Најдобар производител на лаптопи?

Најдобар производител на лаптопи?

• Acer

Гласови: 7 5,0%
  • Apple

Гласови: 26 18,4%
  • Asus

Гласови: 12 8,5%
  • Dell

Гласови: 20 14,2%
  • Fujitsu Siemens

Гласови: 6 4,3%
  • HP

Гласови: 18 12,8%
  • Lenovo

Гласови: 12 8,5%
  • Sony

Гласови: 11 7,8%
  • Toshiba

Гласови: 29 20,6%

• Вкупно гласачи
    141

iksimkd

ШшшШшшШ...
Член од
31 јули 2007
Мислења
5.000
Поени од реакции
2.184
Горе во анкетата фали и Alienware, едни од најдобрите лаптопи во денешно време.
Инаку јас гласам за Alienware, HP, Dell

NetworX

Кретен
Член од
9 ноември 2009
Мислења
252
Поени од реакции
19
Ај причитај кој го прави Alienware... па гласај...

аллександар

Вечно ненаспан
Член од
5 мај 2006
Мислења
7.381
Поени од реакции
2.522
незнаев за кој да се одлучам попрво бе. ХП Ејсер Ејпл... сепак гласав за ејсерот не дека и другиве не се добри но според мене ејсеров ми се гледаат како бајаги квалитетни

Член од
24 јануари 2008
Мислења
1.135
Поени од реакции
140
Gateway се произведува во USA во истата фабрика од HP ?

shifty

En Taro Adun, Executor!
Член од
31 август 2009
Мислења
269
Поени од реакции
25
... темава не е на место најискрено ... може да се споредува модел vs. модел а не фирма vs фирма (навистина нема потреба)... може да се постави тој модел на лаптоп од таа фирма и друг модел од друга фирма и да се споредат кој е подобар, benchmarк etc. А да се споредува фирма против фирма т.е. што ќе споредуваме кој колку повеќе лаптопи продал ... малку е глупо ... како и некои слични теми (читај ati vs nvidia како и сл. на неа). Тие што имате од дома лаптоп направете benchmark (furmark, pcmark, 3dmark, battery life, etc etc... ) во стил на некое review ... па така идните корисници на лаптопи да можат да проценат што е подобро цена/перформанси, а не тука да се расправате којa фирма повеќе пари ви зела :coffee:

Xak

Член од
23 декември 2007
Мислења
2.610
Поени од реакции
464
... темава не е на место најискрено ... може да се споредува модел vs. модел а не фирма vs фирма (навистина нема потреба)... може да се постави тој модел на лаптоп од таа фирма и друг модел од друга фирма и да се споредат кој е подобар, benchmarк etc. А да се споредува фирма против фирма т.е. што ќе споредуваме кој колку повеќе лаптопи продал ... малку е глупо ... како и некои слични теми (читај ati vs nvidia како и сл. на неа). Тие што имате од дома лаптоп направете benchmark (furmark, pcmark, 3dmark, battery life, etc etc... ) во стил на некое review ... па така идните корисници на лаптопи да можат да проценат што е подобро цена/перформанси, а не тука да се расправате којa фирма повеќе пари ви зела :coffee:
Работата е кој е поквалитетен, поквалитетно изработен и подолготраен.
Јас имам HP Pavillion и не сум задоволен од квалитетот зошто повеќе работи ми се заебаа што не се потрошен материјал (освен двд ромот но премногу малце беше користен).
Следен ќе ми биде или Dell, Toshiba или јаболче.

Елф

of Northern Mirkwood
Член од
31 јануари 2008
Мислења
1.373
Поени од реакции
148
Работата е кој е поквалитетен, поквалитетно изработен и подолготраен.
Јас имам HP Pavillion и не сум задоволен од квалитетот зошто повеќе работи ми се заебаа што не се потрошен материјал (освен двд ромот но премногу малце беше користен).
Следен ќе ми биде или Dell, Toshiba или јаболче.
Тогаш ќе треба и темата да има друг наслов нели....

Член од
30 јули 2008
Мислења
4.320
Поени од реакции
2.846
Темата си е најдобар производител на лап топ. Значи генерално која фирма се истакнала и зошто се даваат мислења, а за споредба на модели треба нова тема.

Оваа тема е ОК според мене

shifty

En Taro Adun, Executor!
Член од
31 август 2009
Мислења
269
Поени од реакции
25
@ warmaster ... барем тие оценки кои ги изнесуваат кориснициве на форумот да ги подржат со факти. Kако сакаш свати ме пробав да ви укажам нешто, не би навлегувал повеќе. :coffee:

Kajgana Shop

На врв Bottom