- Член од
- 20 август 2007
- Мислења
- 2.252
- Поени од реакции
- 312
Море кога ќе ти падне некое пиче во око и музика и друштво ќе баталишПа јас не идам за со луѓе да се дружам и да запознавам, си имам мое друштво.
Одам чисто за музиката.:smir:

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Море кога ќе ти падне некое пиче во око и музика и друштво ќе баталишПа јас не идам за со луѓе да се дружам и да запознавам, си имам мое друштво.
Одам чисто за музиката.:smir:
колку е карта за вечер ? ме интересира за другарчињата... ја иам на н.г даваа гратиси![]()
Топ, младичов направи голема журка кога беше најава за Армин Ван Бурен летоска. Искрено, не очекувам ништо помалку ни за две недели. Обавезно ќе се оди.16-01-2010 23:00 > Glenn Morrison @ Club Colosseum
- Live APPLY THE BEAT performance by Fil Mano (Drums - London, UK) and DJ Davor aka One
DJ One & Fil Mano(Drums) заедно го започнаа проектот наречен “Apply The Beat” кој се состои од измикасни Hip Hop & RnB песни врз кои е исвирен жив бубањ. Сето тоа заедно дава една нова димензија на DJ сетот, како и на самата журка која е збогатена со многу поголема енергија и живи звуци. Како прв дел од проектот го издадоа првиот mixtape “Apply The Beat Mixtape Vol.1” второто издание е во изработка и наскоро треба да излезе.
Fil Mano - Drums (Sure Shotz Production, “Mano Studios”) London, UK - Победник на “Winner of the battle of the bands 2006” (London) кој има свирено со групи како: ADHD, Rise of Rhythm, Nature Of The Flame, The Morning Side, Rocket No.9, Silk Tongue Gamblers... Има свирено во лондонските клубови како: Bull Gate, Blend Bar, Small World festival, The cargo, Herbal. Soudn Leicester Squere, Push Baar Oxford Street, The Pell...
Во петок (08.01) во клубот "Colosseum" ќе настапи R&B дџ дуото Шорти и Давор додека за сабота е најавено гостувањето...... на Британката DJ Lottie.
Петочните влезници ќе се продаваат по цена од 150 денари, а саботниот билет ќе чини 200 денари во претпродажба.