Фан Клуб: Јувентус

Статус
Затворена за нови мислења.

Маршалот

Bianconeri
Член од
29 декември 2009
Мислења
2.091
Поени од реакции
2.398
Абе остај тоа, таман се израдував што заврши кошмаров од сезона, тие закажале пријателки меч:pos2:. Изгледа не им беше доста.
Сакат уште кошмари да ни приредат.:pos2:

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
Дај со Вардар нека закажат пријателска ќе се напуни градски плус тесна утакмица ќе биде

Vinnetou

Continium Transfunctioner
Член од
15 мај 2005
Мислења
3.513
Поени од реакции
482
сега се уклучивам и - ШТО Е БЕ ОВА 2-0 од овие?!?! :icon_eek:

edit: 3-0 :kesa:

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
14.992
Поени од реакции
5.607
Абе остај тоа, таман се израдував што заврши кошмаров од сезона, тие закажале пријателки меч. Изгледа не им беше доста.
Се шпекулира дека Јуве ќе добие 10-12 милиони евра чиста заработка од престојот во САД и Канада.Натпреваров нема никакво значење, и е организиран чисто од маркетиншки цели.

Маршалот

Bianconeri
Член од
29 декември 2009
Мислења
2.091
Поени од реакции
2.398
Добра лекција ни одржаа.Честита нека им е победата на американците.

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.237
Поени од реакции
8.135
сега се уклучивам и - ШТО Е БЕ ОВА 2-0 од овие?!?! :icon_eek:
Јас сега се исклучувам. Ако морав цела сезона да пиздам сега не морам. 3-0 од екипа која по квалитет е ко Вадуз од Лихтенштајн. Кога ќе размислам и ние не сме подобри.

Mr. Mojo Risin'

Porka de Majorka
Член од
14 септември 2008
Мислења
3.507
Поени од реакции
4.384
Се шпекулира дека Јуве ќе добие 10-12 милиони евра чиста заработка од престојот во САД и Канада.Натпреваров нема никакво значење, и е организиран чисто од маркетиншки цели.
Ме интересира колку ке престојуваат у САД и зошто уште е закерони тренер,од кога почнува Дел нери?

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.042
Поени од реакции
6.070
Ме интересира колку ке престојуваат у САД и зошто уште е закерони тренер,од кога почнува Дел нери?
Закерони е до 1 јуни, а Дел нери од 1 јули мислам.

Голманов е GG, кој и да е.

Mr. Mojo Risin'

Porka de Majorka
Член од
14 септември 2008
Мислења
3.507
Поени од реакции
4.384
Алелујаа Амаури погодиии :kesa:

Иначе утамицата катастрофаа знам дека нема никакво значење ама до толку слабо да се одиграа...да веруваме дека ке се напраам драстични промени бидејки тешко ни се пишува

Ивица ЈМК

Forza Juve Per Sempre!!!!
Член од
28 март 2010
Мислења
1.399
Поени од реакции
270
немој некој некад од фан клубов да ми го пофали оној Де Кењле.каква патарушка е дечкото ни самиот не е свесен.под итно да се отпушти,веламд а се отпушти не да се продаде.Макар и 2 милиони да му дадат да се почасти.
А Амаури сеа му текна да игра фудбал,на 23 мај.:smir:

Sluzbarski

Македонец
Член од
21 јули 2009
Мислења
3.364
Поени од реакции
78
еве до кај го донесе комерцијата фудбалот,што ако тие 10тина милиони се ставени на победа на американците и се триплирани?! мора да се изнајди начин играчите да играат за процент или некоја слична награда,вака добиваш 3 милиони и ако сакаш играш ако не одмарај си неколку години од договорот.....парите уништиле буквално се на овој свет,пред 10тина години на мета дојде и фудбалот да дојди,така да побитно е да бидиш во ТОП 10 на богатите отколку трофеите....

Nuneee

Nune
Член од
27 декември 2009
Мислења
449
Поени од реакции
29
еве до кај го донесе комерцијата фудбалот,што ако тие 10тина милиони се ставени на победа на американците и се триплирани?! мора да се изнајди начин играчите да играат за процент или некоја слична награда,вака добиваш 3 милиони и ако сакаш играш ако не одмарај си неколку години од договорот.....парите уништиле буквално се на овој свет,пред 10тина години на мета дојде и фудбалот да дојди,така да побитно е да бидиш во ТОП 10 на богатите отколку трофеите....
Како не бе брат.Ја минатава сезона не прочитав изјава на Блан во која макар еднаш не се спомнаа финансиите на клубот.Веќе преку глава ми се тие финансии.Нека се игра мерачки фудбал,убав за око,атрактивен.А аналогно на тоа,ќе има и пари ...

Член од
11 јули 2008
Мислења
4.757
Поени од реакции
3.794
Вчера вечерта во Торино со нож бил прободен навивач на Јувентус. Инцидентот се случил по тепачка помеѓу навивачи на Интер и Јувентус. Главната причина била маичката што ја носеше Матераци за време на прославата на титулата.

Браво кретенууу, бравооо. Уште поголемо браво за твоето микронско мозоче! Можеби не му јасно, но тукушто индиректно одзема човечки живот! Баш ме интересира дали ќе почувствува барем малку вина за ваквиов инцидент?
И да, како би се чувствувал ако ова му се случеше на неговото дете/ брат/ татко !?

Nuneee

Nune
Член од
27 декември 2009
Мислења
449
Поени од реакции
29
Вчера вечерта во Торино со нож бил прободен навивач на Јувентус. Инцидентот се случил по тепачка помеѓу навивачи на Интер и Јувентус. Главната причина била маичката што ја носеше Матераци за време на прославата на титулата.

Браво кретенууу, бравооо. Уште поголемо браво за твоето микронско мозоче! Можеби не му јасно, но тукушто индиректно одзема човечки живот! Баш ме интересира дали ќе почувствува барем малку вина за ваквиов инцидент?
И да, како би се чувствувал ако ова му се случеше на неговото дете/ брат/ татко !?
Хахахаха ...
Наместо да си го слави успехот,тој се комплексира со нас.И немојте да ми кажете дека уште не лечите комплекси наречени „Јувентус’,бидејки сте премногу прозирни и што и да кажете - лажете.Црно-белата фобија ќе ве прати до крајот на вашите животи ...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom