Club Colosseum, сезона 2010/11

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
4 септември 2007
Мислења
106
Поени од реакции
6
ајде ете утре на Харис би требало да се направат пари! :D

него дајте бе ново инфо околу муабетот за Герет?! ќе биде ли нешто? :)

Член од
21 септември 2008
Мислења
4.021
Поени од реакции
2.513
карта 400 до 27ми така ??????? и кај да си купам карта за нова година ?? слабо се глеа на плакатот што беше постиран...

Член од
19 ноември 2008
Мислења
741
Поени од реакции
286
А Colosseum пак ке биде на старото место каде што е сега Arena?

Член од
28 декември 2007
Мислења
43
Поени од реакции
10
ДА Нова Железничка

А Colosseum пак ке биде на старото место каде што е сега Arena?
Нормално дека ке биде на старото место. После НГ работиме до Стара НГ и паузираме до 7 феб. Секако нема веќе турбо фолкови, идеме со DJ (четврток) и RNB (петок) а за сабота ке видиме

Член од
4 септември 2007
Мислења
106
Поени од реакции
6
Нормално дека ке биде на старото место. После НГ работиме до Стара НГ и паузираме до 7 феб. Секако нема веќе турбо фолкови, идеме со DJ (четврток) и RNB (петок) а за сабота ке видиме
респект!

а може да ни кажеш кога да го очекуваме Герет Емери (беше најавен на претходните страници)? :)

ice_cube

The SexX.
Член од
16 јули 2008
Мислења
2.240
Поени од реакции
309
хехе тешко тоа

туку жал ми е што нема да бидам на отварањето со Метју....
Абе незнам тоа, али вреди да се проба. Јас барем личам на 4-та година средно, висок сум, голем сум. Сите се чудат коа ќе им кажам дека сум 2ра :pos:
Ако бараат лична карта - ми закажаа за март.
Ако не ме пуштат пак - звонам на татко ми. :baeh:

Член од
21 септември 2008
Мислења
4.021
Поени од реакции
2.513
Абе незнам тоа, али вреди да се проба. Јас барем личам на 4-та година средно, висок сум, голем сум. Сите се чудат коа ќе им кажам дека сум 2ра :pos:
Ако бараат лична карта - ми закажаа за март.
Ако не ме пуштат пак - звонам на татко ми. :baeh:
на гостувања на диџеи не бараат ако купиш карта у предпродажба

Член од
22 март 2009
Мислења
117
Поени од реакции
12
на гостувања на диџеи не бараат ако купиш карта у предпродажба
Да меѓутоа за Метју нема да има карти у предпродажба, само на врата...

Иначе немора да значи дека ке те пуштат доколку имаш карта, имаше еден исклучок летово баш на Шарам бараа лични карти на секој, пред мене вратија неколку луге, им рекоа причекајте до кај 1 саат после ќе видиме.

Во секој случај ако толку сакаш да одиш пробај да влезеш :wink:

Член од
20 август 2007
Мислења
2.252
Поени од реакции
312
Да меѓутоа за Метју нема да има карти у предпродажба, само на врата...

Иначе немора да значи дека ке те пуштат доколку имаш карта, имаше еден исклучок летово баш на Шарам бараа лични карти на секој, пред мене вратија неколку луге, им рекоа причекајте до кај 1 саат после ќе видиме.

Во секој случај ако толку сакаш да одиш пробај да влезеш :wink:
Да де за другиот ден да им се пофали на школските,вчера сум бил во Колосеум,лудила!!!! Го сфаќам,средношколско/пубертетски синдром.

Башка тоа не можам да сватам каде што нема луѓе од твојата генерација како може да ти биде интересно :)

Член од
21 септември 2008
Мислења
4.021
Поени од реакции
2.513
Да де за другиот ден да им се пофали на школските,вчера сум бил во Колосеум,лудила!!!! Го сфаќам,средношколско/пубертетски синдром.

Башка тоа не можам да сватам каде што нема луѓе од твојата генерација како може да ти биде интересно :)
Toa неможам да го сватам и јас... ја иам 18 мене и не ми е баш интересно на места кај што идат по дваес и кусур...али колосеум е пуно со претежно девојчиња на моја возраст и ПОМАЛИ али ни на крај памет нема да ти текне дека имат по 17 - 18 години пошто се у друштво на некој дваес и кусур години... така да исти к*р

ice_cube

The SexX.
Член од
16 јули 2008
Мислења
2.240
Поени од реакции
309

Па јас не идам за со луѓе да се дружам и да запознавам, си имам мое друштво.

Одам чисто за музиката.:smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom