Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата Тимче
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
НА здравје нека ни се.Милан како на тренинг денеска си изигра рутинирано, релаксирано...ги потценив на по4етокот на годината и мислев ништо не праат годинава ама еве си до4екаа и они....секоја чест за нив.А за нашиве несакам да коментирам зашто се што требаше кажавме уште одамна пред овој меч.ФЕРАРА
druze ferara ne e kriv krivi se cepenicite so igraat baleet labedovo ezero igraat na modna pista kako da se ja bi gi stail u logor zivi da goraat ili nozete so motorna pila bi im gi isekol samo 2 ili 3 vredat u timot:tapp::tapp::tapp:

abe ne znam so e rabotava zmk e se. voj pa felipe melo kade e znae li kade se naoga pi4kamu materina da im ebam leeeee ama sum iznerviran sea :nesum:

Јаоо ивалиди :tapp::tapp: Дочекавме некој што навива за Фиорентина да ни вика за гревота сме haha

Јасно е дека нешто смрди во тимот, колку и да успевавме да ги надиграме на одредени периоди сепак се губевме. Имаме голем проблем од типот на организација а и од играчки аспект. За денес ќе ги оставам децата од милано да се радват на форумов а од утре се надевам ќе пишам статија за се шо мислам дека се проблеми во тимот.

Е мои Јувентини, дочекавме оној кловнот Роналдињо да се прославува со нас. Пола Милано го колне одкога е кај нив, ама важно со нас се прослави. Све отиде у курац Јувентини, немам зборови. Станавме предмет на подбив низ цел свет. Ова да не беше жално, ќе беше смешно.

Честитки за Милан.

КАТАСТРОФА!

Амаури,Диего,Мело,Де Чеље,Григера,Гросо,Дел Пиеро,Манингер,Брацо,Чиро,Секо и Блан треба подитно да го напуштат клубот уште од вечерва!

Ова не е лошо ова е катастрофа невидена,за ништо не ги бива скоро сите што играа вечерва.

Јуве дојде на ова дереџе да се задоволни од тренерот и по толку порази од тимови како Катанија,Бари,Каљари...Бедно,бедно,бедно!!!

ako ne go izbrkate FERARA pacientot, tesko vi se pisuva
ve zdrobija milan

Ajde ne e kraj na svetot ne e ova nasa godina vakvi navivaci kako sto nekoi se otkazuvaat ne ni trebaat:nenene:

Јаоо ивалиди :tapp::tapp: Дочекавме некој што навива за Фиорентина да ни вика за гревота сме haha
еве и уште некој од ФИОРЕНТИНА да ви каже... еве ви малку шала на ваша сметка за вашите газди кои многу оптимистички расположени во клубот па размислете малку :

Песимист вика: ОД ОВА НЕ МОЖЕ ПОЛОШО!!!!!!! А Оптимист:МОЖЕ,МОЖЕ.... :D

Сите ќе видите за саат-два, ако не, утре нешто што не сакате да го видите
WE HAVE FULL FAITH IN FERRARA

Да ви кажам торпедо беше у право шо се откажа од Јуве...:tapp:
Откажи се и ти, не знам шо чекаш. Ради вакви не пишам во фан клубов, не ради шо не следам фудбал.

Честитки за Милан и од мене.

ako ne go izbrkate FERARA pacientot, tesko vi se pisuva
ve zdrobija milan
КОЈ САКА НЕКА ДОЈДЕ ВО ЈУВЕНТУС И ОНУР ДА ДОЈДЕ ОД 1001 НОК НЕ НЕ ОПРАВА КОЈ И ДА ДОЈДЕ КЕ БИДЕ ДОБРО САМО 3/4 УТАКМИЦИ ПОСЛЕ ИЗРОДИВЕ ПАК КЕ ТЕРААТ ПО СТАРО 0 3 ЦЦЦЦЦ КАКО МИЛАН ДА ИГРАСЕ ПРОТИВ СИЛЕКС :kesa::kesa::kesa:

Навивам за Јуве многу годинииии... До сега во вакво нешто се нема дешавано. :toe:
Ферара :helou:
Да се надеваме на подобри времиња.:nesum:
:salut:

КОЈ САКА НЕКА ДОЈДЕ ВО ЈУВЕНТУС И ОНУР ДА ДОЈДЕ ОД 1001 НОК НЕ НЕ ОПРАВА КОЈ И ДА ДОЈДЕ КЕ БИДЕ ДОБРО САМО 3/4 УТАКМИЦИ ПОСЛЕ ИЗРОДИВЕ ПАК КЕ ТЕРААТ ПО СТАРО 0 3 ЦЦЦЦЦ КАКО МИЛАН ДА ИГРАСЕ ПРОТИВ СИЛЕКС :kesa::kesa::kesa:
За жал дојде време сезоната да ни заврши уште во Јануари. Не знам што не се откажат уште од сега или пак имаат мотив да го бранат третото место. Кој знае можеби тоа им било мотив и пред почетокот на сезоната. Само зошто не кажаа, да не кинеме живци за џабе. Барем ќе гледав релаксирано од самиот почеток, немаше да се напнувам пред секој меч.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom