Гламстик - Секс Прашања

~DaRko

Поштен лопов
Член од
29 март 2009
Мислења
5.888
Поени од реакции
2.481
а извини извини. A рече сестра имаш а :). поздравија

:helou:
фала ќе ја поздравам ако сакаш можеш да ја најдеш во детска градинка “Мајски Цвет„ штотуку наполни 3 години :pipi: слатко нели ?

M

Mario Gómez

Гостин
Абе заебанции се појшето на луѓе без работа, знаеме дека денешнава младина се катастрофа ама до толку знаат.
:pos:

zee German

mpkfa
Член од
12 август 2009
Мислења
6.443
Поени од реакции
6.113
фала ќе ја поздравам ако сакаш можеш да ја најдеш во детска градинка “Мајски Цвет„ штотуку наполни 3 години :pipi: слатко нели ?

14 години разлика сте.Сумљиво нека провери татко ти дали е негово.

ај поздрав доволно беше со оф топици

~DaRko

Поштен лопов
Член од
29 март 2009
Мислења
5.888
Поени од реакции
2.481
14 години разлика сте.Сумљиво нека провери татко ти дали е негово.

ај поздрав доволно беше со оф топици
штотуку ги добивме резултатите за татковство и негова е ќерка.
ти кажувам оти гледам многу се грижиш да можеш раат да спиеш, изгледа сакаше да ми бидеш зет за сестра ама виде мала е:nesum:

и во право си доволно се оф топици. само ја и ти зборуваме дај да им оставиме место и на другиве :smir: ајде чао

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
hahahahahaha:tapp::tapp::tapp::pos2::pos2::pos2: Каде ке се пресмеам ако не на Кајгана

Шота Буби

нотар
Член од
4 март 2009
Мислења
3.087
Поени од реакции
1.780
DE4KI HELPPPP.......... STO E TOA SEKS PO TEL? KAKO IZGLEDAAA PS VE MOLAM
слушалката мораш во гз како прво да ја ставиш,после треба некој да ти се јави но немој да заборавиш на вибрации да уклучиш:smir:

iksimkd

ШшшШшшШ...
Член од
31 јули 2007
Мислења
5.000
Поени од реакции
2.184
No Comment!!!FREAK SOCIETY!!!:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

LeoMessi10

Lionel Andress Messi
Член од
12 април 2008
Мислења
2.316
Поени од реакции
268
odam so eden decko veke 1god i bara da imamse sex no se plasam bidejki mu e mn golem....mi e strav
kazete mi so da napravam

:lol:

Se plasela so mu e golem:tapp:

Rokerot

The Guitar Addict
Член од
30 април 2007
Мислења
218
Поени од реакции
20
Најјаки се со речникот... "Sakam da imam SEXS ama mn mi e SRAV". :tapp: :tv:

Член од
26 јануари 2009
Мислења
1.138
Поени од реакции
163
koi glupost gi ima na stranata, kaj otide mladinata

Zdravo.. Imam 16 godini i imav seks so peder ( site vidovi) ama on utre denta ne mi se javi... mislam deka me izbegnuva a jas mnogu go sakam ! POMOGNETE MI PLSSSSSSSSSS !!! MWA*****

Re:ITNO MI E NAJMNOGU NA CEL SVET ! bozeeeee svasta c.c.c aloooooooooooooooooooooo PEDER e ne go palis kapiras se nadevam deka ste imale zastita.

Lele luge se utepav barajki ja pesnata od taa ponovata reklama za parfemot a voedno i dezodorans Be You.Koja e pesnata u pozadina.Probav sekakvi kombinacii ama ne e ni edna od niv.Aj ako nekoja znae neka pise koja e taa prokleta pesna!

sakam da imam sex so eden mu kazav no toj me odbiva mi veli deka ne sakal da me iskoristi sto da milsma vo vrska so toadali e zato sto me pocituva i cuvstvuva nesto kon mene ili......................???

MiloBilderce

Bukake anyone ?
Член од
7 ноември 2009
Мислења
1.238
Поени од реакции
70
Aman be neli sfanate deka ovoa e fejk .. Luge so nemat rabota , a mislat deka ovoa e smesno .. ali edno dobri 15% se vistina i za tie luge im simnuvam kapa .. treba hrabost ( citaj : moronstvo ) za da pises nesto takvo ..

bRutal savaGe

ಠ_ಠ
Член од
10 јули 2009
Мислења
4.213
Поени од реакции
88
дека 70% е fake, thats a fact али дали постои админ да регулира?
- нема смисла ова, уште да стаат и онлајн ороспии, да плаќаш за нивните услуги со кредитна преку нет ебате

очекувајте за некој период и веп-кам дрољи да се појавуваат :tv:

DonRistovski

Peace Disturber
Член од
1 септември 2009
Мислења
3.564
Поени од реакции
4.538
Aman be neli sfanate deka ovoa e fejk .. Luge so nemat rabota , a mislat deka ovoa e smesno .. ali edno dobri 15% se vistina i za tie luge im simnuvam kapa .. treba hrabost ( citaj : moronstvo ) za da pises nesto takvo ..
Колку што забележав на страната, може да се потпишеш како АНОНИМЕЦ. Така да не мислам дека е фејк сето тоа пошо еве до каде е стигната мојта генерација

Kajgana Shop

На врв Bottom