possibly the best performance by a defender in the Champions League this season. Was a rock at the back and made countless interceptions and tackles.

Samuel - 7.5: Was also exceptional at centre back. Would have earned a higher mark but was a bit fortunate not to concede a penalty and red card.

Zanetti - 7: Consistent as ever was the Argentine legend. Did not put a foot wrong at left-back and led by example.

Cambiasso - 7.5: Shielded the defence well and scored an absolute rocket of a winner to give Inter a narrow advantage. Loses marks for turning his back on Kalou's shot.

Motta - 6.5: Was not fully fit but had a reasonable game for the hour he was on the pitch, and was involved in Milito's goal.

Stankovic - 6: Showed heart tonight as he clearly was not in peak physical shape. Did his bit for the team, though.

Sneijder - 7: Was quiet for spells, but he was involved in Milito's goal and created the chance for Eto'o on 33 minutes.

Eto'o - 6.5: Was involved in Milito's goal and caused Terry and Carvalho problems with his movement, but missed an absolute sitter at 1-0.

Milito - 8: The most under-rated striker in world football. Terry will be having nightmares about the Argentine. Scored the opener, and put Maicon through on goal too.

Substitutes:

Balotelli - 6: Injected some pace, but looked uncomfortable again on the right.

Pandev - N/A

Muntari - N/A

Тактика:

pic36o.png

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom