- Член од
- 6 јануари 2010
- Мислења
- 1.120
- Поени од реакции
- 104
Коа му кажаа за страната ми напоменаа дека има и некоја тема за некој Марче од Орце што сакале некои девојчиња да го убијат/тепаат... Добро што јас не сум тој хахахаха
Иначе на странава има поепик ствари дури и од бременоста во базен.
Јас те просветлив за Гламстик

Во врска со форумот. Форуми како Гламстик би требало да има почесто, каде што психолози би одговарале на прашањата, а не како сега да пишуваат сите, и да измислуваат глупости. Не е во ред.
Имам прочитано па сигурно некаде 90% од прашањата на Гламстик. Дечко ми сврши во базен а јас пливав, дали сум бремена, таа со 10 одеднаш, таа што си брцала зеленчук, девојката што дечко и ја терал да не ги мие стапалата, таа што имала однос со животно, сите најголеми човечки глупости.
Но ова денес... Ова е на врвот.
Како Твајлајт ја расипа младината?
име на прашањето: dali postojat vampiri
decko mi mnogu saka krv...obozava krv...jadi zivo nepoeceno meso.....i koga ne mozeme da imame seks bidejki imam menstruacija....mi ja lize menstruacijata...veli deka toa go obozava i deka ne mu e grozno bidejki e del od prirodata...dali decko mi ima potencijal za da bide vampir?
,no jas toa ne go znaev do koga se razbudiv utroto i go vidov pokraj mene.Vo ovie denovi mi bese mnogu loso pa otidov na lekar,tamu mi rekoa deka treba da odam na ginikolog.Mene mi bese strav no sepak otidov,i tamu mi rekoa deka sum BREMENA...pomos