Club Colosseum, сезона 2010/11

Статус
Затворена за нови мислења.
П

Паспарту

Гостин
Ајдееее пак ќе ги гледаме овие манекенкиве, очигледно не сфатија овие дека вака никогаш нема да излезат од г*мната. За да заработат пари треба и да вложат, а кога не се вложува нормално е дека не можат многу пари да се заработат. Ете викате не биле закажани следните журки, па знаете кои дџ-и ќе бидат!? Со 90% сигурност Marshall Jefferson, Marko Nastic, еден тон манекенки "дџ-ки", Matthew Dekay и цела таа шит компанија што ја гледаме три пати годишно. Фали уште да го букираат сега и они Talamasca па да биде комплетен впечатокот. Колосеум го нема оној момент што го имаше порано, да пронаоѓа и носи дџ-и чија што кариера е во нагорна линија, дџ-и кои се пред вратата, еве да се изразам модерно, да станат "звезди".

Член од
13 декември 2008
Мислења
1.085
Поени од реакции
156

Pre-sale: 300 MKD (Jugoton,Happy,Fluid,Bastion,Living room,Venezia)
On door: 23.00 - 00.00 - 400 MKD
After 00.00 - 500 MKD

Воин без Коњ

краток и јасен
Член од
18 септември 2010
Мислења
850
Поени од реакции
1.213
Дечки, Бени и Нон Стоп се вечерва во Колосеум? ...или има нешо спешл...

Член од
25 јуни 2007
Мислења
2.307
Поени од реакции
1.134
Гледам Колосеум снаправиле тераси од страните горе и плус сепариња од страните доле, фино изгледа и значи сега имате повеќе простор за седење. Поради тоа дајте аман тргнети ги тоа високите маси од подиум многу глупо изгледа а и коа има гжва па ептен е без врска. Подиум си се знае празне простор и слобода човек да се опушти.

Ивица ЈМК

Forza Juve Per Sempre!!!!
Член од
28 март 2010
Мислења
1.399
Поени од реакции
270
За да нема веќе какање по Colosseum ве поздрави чичко Eric Prydz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

МадерФакер

Титл по моја желба
Член од
25 ноември 2009
Мислења
678
Поени од реакции
44
Гледам Колосеум снаправиле тераси од страните горе и плус сепариња од страните доле, фино изгледа и значи сега имате повеќе простор за седење. Поради тоа дајте аман тргнети ги тоа високите маси од подиум многу глупо изгледа а и коа има гжва па ептен е без врска. Подиум си се знае празне простор и слобода човек да се опушти.
Тие тераси се стаени уште пред година дена кога беше Арена, а коњопоите ги тргаат само кога некоја друга организација праи забава, па на нивно барање коњопоите се дислоцираат. За жал сеуште не им текнува дека им се вишак.

За да нема веќе какање по Colosseum ве поздрави чичко Eric Prydz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ова звучеше ко Колосеум да е задолжен за добрата журка, а не Придз. Како и да е, не ме цитирај пошо не ми е намерата да се расправам. :)

Ивица ЈМК

Forza Juve Per Sempre!!!!
Член од
28 март 2010
Мислења
1.399
Поени од реакции
270
Тие тераси се стаени уште пред година дена кога беше Арена, а коњопоите ги тргаат само кога некоја друга организација праи забава, па на нивно барање коњопоите се дислоцираат. За жал сеуште не им текнува дека им се вишак.

Ова звучеше ко Колосеум да е задолжен за добрата журка, а не Придз. Како и да е, не ме цитирај пошо не ми е намерата да се расправам. :)
шо ме цитираш ти коа немаш намера да се расправаш????????????И да колосеум е исто заслужен колку и ерик за журчето вчера,сакал ти или не!!!!!!!!!!И напорен си веќе.:tapp:

Jax Rebel

Navajo Rider
Член од
6 јули 2008
Мислења
5.265
Поени од реакции
2.261
Знае некој колку е карта за Бени (Нон Стоп) в колосеум? Како што знам таму е секоја сабота, но не знам со картите како(т.е. колку...)...

МадерФакер

Титл по моја желба
Член од
25 ноември 2009
Мислења
678
Поени од реакции
44
Знае некој колку е карта за Бени (Нон Стоп) в колосеум? Како што знам таму е секоја сабота, но не знам со картите како(т.е. колку...)...
150, а гратиси имаш на секој чекор. :)

Член од
21 септември 2008
Мислења
4.021
Поени од реакции
2.513
а планираат некој ДЈ да донесат или к** ?

Член од
21 септември 2008
Мислења
4.021
Поени од реакции
2.513
имаат некоја група нешто на фб .. кај што можам да следам настани ?

Член од
5 август 2007
Мислења
3.586
Поени од реакции
2.608
Видете го ненормалниов шо прај!!!!
Ах, само да не ми излези нешто непланирано...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom