Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата Тимче
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Диего во 3-4 наврати беше искорнат па Саша Матич не свирна ниту еднаш. Башка фаулот на Toothy Ronaldinho врз Брацо беше за жолт.

Колку жално за фановите на Јувентус...нерви кинат, а играчиве се однесуваат како на модна писта.
п.с конечно ќе биде реми.

Кико,братче,твојот ПУЛЕН ја еба работата,колку што гледам Милан ни Ф од фудбал нема покажано вечерва

Ебате Манингерот, абе тој слеп да не е? Ќе му кажам на Давидс да му ги позајми очилата. ЌЕ ПУКНАМ !!!

до крајот на првенството останува да ги извежбаме сите можни формации за в година,и секако да му го најдиме вистинското место на Камиказа(Ф.М.)-продавач на семки и то надвор од стадионот !
на Милан нека му е со среќа во потерата по Интер

Стадионот го запалија, а Ферара боље на канал 5 нека глеа Апокалипса филмот.

А ова Де-Чељево ми е многу смешно. Многу смешно ми игра.
Не кажувам ни лошо ни добро за него, само е премногу Смешен у движење и у све друго.

Личи ли ова на Јувентус бре ееејјјјјјјјјјјј? Сменив Телма, не гледам повеќе.:nerv:

незнам, неам зборови... ова не е Јувентус, ова е некоја бедна,бизарна,мизерна сенка на великанот...

0-3:tapp::tapp: diego,delpiero,markizio,amauri,grigera,groso,decelje mislam deka treba da idat na konkurs za manekeni ili neka se zapisat na balet moze ke gi bide a maninger neka ide u cirkus ko majmun skoka slepec stadionot gori i merak mi se ravi :tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp:

И еве и три комада...

НА здравје нека ни се.Милан како на тренинг денеска си изигра рутинирано, релаксирано...ги потценив на по4етокот на годината и мислев ништо не праат годинава ама еве си до4екаа и они....секоја чест за нив.А за нашиве несакам да коментирам зашто се што требаше кажавме уште одамна пред овој меч.ФЕРАРА

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom