Bratot
Стоик и Машкртник!
- Член од
- 27 јануари 2007
- Мислења
- 17.089
- Поени од реакции
- 4.499
Мислењето за кое го опоменав е повратено и навредата е болдирана:Pa ljubovta kon negovata nacija ne znaci deka treba da gi mrazi drugite. Ako ima nekoj razlicno mislenje ne mora da bide baniran ili pak da mu se brisat postovite.
hahe Sega mene me stavas vo lugje sto se protiv Makedonija samo poradi faktot sto rekov deka ne e tocno da mu se brisat postovi na nekoj sto ima razlicni razmisluvanja?
Biraj malce sto kazuvas.
За потоа дрско да го повтори истиот текст и како резултат на тоа му беше избришан. Воедно со неговиот пост беше избришан и постот на Али Г.Кога Торбешите се одовојуваат како посебен етнос или народ племе ( тогаш тоа го прават од религиозни причини претходно богомислтвото а потоа Исламот) но тогаш ниту постоел Македонскиот етнос како посебен( дајтеми еден пишан документ каде што Самоил тврди дека е Македонски крал) и сега со тек на времето кај тој народ се вродила, потикнала идејата за посебност и стварање на Македонски народ , Македонски иеднтите кој што трае последниве 150 тина години , Истовремено и кај Торбешите чуството за посебност растело и се надоградувало , сега е дојдено време кога тоа треба да зрее и да се берат плодовите на таа идеја..
За навреди по која била основа на форумов постојат исти аршини, ниту вие ниту било кој друг нема да биде привилегиран.
Нема гајле, не идеш на Кајгана ама затоа трпеливо набљудуваше од страна и случајно го погоди моментов во дискусијава.Jas odamna prestanav da pisuvam na ovoj Forum tokmu poradi takvite moderatori... Forum e mesto za debata a ne mesto za lecenje ne frustracii , jas prestanav da pisuvam tokmu radi toa sto nekoi moderatorcinja taka zamisleni sekoj vtor post mi go brisea ili me baniraa duri zatoa sto i samiot sum se vregjal , prodolzetesi taka daleku ke stignete, zatoa na drugi svestki forumi si igraat majtap so vas poradi par osobi ko moderatorceto.... Mene iskreno mi e seedno ama pak vie se zatvorate vo geto se getoizirate i stanuvate edno mocuriste vo koe se vrtat samo mracni scenarija i ideji.. Sekoj so ne se slozuva so vas e protiv vas, pa vo toj slucaj cel svet e protiv vas ne vi presotanuva nisto drugo osim da se ubiete spored tvoevo... Koj ti dade tebe pravo da bides merilo za eden narod ili taka narecen patriot, sekoj si e patriot vo ona vistinska smisla kolku sto e zdravo za eden covecki mozok ... Ama vie ste samo zamisleni sajber patrioti
Види, ај да не навлегувам во сите ваши активности, не само на овој форум, туку и на фб, каде отварате чисто анти-македонски групи, лепите слики со мапа на Македонија обоена во вашите исламски симболи, пишувате анти-македонски пароли и се замајувате со некое митско потекло по примерот на босанските муслимани, па овде ми глумите големи космополити.
Доколку сакате да се здобиете со доверба првин ќе престанете да поддржувате бугарски, грчки, албански и какви да е други анти-македонски каузи.
--- надополнето ---
Уште ти фалеше Бугаре на темава, само не сфаќаш дека со твојов придонес само им одмагаш на “Торбешиве“ оти на секој здрав човек поклопувањето на интересите меѓу две страни, во случајов вашата и нивната, индицира многу јасна претстава за намерите.Da Brat ,vistinata e deka seka edna diktatura vodi sled sebe si nedovolstvo i agresia.
I vo kraina smetka se doaga do padaneto na taa diktatura. Primeri vo svetskata istoria mnogo
Ti si veke svoeobrazna legenda vo makedonskoto internet prostranstvo-po mnogo forumi se diskutira tvoa nachin na moderirane ,razprava sa oponenti i dokazi ,koi ne ti dopadat.
Za edni si HERO ... a za drugi -nema da kazvam kakvo:party2:
Нели Ви беше овозможена дискусија каква што посакувавте, самите потврдивте дека ниту еден пост не ви е избришан, но доживеавте групна Фукушима и тоа доста силно одекна и по другите форуми, затоа последниве дена ниту гласче пуштивте на форумов, а ве гледам дека активно читате се' што се пишува.
Очекувам во меѓувреме да поднаучите некоја финта плус и да се вратите.
Сега немате изговори во нечие модерирање.