FACEBOOK - корисен или губење време?

Кирца

Монк
Член од
7 април 2008
Мислења
7.051
Поени од реакции
2.289
Фејсбук помага за значително зголемување на бројот на комуналци во наредните години или едноставно луѓе кои немаат поим што сакаат да прават во животот.Едноставно го сфаќам како забава еве пола саат,саат да видиш што како има,а некои кои ќе видам по цел ебан ден и коа ќе видам како молат за лајк,коментар да остава срциња во коментари или едноставно да не спијам зошто некој друг има повеќе групи направено од мене.Тоа се такозвани шутаци кои си немаат поим од животот и нема да бидне луѓе од нив.

Член од
15 јули 2007
Мислења
16.069
Поени од реакции
8.378
За некои работи е корисен фејсбукот ,за рекламирање фирми,за музички бендови и др

Nemorosus

Маршал Изет Фазлиновић
Член од
5 ноември 2008
Мислења
2.598
Поени од реакции
627
Фејсбук помага за значително зголемување на бројот на комуналци во наредните години или едноставно луѓе кои немаат поим што сакаат да прават во животот.Едноставно го сфаќам како забава еве пола саат,саат да видиш што како има,а некои кои ќе видам по цел ебан ден и коа ќе видам како молат за лајк,коментар да остава срциња во коментари или едноставно да не спијам зошто некој друг има повеќе групи направено од мене.Тоа се такозвани шутаци кои си немаат поим од животот и нема да бидне луѓе од нив.
Хахаха слушам навистина во последно време на Chat се појавувало нов тренд, да те молат за "лајк". Мене ми се нема случено, ама ако се деси... ќе се смеам цел ден!

Кирца

Монк
Член од
7 април 2008
Мислења
7.051
Поени од реакции
2.289
Хахаха слушам навистина во последно време на Chat се појавувало нов тренд, да те молат за "лајк". Мене ми се нема случено, ама ако се деси... ќе се смеам цел ден!

А мене коа ќе ми пишат коа ќе ми се укочи цел компјутер па уште да видам ај дај ми лајк на сликата,тек тогаш као ќе ми пукне филм..

Nemorosus

Маршал Изет Фазлиновић
Член од
5 ноември 2008
Мислења
2.598
Поени од реакции
627
Ако сака некој да го прочита моето лично мислење за Facebook, нека повели на мојот блог:
http://base.ftp.sh/nology/facebook-monstrum.php

Инаку сакам да дополнам нешто.
Има луѓе што "живеат" на фејсбук бе! Јас се прашувам како наоѓаат нешто за разговор.

VeS

.
Член од
16 мај 2008
Мислења
4.749
Поени од реакции
2.355
Koрисен ми стана кога ги најдов/ме најдоја родните од странство со кои не се иам видено со години и ретко се слушаме,па добро дојде од таа страна.
Губење време ко ќе видиш,ако не бараш нешо шо навистина ти е потребно на интернет,не правиш проект и слично.. и сега шо го пишам постов ми е губење време и шо дремам на мсн и шо после ќе гледам ТВ.

Пријатели од типот [линк до фамозната wc/диско слика]"lajk plssssss :):):PPP" немам,а и тие шо ги имав до пред некое време заминаја у пичку си материну.
Ама океј можда лајковите на фб им даваaт поголема самодоверба.
Посебно интересни ми се 10+ албумите подредени според месецот или годината,за поголема прегледност е то ваљда и појќе лајкој нормално,а позата??
Секаде иста или на едната слика главата малку поналево и е,а на другата поправа.
Sexy smile,Bulgarian style,jlo ass,don`t mess with the best :PPPPPPPPPPP

Член од
1 март 2010
Мислења
7.888
Поени од реакции
14.441
Мене ми се има случено :icon_lol:

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
офф

Има ли опција на фб да не можат да ме аднат за пријател?

Член од
19 септември 2005
Мислења
5.616
Поени од реакции
180
офф

Има ли опција на фб да не можат да ме аднат за пријател?
Има. Барај во секјурити делот.

BTW:
Estimated Reach: 667.260 луѓе

• кои живеат во државата: Македонија
Тоа е 33.3% од вкупниот број на граѓани на Македонија

Член од
30 април 2009
Мислења
790
Поени од реакции
38
за некој луѓе е начин на живот

за мене е безинтересен

Член од
24 јануари 2008
Мислења
1.135
Поени од реакции
140
Денеска добив е-маил во кој го пишува следново:
From:
Facebook (notification+mwq22r5n@facebookmail.com)

Дали сака некој да дозне мое корисничко име и пасворд со тоа што ако се логирам би дознале на тој начин и би го злупотребиле?
Кога ке кликнам на линкот за да go се логирам потврдам мојот профил во следните 12 часа ми се отвара овој линк:
http://www.emailmeform.com/fid.php?formid=498755
Дали некој го имал овој ист проблем?
Што да правам кажувајте ?

Anule

Piggy *
Член од
9 март 2010
Мислења
31
Поени од реакции
1
Според мене Фејсбук е само губење на време, дремеме цело време на Фб ,го губиме целиот ден и што сме постигнале?? НИШТО! Има многу поинтересни работи во животов не вреди да си го трошиме дргоценото време на Фб :nesvest:

Член од
29 јануари 2007
Мислења
306
Поени од реакции
11
Дали сака некој да дозне мое корисничко име и пасворд со тоа што ако се логирам би дознале на тој начин и би го злупотребиле?
Кога ке кликнам на линкот за да go се логирам потврдам мојот профил во следните 12 часа ми се отвара овој линк:
http://www.emailmeform.com/fid.php?formid=498755
Дали некој го имал овој ист проблем?
Што да правам кажувајте ?
Network немој да ти текнало да се логираш на такви работи.

Тоа што некој лопар сака да ти го направи се вика fishing, и со тоа сака да ти го украде акаунтот.

Иначе гледајтеја последната епизода од south park.:pos2:

Член од
24 јануари 2008
Мислења
1.135
Поени од реакции
140
Network немој да ти текнало да се логираш на такви работи.

Тоа што некој лопар сака да ти го направи се вика fishing, и со тоа сака да ти го украде акаунтот.

Иначе гледајтеја последната епизода од south park.:pos2:
Претпоставував и знаев дека е некој што сака да дознае мој логин и паворд затоа и постирав тука за да не се излаже друг.. не се логирав нормално само го блокирав тој што ми ја прати пораката

Kajgana Shop

На врв Bottom